Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak prvni jizdu mam za sebou a musim rici ze rozdil je hodne znatelny. Rekl bych tak o 50% lepsi nez predtim. Jeste uvidim jak se bude ohrivat rano, ale zatim max spokojenost. Je jasny ze to tam nemuzu mit cely rok, jak se bude oteplovat tak budu postupne jednotlive pasy odebirat.

Odesláno
Pani na ang fore som nasiel ze problemove studene starty su spojene hlavne zo vstrekovacmi siemens tak napiste ci su problemove starty spojene aj zo vstrekovacmi BOSCH . Mozno nieco na tom bude.

Mám Siemens a štartuje bez problémov.

Odesláno

Len aby si si nenarobil zbytočné problémy, o prekrytí vodného a a klíma chladiča som rozmýšlal ale prekrývať intercooler :myslim.

Odesláno

to je rozsirovacia sada... to znamena ze uz musi byt auto vybavene prihrievacom/webastom.

tato sada za 300€ z toho spravi plnohodnotne nezavisle, cize ho mozes zapnut aj ked motor nebezi...

sada obsahuje 3x rele, spinacie hodiny a el. vodne cerpadlo...

nechapem co na tom stoji taky majland...:blicismajlik

Odesláno

nahodenie webasta? na prvy krat asi 6 hodin... ale keby som to robil znova tak za 3 hodiny nemam co robit...

mna webasto vyslo nakomplet s origo vodnymi hadicami, napojenim paliva z nadrze na nejakych 280€,

ale to si presne nepamatam... +/- par eur hore dole... slape krasne aj pri -16 sa spusti na 1x bez problemov ;)

shark734... tie ceny su dost vysoke vzhladom k tomu ze si k tomu musis pripocitat dalsie investicie cca 150€...

ale ten thermotopC vyzera fakt pekne... :super len cena v prepocte cca 430ecek...

matejgigi: ty mas garaz aj v praci ? :D

Odesláno

marcel: to je oproti 1300e za original nove dost rozdiel

inak ako pokracujeme so spolocnym vyletom do PL? niekto spominal ze tam chce ist, dufamz e to este plati...

Odesláno

Dnes pri -16 štart bez problémov na prvý krát ale v takej zime sa voda ani po 25km do roboty nezohriala na viac ako 70°C a olej 90°C, takže pred chladič pôjde nejaká zábrana.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...