Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak včera jsem s těžkým srdcem sundal z auta Cyclony :fnuk a nahodil zimní plecháče. :) Taky jsem už vyměnil klasické koberečky za gumové a na okna nanesl tekuté stěrače (podle popisu by po použití tekutých stěraču neměly okna při teplotě kolem nuly tak lehce namrznout - tak uvidíme)

[upravil dne 4.11.2012 14:20 od Lucasao]

• O 3 týdny později...
Odesláno

V pátek mě na cestě potkala malá nepříjemnost. Dvakrát se mi během jízdy rozsvítila kontrolka STOP. Pokaždé jsem ihned zastavil a vypnul motor. Po nastartování to bylo zase OK. Záhada ovšem je, že v době kdy se STOPka rozsvítila tak se točily sahary a teplota motoru podle budíku byla přitom nějakých 70 - 80 stupňů. :myslim

Odesláno

pršalo ?

Može byť skrat v relé vetrákov pod maskou (kde je taký blbý prístup, nárazník musí ísť dole. Prejav môže byť točenie sahár, v podstate ak je niekde v tomto systéme skrat, tak svieti aj stop. Určite nič vážne s motorom ;)

Mne sa asi 3x za celý čas rozblikala stop-ka v hustom daždi, na minútku dve, vysledoval som, že sa vtedy točia sahary aj keď sa nemajú, bude treba to niekedy rozobrať a pozrieť/vyčistiť/vymeniť.

Odesláno

Právě, že včera nepršelo. Spiše mám podezření jestli není vadný termostat, snad nikdy mi totiž teplota nevystoupá na budíku nad nějakých 80 - 82 stupňů.

Odesláno

Mě se tenkrát stalo na starý 306ce,že se speklo relátko na sahary a točily se pořád,relátka se nacházeli pod přední maskou,po vyčištění to bylo zase v poho,auto nezlobí do dneška,aspoň si švára nestěžoval;)

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Stále častěji se mi opakuje problém, že se z ničeho nic pouší sahary (teplota motoru 80 stupňů) a přitom se rozsvítí STOPka. Sahary mi navíc občas běží i několik minut po vypnutí motoru. Dnes jsme tedy zajel k našemu partnerovi autochodura na diagnostiku, jenže diagnostika nevyhodila vůbec žádnou chybu. :myslim Vypadá to, že to bude ještě docela velký oříšek než příjdu na to kde je problém.....

Odesláno

tento problem jsem tet dořešil byl bordel v eletrice u relatek u sahary pročištěno kontaktolem a zatim klid už je to 4dny zpět a dělalo mi to same teplota 70-80 a spouštěly se sahary i když jsem zastavil a zamkl auto zkus toto třeba to bude ono ja se bal aby to nebyl bitron

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Problém s běžícími saharami je již dávno vyřešen tak se pomalu začínám připravovat na jaro. Dnes jsem koupil a rovnou nechal i přezout nové letní pneu Dunlop Sport Bluresponse. :cool: Podle údajů na gumě byly vyrobeny v Německu v devátém týdnu 2013, takže by se dalo říct, že jsou ještě \"teplé\" z fabriky. :D Jsem na ně docela zvědav, protože v testech tyto gumy dost chválí. :)

Koncem března bych chtěl ještě zaslat volant do Volantechu na renovaci :)

[upravil dne 28.2.2013 18:34 od Lucasao]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jaro se čím dál tím víc blíží, tak jsem si nechal nově potáhnout volant od Volantechu :) Moc díky Andreww(ovi) za půjčení náhradního volantu :papa V pr..li ale je, že mi po nasazení nového volantu a nastartování začal blikat airbag :grr :grr

dsc01885u.jpg

Odesláno

MilanF1: konektor zapojený je :D ten sem kontroloval několikrát :) když jsem dával náhradní volant tak jsem postupoval úplně stejně a airbag neblikal :myslim spíš si myslím, že jsem udělal chybu v tom, že jsem ihned po odpojení baterky odpojil i airbag a bohužel asi byly ještě nabíté nějaké kondíky v ŘJ a ta vyhodnotila, že tam airbag není :( nejvíc mě štve, že kvůli airbagu jsem si půjčoval volant a asi to bylo zbytečné :roll

radim.1008: šrouby ti klidně přeměřím ;), ale momentálně je u sebe nemám a dostanu se k nim asi až budu Cyclony dávat na auto, takže cca za 14dní :)

Odesláno

Díky, pozeptám se ještě jinde ;) Chtěl bych taky dát Cyclony na auto, jen co to půjde. :D Já si myslím, že budou šrouby stejně dlouhé, jen bude rozdíl v té dosedací ploše, ale radši si to potvrdím od někoho, kdo je má. Prosím, tě, študoval jsem ten TL, co jsi mi poslal a moc se v něm teda nevyznám. :myslim Zkusil by jsi to prosím tě a poslal mi ho znova? Abych mohl na technickou a nechat disky zapsat. :super

Odesláno

Já používám původní šrouby s plochou dosedací hlavou co jsem měl na originál alu 14\". Bohužel netuším jaká je to délka. V čem přesně se nevyznáš u toho TL? Stačí, když jen přepíšeš ET, a těma ostatníma dokumentama bych si hlavu nelámal. ;)

Odesláno

Jo tak, hlavně je to celé v němčině, kterou nevládnu, ale pokud stačí jen ET, tak je to cajk. Taky si myslím, že ta další hromada čísel je tak trochu o ničem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...