Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už nějakou dobu laboruji co s tou \"hláškou\".Před časem mi to na diagnostice vyhodilo vadný EGR (nějaká koherence,něčeho....),nechal jsem EGR vyměnit,při tom mi zrovna vyčistili vše kolem co bylo zanesené.Auto se chvíli chovalo normálně,ale po čase,zase začala vyskakovat hláška PP.Než budu muset absolvovat asi tak desátou diagnostickou prohlídku,chtěl jsem se zeptat tady,jestli by někdo nevěděl,kde se tak zaměřit.Hláška vždy zhasne,když auto zahřeji a trochu proženu,pak se dá jezdit do té doby,než někam jede manželka,stačí aby nevyřadila a jela z menšího kopce se zařazenou rychlostí,bez plynu,hláška po chvíli naskočí.Nemůže to být třeba lambda sondou?Jak píši,když se vyřazuje a nejede se bez plynu z kopce,tak hláška nenaskočí a zhasíná sama za jízdy vždy při zahřátém a \"vytočeném\" motoru.Před výměnou EGR se hláška nedala zhasnout tak lehce,jak teď,tak si myslím,že by to mohlo být něco jiného,než ten EGR,ale to si jen myslím.

[upravil dne 31/1/12 08:48 od Petr V.]

Odesláno

Ahoj,

mám sice benzínový motor. Udělalo mi to na dálnici a hodilo do nouzáku.

Nakonec to byl povolený konektor co vede k zapalovací rampě(to nad svíčkama). HonzaZ mi to vymazal, konektor se prostříknul a docvaknul a byl klid.

Kamarádovy zase pomohlo dotankovat na jiné benzínce. Prostě pajcovaly naftu.

Odesláno

To jsem si myslel,ale hláška naskočila manželce včera večer a dnes odpoledne jedu pryč,tak počítám že 50km/hod nepojedu a zase bude klid,do doby než manželka nezapomene vyřadit,ale takhle se to nedá řešit dlouho,abych musel hlídat vyřazování z kopce.Jedině se objednat a pak jet schválně na rychlost z kopce:-) A jen dodám,že do nouzáku to nechodí.....alespoň doposud ne.

[upravil dne 31/1/12 09:24 od Petr V.]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Prekontroluj a vyčisti kontakty na teplomery a váhe vzduchu a ma koherentnom ventily. A hlavne zisti na diagnostike čo ti to presne píše. Mne vypisovala diagnostika chybu koherencie - a bol tam len poškodený kontakt na konektore - a už to nesvieti !!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...