Guest minimaxa Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Opel Tigra je moc hezký auto, seděl jsem v něm, jel jsem s ním, ale dlouhodobý zkušenosti nemám. A už mě nezdržujte, musím běžet. jdu zakládat guláš Citovat
rootsky Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Za mě 307maCC s 1,6tkou benzínem. Prověřená a moc pěkná kombinace pro takové autíčko na ukazování... Jak jste se dostali od CCček k Multipě? P.S. Barča s hardtopem v červené v limitované edici v kůži je jedno z nejhezčích aut které znám... Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 307 cc vlastím a môžem ju aj doporučiť a vôbec by som sa nebál 2.0 benzínového motora.. Predsa to auto váži 1.5 tony plus keď si tam sadnú dvaja ľudia už je to na 1.6 podľa mňa dosť.. So spotrebou sa do 8 litrov hravo zmestíš. Mám ho 2 roky a lejem doňho olej, menil som pružiny a čakajú ma tlmiče takže bežná údržba.. Po čelné sklo je to auto totožné s klasickou 307čkou takže o náhradné diely by som sa nebál. Na strechu si treba dať pozor či nikde neuniká olej, čerpadlo či nadmerne nehučí.. Ja som ju dával repasovať ale skôr preventívne lebo auto má už vyše 5 rokov.. Stálo ma to 200 eur a minimálne ďalších 5 rokov mám pokoj (výmena oleja, solenoid, a nejaké drobnosti). 207 cc sú tiež veľmi pekné autá ale s tými nemám žiadnu skúsenosť takže ti neporadím. A ešte jedna rada. Podľa mňa auto určite dovez z Nemecka! Ja som to tak spravil a určite to stálo za to.. U nás boli síce samé naleštené \"tátoše\" s 60 000 km na tacháči ale samozrejme to bolo všetko stočené a s pochybnou históriou Samozrejme česť výnimkám ale tie len potvrdzujú pravidlo! Max ešte čo by som kúpil tak tu v klube od člena, ktorý nemá 2 príspevky a čo to si o aute viem počítať Tak ti želám šťastnú ruku Citovat
elwisek Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 S kupováním v německu mám nulové zkušenosti. Máš na mysli mobile.de? Mám z toho trochu strach tyjo, ale když jsem se porozhlédnul, tak tam mají hodně \"Tigřiček\" Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Jj.. Mobile.de .. Ja som to mal jedneduchšie lebo mám známeho ktorý sa tým zaoberá a črep by mi nedoviezol ale ak máš takú možnosť aj ty tak ju určite využi.. Ale tým som nechcel povedať, že v Česku nenájdeš slušný kúsok Citovat
elwisek Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Celkem by mě to i zajímalo jak se taková auta v Polsku nebo v Německu kupují - co musím po koupi v jejich bazaru vše zařídit? Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Ak sa s ním chceš odviezť domov musíš vybaviť prevozné značky (lepšie mať odťahovku).. Potom musíš dať preložiť papiere, kontrola originality a potom klasika čiže prihlásiť auto, ak má platnú stk a ek tak ešte nalepia české nálepky a vypýtajú si administratívny poplatok (nebudú znova kontrolovať auto).. Nie je to teda nič zložité Citovat
MACI Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Asi bych sel do 307CC 2.0 16V - benzin. Mel jsem pres leto 206CC 2.0 16V a na to male auto je ten motor tak akorat, jede to relativne slusne a nezere to nejak moc, do tech 8 bez problemu, takze v tvem pripade, jak jsi napsal, cajk ;-) Pro me to ale bylo fakt uz moc male prditko, nicmene docela zabavne a hrave. Do tezsi 307CC bych 1.6 nechtel v zadnem pripade, auto je to dost tezke a 1.6 budes muset vice slapat na krk aby trosku jela, takze na spotrebe oproti 2.0 stejne neusetris a budes si nadavat ze mas slabou mrdku :-) Na dizly bych se ve tvem pripade nedival vubec, pokud to mas do prace tak blizko a nenajezdis toho nejak moc, tak se ti nevyplati. Navic, kdo by chtel v kabriu poslouchat kadlakadla... ;-) Citovat
elwisek Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 A když dovážíte auta z Německa - co Polsko? Dá se věřit i Polákům? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=151523069&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=6001&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=50000&tabNumber=2 Celkem super cena ne? Citovat
rootsky Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Polákům se věřit nedá, dost jsem s nimi obchodoval. V D pozor na turky, ti na nějaké zákony o stáčení kašlou. Nejlepší si to nechat od někoho dovést, lidí co \"vozí\" je pořád dost, za cca 10 - 15k Kč máš jistotu. Na tomhle nešetři, ušetří ti to nejspíš mnohem víc na servisu. Já za zánovní fobii dal o dost víc než se tady prodávaly a mám výbavu která se v čr nikdy nedávala + jezdím 5tý rok bez závady, a těch 7tis najeto bylo reál... U coupe jsem chtěl šetřit a docela si naběhl... [upravil dne 29/1/12 13:15 od rootsky] Citovat
elwisek Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 Dobře. Zkusím někoho na to sehnat. Díky moc za radu. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Tak daj potom vedieť ako si dopadol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.