JimBeem Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 Taky bych bral nabiječku z LIDLU ale tu větší jak prodávali za 1190kč(pomocné startovací zařízení)Ty už ale asi nikde najsou. Tu sem tam viděl taky..... jednu poslední Citovat
JimBeem Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 Byl sem tam poprvé, normálně to mám z ruky sem mimo brněnskej. No sám sem hledal stojanovou vrtačku, měli tam mít o víkendu ještě poslední kus, ale v ponděli už nebyla, ale ty nabíječky jednoduché sem tam viděl a tu s kabelama jednu taky. Tak můžeš zkusit nažhavit linku lidlu. Pokud jezdíš Brno, nebo Ti to někdo může koupit a dovézt... Citovat
vasek733 Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 S tím koupením a dovezením je problém.Nevím o nikom kdo tam jezdí z okolí.Ale stejně dík. Citovat
Béďa Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 koupil jsem si tam teď nabíječku na autobaterie, vypadá vcelku solidně, tak snad bude sloužit.. Citovat
Béďa Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 venomcz: no u nás v PCE jich mají ještě dost.. jestli jí opravdu chceš, můžu se ti tam zkusit stavit ale až v neděli, dřív se tam už nedostanu.. Citovat
venomcz Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 Nebyl jsem tu . Nevadí . Baterka je nabitá a dneska se mi staví kolega do Lidlu kde by mohli ještě mít tak uvidíme Citovat
Béďa Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 tento týden tam určitě půjdu, takže kdybys nesehnal, dej vědět a můžu se ti po ní ještě podívat.. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 myslim že už nebude nikde když už je novy tyden a nové akce aspon unás už všechno stáhli a dali americky tyden atd Citovat
FiFa_cze Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 Kdyby někdo chtěl, tak mám jednu nabíječku origo zabalenou, nepoužitou i s dokladem doma. Koupil jsem si tu velkou, co umí i nouzový start a za týden jsem k narozeninám dostal tu menší, takže ta malá je na prodej. Kdyby měl někdo zájem, tak SZ Citovat
Péťa Odesláno 7. březen 2015 Odesláno 7. březen 2015 Ještě to sem nikdo nenapsal, tak upozorňuji všechny leskuchtivé motoristy na akci: http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=450 Citovat
John Odesláno 7. březen 2015 Odesláno 7. březen 2015 Ty věci pro motoristy doporučuju osobně jsem nabral minulý rok na druhý auto a funguje to vpohodě... letos zas dokoupím do zásoby. Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 Ja zam chci zkusit tu lestenku a vezmu asi i cistic a mazac retezu. Za ty prachy to funguje a je to mnohonasobne levnejsi nez motul.... Citovat
morepower Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 (upraveno) myslíš na řetěz na mašinu? E: jo, teď na to koukám. Tak to sem zvědavej, protože ta cena je dost podezřelá. Navíc píšou, že je vhodný i pro jízdní kola, a to je divný, protože samozřejmě mazivo na řetěz od motorky musí mít jiný vlastnosti než mazivo na cyklořetízek. Aby to nebylo WéDéčko, nebo podobnej řídkej olej. Hmm? Upraveno 8. březen 2015 uživatelem morepower Citovat
Péťa Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=26108 - vhodný pro motocykly a jízdní kola Citovat
morepower Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 No já to vidím, to je divný, jak píšu, tak mazivo na řetěz motorky a na řetěz od kola musí přeci mít jiné vlastnosti,ne? Trochu mi je podezřelá ta univerzálnost! Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. březen 2015 Odesláno 8. březen 2015 Vsak te nenutim to kupovat Ja tim loni cistil i mazal Hornika a za ty prachy. Mozna si tohle tema najdi na mototkarich a mozna budes prekvapen. kazdopadne to jsou dve veci ktery vzdy zmizej jako prvni..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.