Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

myslis?

no skusime...moc sme sa s tym nehrali, slo o ine veci na tej diag teraz

ked to kupim potom sa budem hrat :D

len sa bojim aby oprava zas nebola pol ceny auta :D

Odesláno

Skus si stiahnut komplet vybavu podla vinka , ci to ovladanie je elektricke. Mozno poistka , pripadne odpojene motorceky.Podla toho co vsetko bolo v aute (vybava) tam zrkadla v elektrike su. Aj ho beries?

Odesláno

su su, vybavu mam samozrejme, setko prezrete...a ty vies ze aj to co majitela moc nepotesilo :D

este ho chcem dvihnut ako sme hovorili vcera a potom mu poviem svoju cenu a ked bude suhlasit beriem...sam si videl ako vyzera, tie KM mi az tak nevadia, ide dobre na pocudovanie, diag fajn...

co myslis?

• O 2 týdny později...
Odesláno

noo...vadi moc ak sa tie spetaky sklopia \"rucne\" akoze nasilu? :myslim

skusal som to a nevyzera to byt problem tak neviem...

lebo sa nevojdem do garaze s nesklopenymi :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak diag ukazala ze preruseny obvod :grr

co s tym?

a este mi nefunguje vyhrievanie spetakov...

EDIT: tak ideme na to postupne...

Sklapanie spetakov ma na starosti asi iny motorcek ako nastavovanie spetakov...

Je tak?

Kde najdem poistku ku sklapaniu spetakov?

Navod som presiel par krat ale akosi nic :myslim

[upravil dne 5.3.2012 14:03 od Y2K]

Odesláno

Na sklapanie je iny motorcek ako na nastavovanie. Poistku ti z hlavy nepoviem ale ked zoberies merak tak musis najst vadnu, ak je vobec vadna. Bude istotne vo vnutri pod volantom ak to vobec svoju poistku ma.

[upravil dne 5/3/12 19:23 od jofo]

Odesláno

Preruseny vodic to myslim nebude, teda aspon tie co idu cez priechodku do dveri. By bolo divne ze obe strany naraz. Skor by som to videl ze bsi neposle ziaden signal na sklopenie zrkadiel, alebo posle ale ten modul co je vo dverach to nejako zablokuje. Ale neviem ci to ovladanie je zasite v ovladani okien, alebo v pamatovej jednotke na pamat sedadiel, lebo ta tiez ovlada zrkadla.

Odesláno

Ta krabicka co ovlada zrkadla by mala byt pod cislom 32. Aspon si myslim. Uz si fakt nepamatam. Alebo ta ovlada okna? Mal som to rozobrate dost davno tak ti fakt neviem. Ale hadam niekoho este nieco napadne.

post-1204-14109622623521_thumb.jpg

[upravil dne 5/3/12 19:42 od jofo]

Odesláno

Zkoušel jsi ty zrcátka povelovat ručně přes diagnostiku? Mělo by to být v jednotce ve dveřích řidiče.

Bych se divil, kdyby to tvoje 607 neměla. To snad bylo standardně?

Sklápění zrcátek zajišťuje BSI pomocí jednotek ve dveřích.

Zrcátka samozřejmě můžeš přiklopit i rukou. Pokud zprovozníš elektrické sklápění, tak se sama přecvaknou do správné pozice.

Odesláno

ale jasnee...rukou idu ;)

a povolene su...ale diag vyhodila zavadu na okruhu ;) ze preruseny obvod...proste tam nejde prud a ja neviem zatial preco ;)

preto mi to nefunguje...mozno poitka, mozno kabliky, mozno cosi horsie .. ja neviem :D

preto sa pytam skusenejsich ;)

Odesláno

Obvod kde??? Vzpomeneš si jakou závadu na okruhu? Ostatní věci , které ovládáš ze dveří řidiče jdou, včetně paměti sedaček???

podívám se na schéma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...