Lucasao Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 V PC jsem našel nějaké fotky ze showroomu Peugeot z roku 2008 kdy jsem byl v Paříži Citovat
Lucasao Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 Tak včera jsem s těžkým srdcem sundal z auta Cyclony a nahodil zimní plecháče. Taky jsem už vyměnil klasické koberečky za gumové a na okna nanesl tekuté stěrače (podle popisu by po použití tekutých stěraču neměly okna při teplotě kolem nuly tak lehce namrznout - tak uvidíme) [upravil dne 4.11.2012 14:20 od Lucasao] Citovat
Lucasao Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 V pátek mě na cestě potkala malá nepříjemnost. Dvakrát se mi během jízdy rozsvítila kontrolka STOP. Pokaždé jsem ihned zastavil a vypnul motor. Po nastartování to bylo zase OK. Záhada ovšem je, že v době kdy se STOPka rozsvítila tak se točily sahary a teplota motoru podle budíku byla přitom nějakých 70 - 80 stupňů. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 pršalo ? Može byť skrat v relé vetrákov pod maskou (kde je taký blbý prístup, nárazník musí ísť dole. Prejav môže byť točenie sahár, v podstate ak je niekde v tomto systéme skrat, tak svieti aj stop. Určite nič vážne s motorom Mne sa asi 3x za celý čas rozblikala stop-ka v hustom daždi, na minútku dve, vysledoval som, že sa vtedy točia sahary aj keď sa nemajú, bude treba to niekedy rozobrať a pozrieť/vyčistiť/vymeniť. Citovat
Lucasao Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 Právě, že včera nepršelo. Spiše mám podezření jestli není vadný termostat, snad nikdy mi totiž teplota nevystoupá na budíku nad nějakých 80 - 82 stupňů. Citovat
olda Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Mě se tenkrát stalo na starý 306ce,že se speklo relátko na sahary a točily se pořád,relátka se nacházeli pod přední maskou,po vyčištění to bylo zase v poho,auto nezlobí do dneška,aspoň si švára nestěžoval;) Citovat
Lucasao Odesláno 18. prosinec 2012 Autor Odesláno 18. prosinec 2012 Dnes naskočilo na tachometru pěkné číslo Citovat
Lucasao Odesláno 27. prosinec 2012 Autor Odesláno 27. prosinec 2012 Stále častěji se mi opakuje problém, že se z ničeho nic pouší sahary (teplota motoru 80 stupňů) a přitom se rozsvítí STOPka. Sahary mi navíc občas běží i několik minut po vypnutí motoru. Dnes jsme tedy zajel k našemu partnerovi autochodura na diagnostiku, jenže diagnostika nevyhodila vůbec žádnou chybu. Vypadá to, že to bude ještě docela velký oříšek než příjdu na to kde je problém..... Citovat
X-DEJV Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 tento problem jsem tet dořešil byl bordel v eletrice u relatek u sahary pročištěno kontaktolem a zatim klid už je to 4dny zpět a dělalo mi to same teplota 70-80 a spouštěly se sahary i když jsem zastavil a zamkl auto zkus toto třeba to bude ono ja se bal aby to nebyl bitron Citovat
Lucasao Odesláno 28. únor 2013 Autor Odesláno 28. únor 2013 Problém s běžícími saharami je již dávno vyřešen tak se pomalu začínám připravovat na jaro. Dnes jsem koupil a rovnou nechal i přezout nové letní pneu Dunlop Sport Bluresponse. Podle údajů na gumě byly vyrobeny v Německu v devátém týdnu 2013, takže by se dalo říct, že jsou ještě \"teplé\" z fabriky. Jsem na ně docela zvědav, protože v testech tyto gumy dost chválí. Koncem března bych chtěl ještě zaslat volant do Volantechu na renovaci [upravil dne 28.2.2013 18:34 od Lucasao] Citovat
Lucasao Odesláno 1. březen 2013 Autor Odesláno 1. březen 2013 odpojil jsem čidlo termostatu, pročistil kontakty, a od té doby je pokoj takže to bylo asi jen zoxidované Citovat
Lucasao Odesláno 19. březen 2013 Autor Odesláno 19. březen 2013 Jaro se čím dál tím víc blíží, tak jsem si nechal nově potáhnout volant od Volantechu Moc díky Andreww(ovi) za půjčení náhradního volantu V pr..li ale je, že mi po nasazení nového volantu a nastartování začal blikat airbag :grr Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Zapojil jsi konektor? Volant je pěkný Citovat
radim.1008 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Moc pěkný volant Prosím tě, mohl by jsi mi přeměřit šroub na Cyclony? Citovat
Lucasao Odesláno 19. březen 2013 Autor Odesláno 19. březen 2013 MilanF1: konektor zapojený je ten sem kontroloval několikrát když jsem dával náhradní volant tak jsem postupoval úplně stejně a airbag neblikal spíš si myslím, že jsem udělal chybu v tom, že jsem ihned po odpojení baterky odpojil i airbag a bohužel asi byly ještě nabíté nějaké kondíky v ŘJ a ta vyhodnotila, že tam airbag není nejvíc mě štve, že kvůli airbagu jsem si půjčoval volant a asi to bylo zbytečné radim.1008: šrouby ti klidně přeměřím , ale momentálně je u sebe nemám a dostanu se k nim asi až budu Cyclony dávat na auto, takže cca za 14dní Citovat
radim.1008 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Díky, pozeptám se ještě jinde Chtěl bych taky dát Cyclony na auto, jen co to půjde. Já si myslím, že budou šrouby stejně dlouhé, jen bude rozdíl v té dosedací ploše, ale radši si to potvrdím od někoho, kdo je má. Prosím, tě, študoval jsem ten TL, co jsi mi poslal a moc se v něm teda nevyznám. Zkusil by jsi to prosím tě a poslal mi ho znova? Abych mohl na technickou a nechat disky zapsat. Citovat
Lucasao Odesláno 19. březen 2013 Autor Odesláno 19. březen 2013 Já používám původní šrouby s plochou dosedací hlavou co jsem měl na originál alu 14\". Bohužel netuším jaká je to délka. V čem přesně se nevyznáš u toho TL? Stačí, když jen přepíšeš ET, a těma ostatníma dokumentama bych si hlavu nelámal. Citovat
radim.1008 Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Jo tak, hlavně je to celé v němčině, kterou nevládnu, ale pokud stačí jen ET, tak je to cajk. Taky si myslím, že ta další hromada čísel je tak trochu o ničem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.