Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Taky bych bral nabiječku z LIDLU ale tu větší jak prodávali za 1190kč(pomocné startovací zařízení)Ty už ale asi nikde najsou.

Tu sem tam viděl taky..... jednu poslední :D

Odesláno

Byl sem tam poprvé, normálně to mám z ruky sem mimo brněnskej. No sám sem hledal stojanovou vrtačku, měli tam mít o víkendu ještě poslední kus, ale v ponděli už nebyla, ale ty nabíječky jednoduché sem tam viděl a tu s kabelama jednu taky. Tak můžeš zkusit nažhavit linku lidlu. Pokud jezdíš Brno, nebo Ti to někdo může koupit a dovézt...

Odesláno

venomcz: no u nás v PCE jich mají ještě dost.. jestli jí opravdu chceš, můžu se ti tam zkusit stavit ale až v neděli, dřív se tam už nedostanu..

Odesláno

Kdyby někdo chtěl, tak mám jednu nabíječku origo zabalenou, nepoužitou i s dokladem doma. Koupil jsem si tu velkou, co umí i nouzový start a za týden jsem k narozeninám dostal tu menší, takže ta malá je na prodej. Kdyby měl někdo zájem, tak SZ :papa  

Odesláno

Ja zam chci zkusit tu lestenku a vezmu asi i cistic a mazac retezu. Za ty prachy to funguje a je to mnohonasobne levnejsi nez motul....

Odesláno (upraveno)

myslíš na řetěz na mašinu?

E: jo, teď na to koukám. Tak to sem zvědavej, protože ta cena je dost podezřelá. Navíc píšou, že je vhodný i pro jízdní kola, a to je divný, protože samozřejmě mazivo na řetěz od motorky musí mít jiný vlastnosti než mazivo na cyklořetízek. Aby to nebylo WéDéčko, nebo podobnej řídkej olej. Hmm?

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

No já to vidím, to je divný, jak píšu, tak mazivo na řetěz motorky a na řetěz od kola musí přeci mít jiné vlastnosti,ne? Trochu mi je podezřelá ta univerzálnost!

Odesláno

Vsak te nenutim to kupovat :) Ja tim loni cistil i mazal Hornika a za ty prachy. Mozna si tohle tema najdi na mototkarich a mozna budes prekvapen. kazdopadne to jsou dve veci ktery vzdy zmizej jako prvni.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...