Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

na takové ty práce v bytě mám už 5 let totok (dostal jsem to-dárek) a můžu vám říct, paráda :super , doporučuju všem--malý, všude se dostanete, co jsem s tím už složil všelijakých skříněk, různého malého nábytku atd., ten z Lidlu bych vzal na chajdu i na větší práci

http://aku-sroubovaky.naakup.cz/bosch-ixo/srovnani-cen/k.1897347#utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=P+|+Aku+sroubovaky&utm_content=Aku+sroubovaky+Bosch+Ixo&utm_term=bosch%20ixo

• O 1 měsíc později...
Odesláno

V Lidlu vyběhla akce na autokosmetiku. Trošinku mi teda zklamali protože ubrousky na palubku které vloni stáli cca 50 Kč stojí furt stejně ale vloni jich bylo 50 v balíčku letos jen 30. Ale zase za cca 50Kč čistič na disky a toho je 750 ml oproti 500 ml všude jinde prodávaným. A pohlcovač pachů zůstal za 50 Kč .

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak v lidlu opět pár zajímavých věcí do garáže/dílny. Vysavač mokrosuché sání + ovládací zásuvka při odsávání prachu z brusky apod. Celkem osvědčené ubrousky na palubku. Nějaký organizér na stěnu a tak podobně. Já byl dnes pro montérky vzal jsem si lacláče a kraťasy.

Odesláno

Ubrousky jsem koupil včera. A asi si dnes dojedu i pro ten vysavač. Jinak mám od Parkside: vapku, akučku, pájku a horkovzdušku. Na takové to domácí žvýkání úplně mi postačí :super

• O 2 měsíce později...
Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Jsou identické s těmi, které má Auto Kelly. Mám je a jsou naprosto OK :super

Upraveno uživatelem minimaxa
Návštěvník
Odesláno

Vyzkoušej si je jak sedí na hagusy.
A taky bacha, mají užší T drážku než všichni ostatní výrobci. Takže třeba nosiče kol 591 či jiné příslušenství Thule tam bez úrav nedostaneš.

Odesláno

Mam to na mondeo mk4 a bojim se toho piskani. Zase mi prijde dat 3 tacy za pricniky od thule docela dost za takovou vec....

Guest minimaxa
Odesláno

Mě teda nepískají v rozsahu 0 - 175km/h. Asi záleží na tvaru konkrétního vozu.

Odesláno (upraveno)

Musim zmerit strechu zda budou mit dostatecnou roztec.

Edit: jsou doma a tak uvidime.

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Ahoj, dnes som bol kúpiť túto Gola sadu 52 dielna za 24,99€ -> Je to made in Taiwan, máte ju niekto, aké sú skúsenosti? A ešte k tým orechom, sú tieto orechy lepšie ako "klasické" 6 hranné orechy? Dík

271714_10_f.jpg

popis.jpg

Odesláno (upraveno)

no teď, teď ráno :D jsem ji koupil za 599 Kč, takže zkušenosti žádné

nejvíc se mi líbí ta magnetická podávačka, protože mi všecko padá z ruk :P

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...