Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam 807 ku a v urcitem uhlu natoceni volantu se z ventilatoru ozyva piskani, kdyz se vypne vetrak, prestane to, pri otoceni volantu na druhou stranu to prestane take..... Poradite, co s tim?

Odesláno

Jé, ja to měl taky. Nedělá ti to u řidiče? Tedy mně pískal pořád. Jestli jo, tak to byl ten dole, co fouká do dveří vzduch. Promazal jsem to , a nebo jenom trochu rozhejbal :myslim ale už je to oki.:D

[upravil dne 27/1/12 15:25 od Tango C8]

Odesláno

Tiež mám tento problém, s vodičovím ventilátorom a hlavne keď točím volantom do ľava. Na 306 som mal tak isto toto, ale tam je, len jeden ventilátor. Premazal som ložisko a bolo po probléme. Toto spravím aj na 807, ale až bude teplejšie.

Tango, skade si sa dostal k ventilátoru? Cez hornú odkladaciu priehradku?

[upravil dne 27/1/12 20:12 od marko306]

Odesláno

U me je to stejne, jen pokud tocim do leva, jak srovnam volant, nebo tocim vpravo, prestane to....... jel jsem takhle do italie a silenost....

Odesláno

Teraz som, len tak zbežne pozeral podľa SB umiestnenie ventilátoru a on by mal byť niekde dole pod obložením ako je ten výduch do dverý.

Edit. Už som ho vytiahol a prepazal. Bol to pôrod, nasral by som do rúk tomu čo vymyslel umiestnenie toho ventilátoru a hlavne vrchnej, zadnej matky. Vytiahnutie a spätné osadenie bola tak isto kapitola sama o sebe.

Zatiaľ nepíska, tak uvidím neskôr. Ak aj bude pískať, tak asi kašlem na neho.

[upravil dne 29/1/12 14:46 od marko306]

post-19160-14109622035075_thumb.jpg

Odesláno

Přesně tak jsem k němu šel jak je to na fotce. Neměl jsem to úplně rozdělané, nebyl čas, tak jsem to trochu rozhejbal do stran jenom co jsem dosah na něho a asi promazal a přestalo to. Zatím nepíska, ale to je už nějaké měsíce dozadu. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak a je to zase zpátky, znova píska a není to ten co je na obrázku nahoře. Myslím že to bude nějaký centrální, protože nepřestává ani při směre foukání. A píska jenom když topí hodně, tedy alespoň myslím. Pak na druhý den již nepískal, teplotu jsem drobátko o stupínek snížil.

Můžu poprosit o nějaký obrázek kde jsou vepředu ventilátory? Ten zvuk de ze strany řidiče.

Dík kluci.:papa

Odesláno

Čaute no mám stejný problém, tak se dle vašich rad do toho pustím, ale co mě zaráží ( zběžně jsem se díval jak to tam vypadá ), vůbec tam nemám ten větrák, o kterém píšete a je i na fotce - ten na levé straně u \"výfuku\" do dveří... :myslim tzn. že stopro vám ostatním nemůže pískat :-)

Odesláno

Asi ti ho někdo vyndal. Nebo ukradl. :D Já ho tam u toho výdechu do dveří mám a na začátku pískal von. Teď je to ten pod palubkou. Ale, musím zaklepat, zatím nepíská.

Odesláno
Já ho tam taky nemám :D

... ostatně jako i spoustu dalších věcí :papa

Máš tam volant vůbec?:D

Jo mám. I když se při mojí výbavě divim že neni dřevěnej :D

... kola mám taky.

Odesláno
Jezdí to, troubí to, stírá to a chlastá naftu. Tak je to auto ne? Naštěstí to není šlapací a nebo na klíček. :P

Jo tak nějak to s tím bude. Jen ještě doplnit: žere to i peníze, někdy tomu skočí motor na rozvodech, někdy v mrazech nestartuje, někdy to hodí nějakou hlášku, někdy to spadne do nouzáku, webasto funguje jen někdy po diagnostice, mechanici si většinou neví rady ale jinak je fajn, slouží, vozí materiál i rodinu a mám ho rád.

Život je hezkej :super

Odesláno

Občasné hlášky beru jako pozdrav na uvítanou ( žádný jiný význam ani nemají :) ) a kromě toho pískání je to super vozítko - ten můj Fiat Ulysse :papa 2.0 JTd ( ty Fiaty na tomto fóru působí jako červený hadr, ale již jsem si zvykl a pro mou pohodu stačí vědomí, že je stejné jako Vaše fára :papa ) :)

Odesláno
Občasné hlášky beru jako pozdrav na uvítanou ( žádný jiný význam ani nemají :) ) a kromě toho pískání je to super vozítko - ten můj Fiat Ulysse :papa 2.0 JTd ( ty Fiaty na tomto fóru působí jako červený hadr, ale již jsem si zvykl a pro mou pohodu stačí vědomí, že je stejné jako Vaše fára :papa ) :)

Ale fiatek má hezký čumák.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...