ozzy56 Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 cvrlo jedná se o to,že se nesmí citovat přímo předcházející příspěvek, nic víc--všude jsou nějaká pravidla... [upravil dne 31/1/12 21:39 od ozzy56] Citovat
pyrone Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Presne aki prema pisal, zvuk neskutocny. Az som sa hanbil za ten klepot ale potom vsetko v pohode. A to auto stalo od vcerajsieho rana do dnesneho vecera. 3 krat zhavenie a potom start v - 14 bol celkom v pohode. Len je to o zvyku, nie je to ako benzin a nie je to ako v lete... Citovat
Judes Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Načo žhaviť dva alebo tri krát nevidím v tom nejaký význam, nikdy som nežhavil viackrát, žhavenie beží ďalej aj po zhasnutí kontrolky. Môj postreh je taký že pri väčších mrazoch aj pod -10°C (keď bežia žhaviče) štartuje lepšie ako pri teplotách okolo 0°C. Citovat
DanculD Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Ani ja nezhavim viac krat. Len pockam kym zhasne zhavenie a hned startujem. Citovat
cvrlo Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 ja som sa dozvedel, že auto žhaví ešte 3 minúty po zhasnutí kontrolky a naštartovaní, asi je lepšie počkať po oil ok a potom točiť. Citovat
bart.lbc Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Osobně můj pažout při -15 chytne jednou na poprvé a jindy na potřetí, já tedy už dedukuji, že nejspíš opravdu trochu padá nafta. Budu testovat teď po dobu těch mrazů pumpovat balónkem! Jinak když jsem měl dřív 405 GRTD tak mi to malilinko slzelo na palivovým filtu a auto dokázalo i za jízdy vzdechnout a oprava mě tenkrát díky fóru(netěsnos palivového okruhu) vyšla na 8,- za Okroužek. Citovat
Judes Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Keď zhasne kontrolka žhavenia to znamená že je dostatočne nažhavené a môžeš štartovať, čím je väčšia zima tým aj kontrolka svieti dlhšie. Citovat
cvrlo Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 kolega, zanietený automechanik, vraj nameral napätie na žhavičoch ešte 3 minúty po naštartovaní (len neviem, či to bolo HDI alebo TDI), ale počul som z viacerých zdrojov, že auto žhaví aj po zhasnutí kontrolky. Citovat
Joozino Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 teraz som prisiel domov, vonku je -10 žhaviče mi ani nežhavili, naštartoval som bez problemov Citovat
Judes Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Jožino keď je zohriaty motor už nepotrebuje žhavenie. Citovat
romik1 Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 ja tiež nežhavím viac krát. stačí mi raz. a ako písal Judes, tiež sa mi zdá že pri -10 chytá lepšie ako pri nule:myslim Citovat
Joozino Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 nie nie, uplne studeny bol...v nedelu vecer som bol naposledy na aute, a dnes poobede som ho nastartoval, presiel 2 km a auto stálo 6 hodin a naspat domov (2km) ..cize uplne studeny Citovat
tybyt Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 prave dnes v robote sme zatavily jednemu na parkovysku ze mu nechcelo naskocit... uz baterka KO... tak sme daly startovacie kable ale ani to nepomohlo bo sem tam chytilo ale nafta bola priliz husta aby to cerpadlo vladalo tak som sa od neho spital jaku naftu dava a on ze ukraina... tak som mu poradil aby na 10l daval aspon liter benzinu... abo vif... nechcel by som byt na jeho mieste hoc ho horko tazko nastartuju ale ajtak to nepojde po vlastnich domou... apropo bolo to dajaky stari VW... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Tankuju pouze Verva Diesel, přidávám zimní VIF a zatím startování celkem v pohodě. Do -10 jsem žhavil 1x a chytalo to na první cvrnknutí, při -17 jsem nažhavil 2x a chytlo to hned jako v létě, druhý den taky -17, nažhavil jsem jen jednou a taky to chytlo hned, další dny při -20 a -22 jsem žhavil 2x a chytlo to až asi po třetím otočení motoru. Taky jsem zjistil, že mám v háji baterku, tak jen doufám, že to bude i ve větších mrazech statečně startovat. Očekávám v našem mrazovém dolíku ještě větší mrazy, takže dám zase vědět. Edit 3.2.2012 v 5:00 Tak příčina špatných startů pravděpodobně odhalena, viz zde: [upravil dne 3/2/12 05:00 od Bigbadjohn] Citovat
cvrlo Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 no tak u vás je veru riadna \"kláda\":o Citovat
romik1 Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 ja tankujem iba na slovnafte a ziadne aditivum som zatial nedával. aj ked uz nad tým rozmýšlam, hlavne kvôli prečisteniu palivovej sustavy. tak nejako mi to bolo vysvetlene... Citovat
Joozino Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 pozeram ze pridavate po tankovani vif ?!?! ja som to nikdy nedával ani do jedneho auta... Citovat
Judes Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Zimná prísada do nafty (to je jedno kého výrobcu) zabraňuje tvorbe parafínových kryštálikov (nafta nezamŕza) ktoré upchajú filter a potom už nenaštartuješ až kým sa to nezohreje. Osobne používam prísadu Castrol TDA už cez 13 rokov v lete aj cez zimu. [upravil dne 31/1/12 23:45 od Judes] Citovat
tybyt Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 inac vy mozete zavit az 20krat ale ked nemate dobru kvalitnu naftu tak vam to nepomoze... bo hoc motor uz bude horuci ale ked v nadrzi je husta zamrznuta nafta tak mate smolu... Citovat
cvrlo Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 pozeram ze pridavate po tankovani vif ?!?! ja som to nikdy nedával ani do jedneho auta... jozko, VIF pridávam pred tankovaním, nie po. Kolega má 406HDI, nedávno ho začal pridávať a veľmi si pochvaľuje, štarty v mraze sa mu výrazne zlepšili, takže na tom zrejme niečo bude. Ja ho pridávam celý rok pred každým tankovaním. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.