Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

proste vymenit motor za stejny obsah, stejny znaceni neni problem.. nic se zapisovat nemusi..

jakmile tam das cokoliv jineho, je problem.. pak bys musel predelat stitky atd, aby to nebylo poznat.. hledej, urcite se doctes vic !

Odesláno

co vim tak kdyz by jsi daval jinej motor mohl by jsi mit problemy viz s ruznym uchycenim sroubu atd ale myslim ai ze zase az takova darda by to bejt nemela jinak hodne stesti pokud se do toho pustis

Odesláno

asi takle, já mám motor převodovku výfuk sání poloosy ramena stabilizátor kabely řídící jednotku, jde nám o to jestli se dá dát do kasle z 1,1 motor z 1,4 jak je to s uchycením a čidlama jestli jsou stejný.

Odesláno

Jde všechno! 205taci ladej kde jaký motor do 205 jinak já dělám do 1.4sport zastavbu s16

Ty budeš potřebovat motor,motorovou kabeláž,rj, nevím jestli i větší chladič, jinak převodovky pasujou na sebe. No u 205 se jen prenytoval štítek a veselé se jezdilo. Ale u 106 už je vyřazeny na bloku motorů tuším jehlickou. Ale jak říkám nechá se udělat vse:super

[upravil dne 3/2/12 10:53 od booriiss]

Odesláno
asi takle, já mám motor převodovku výfuk sání poloosy ramena stabilizátor kabely řídící jednotku, jde nám o to jestli se dá dát do kasle z 1,1 motor z 1,4 jak je to s uchycením a čidlama jestli jsou stejný.

Jestli máš tohle všechno, tak dá, akorát je to škoda práce...

Odesláno

Ahoj,

já mám za sebou výměnu motoru 1.4 -> 1.6 s automatickou převodovkou, práce jak na kostele.

Uchycení ke kastli mají všechy stejné, kastle je stejná, možná má torchu jiný tvar ten držák co drží motor, takže je vzit spolu s motorem. Pokdu nejsou stejné pčevodovky, vzít i polosy. Opatně na polosy, moc s něma nehybat a držet je celou dobu pokud možno horizontálně.

S motorem je nejlepší vzít i svazek motoru a čidla + HLAVNÍ KABELOVÝ SVAZEK (z blatníku do kabiny), pak má i člověk, co to dělal poprvé, skoro jistou šancí, že mu to pojede, když to jelo v autě před tím. Bez toho bych se do toho nepouštěl.

Spojování starého hlavního a nového motorového nemusí dopadnout dobře. I u stejných motoru a stejných RV se mužou lišit!

Odesláno

Stejný počet pinů mít může, ale k ničemu to nevede, svazek muže být uplně jinak zapojený, třeba mam doma 3 zpusoby zapojení zapalovaccího relé, a tři ruzná zapojení kabelaze motoru do hlavniho svazku.

A to jsou stejne motory, stejny vybavy a dve dokonce stejne rv.

Takze kdyz predelavat, tak vzit i cely svazek.

Odesláno
Stejný počet pinů mít může, ale k ničemu to nevede, svazek muže být uplně jinak zapojený, třeba mam doma 3 zpusoby zapojení zapalovaccího relé, a tři ruzná zapojení kabelaze motoru do hlavniho svazku.

A to jsou stejne motory, stejny vybavy a dve dokonce stejne rv.

Takze kdyz predelavat, tak vzit i cely svazek.

To by musela mít každá ŘJ ty PINy jinak zapojené....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...