TomJBC Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Mam 807 ku a v urcitem uhlu natoceni volantu se z ventilatoru ozyva piskani, kdyz se vypne vetrak, prestane to, pri otoceni volantu na druhou stranu to prestane take..... Poradite, co s tim? Citovat
Tango C8 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Jé, ja to měl taky. Nedělá ti to u řidiče? Tedy mně pískal pořád. Jestli jo, tak to byl ten dole, co fouká do dveří vzduch. Promazal jsem to , a nebo jenom trochu rozhejbal ale už je to oki. [upravil dne 27/1/12 15:25 od Tango C8] Citovat
TomJBC Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 Jasne, je to ten u ridice, diky za info, zkusim to promazat, pokud nezmrznu..... Citovat
sampon Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 taky jsem to už párkrát zaslechl.... u mne Citovat
marko306 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Tiež mám tento problém, s vodičovím ventilátorom a hlavne keď točím volantom do ľava. Na 306 som mal tak isto toto, ale tam je, len jeden ventilátor. Premazal som ložisko a bolo po probléme. Toto spravím aj na 807, ale až bude teplejšie. Tango, skade si sa dostal k ventilátoru? Cez hornú odkladaciu priehradku? [upravil dne 27/1/12 20:12 od marko306] Citovat
TomJBC Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 U me je to stejne, jen pokud tocim do leva, jak srovnam volant, nebo tocim vpravo, prestane to....... jel jsem takhle do italie a silenost.... Citovat
marko306 Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Teraz som, len tak zbežne pozeral podľa SB umiestnenie ventilátoru a on by mal byť niekde dole pod obložením ako je ten výduch do dverý. Edit. Už som ho vytiahol a prepazal. Bol to pôrod, nasral by som do rúk tomu čo vymyslel umiestnenie toho ventilátoru a hlavne vrchnej, zadnej matky. Vytiahnutie a spätné osadenie bola tak isto kapitola sama o sebe. Zatiaľ nepíska, tak uvidím neskôr. Ak aj bude pískať, tak asi kašlem na neho. [upravil dne 29/1/12 14:46 od marko306] Citovat
Tango C8 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Přesně tak jsem k němu šel jak je to na fotce. Neměl jsem to úplně rozdělané, nebyl čas, tak jsem to trochu rozhejbal do stran jenom co jsem dosah na něho a asi promazal a přestalo to. Zatím nepíska, ale to je už nějaké měsíce dozadu. Citovat
Tango C8 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Tak a je to zase zpátky, znova píska a není to ten co je na obrázku nahoře. Myslím že to bude nějaký centrální, protože nepřestává ani při směre foukání. A píska jenom když topí hodně, tedy alespoň myslím. Pak na druhý den již nepískal, teplotu jsem drobátko o stupínek snížil. Můžu poprosit o nějaký obrázek kde jsou vepředu ventilátory? Ten zvuk de ze strany řidiče. Dík kluci. Citovat
jarmyl Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Už se to tu řešilo. Ventilátor je v palubce za volantem. T A D Y jsem dával návod, jak se k němu dostat. Citovat
Tango C8 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Myslel jsem si že je za volantem, svině. Dík, někdy se nato vrhnu Citovat
radimradimovic Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Čaute no mám stejný problém, tak se dle vašich rad do toho pustím, ale co mě zaráží ( zběžně jsem se díval jak to tam vypadá ), vůbec tam nemám ten větrák, o kterém píšete a je i na fotce - ten na levé straně u \"výfuku\" do dveří... tzn. že stopro vám ostatním nemůže pískat :-) Citovat
Tango C8 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Asi ti ho někdo vyndal. Nebo ukradl. Já ho tam u toho výdechu do dveří mám a na začátku pískal von. Teď je to ten pod palubkou. Ale, musím zaklepat, zatím nepíská. Citovat
Wensdy Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Já ho tam taky nemám ... ostatně jako i spoustu dalších věcí Citovat
Tango C8 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Já ho tam taky nemám ... ostatně jako i spoustu dalších věcí Máš tam volant vůbec? Citovat
Wensdy Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Já ho tam taky nemám ... ostatně jako i spoustu dalších věcí Máš tam volant vůbec? Jo mám. I když se při mojí výbavě divim že neni dřevěnej ... kola mám taky. Citovat
Tango C8 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Jezdí to, troubí to, stírá to a chlastá naftu. Tak je to auto ne? Naštěstí to není šlapací a nebo na klíček. Citovat
Wensdy Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Jezdí to, troubí to, stírá to a chlastá naftu. Tak je to auto ne? Naštěstí to není šlapací a nebo na klíček. Jo tak nějak to s tím bude. Jen ještě doplnit: žere to i peníze, někdy tomu skočí motor na rozvodech, někdy v mrazech nestartuje, někdy to hodí nějakou hlášku, někdy to spadne do nouzáku, webasto funguje jen někdy po diagnostice, mechanici si většinou neví rady ale jinak je fajn, slouží, vozí materiál i rodinu a mám ho rád. Život je hezkej Citovat
radimradimovic Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Občasné hlášky beru jako pozdrav na uvítanou ( žádný jiný význam ani nemají ) a kromě toho pískání je to super vozítko - ten můj Fiat Ulysse 2.0 JTd ( ty Fiaty na tomto fóru působí jako červený hadr, ale již jsem si zvykl a pro mou pohodu stačí vědomí, že je stejné jako Vaše fára ) Citovat
Tango C8 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Občasné hlášky beru jako pozdrav na uvítanou ( žádný jiný význam ani nemají ) a kromě toho pískání je to super vozítko - ten můj Fiat Ulysse 2.0 JTd ( ty Fiaty na tomto fóru působí jako červený hadr, ale již jsem si zvykl a pro mou pohodu stačí vědomí, že je stejné jako Vaše fára ) Ale fiatek má hezký čumák. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.