Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Soused nechal zapsat 17\" na 206 1.6 16V tak sehnal typovej list od kol Dotz,ale jel tam na kolech AEZ jen se sundanýma pokličkama a v pohodě,stačí když nebude na těch kolech vyraženej jinej výrobce.Jo,a chce to na typovim listu změnit číslo KBA aby sedělo a samozdřejmě rozměr pneu,jinak průser,to tam docela kontrolujou....

Tomajda_406 : Tobě zapsali 18\" na 406ku?

Odesláno

já, ale u Cyclonu středovou záslepku s logem Peugeotu těžko sundám :D v Ronalu májí zrovna inventuru tak mi odpověď na TP ještě nepřišla

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak aktuálně jsou na autě udělány nové rozvody + výměněny oba drážkové řemeny, dále mám nové čiré mlhy a denní svícení (zatím není na fotkách). Doma už mám taky potvrzený TL z technické, takže v pondělí hurá na inspektorát nechat zapsat kola do TP ať už můžu konečně legálně jezdit na Cyclonech. Ještě mi chybí přilepit stříšku a taky sháním bílé boční blinkry. Zde je pár jarních foto:

dsc00827kw.jpg

dsc00834mk.jpg

dsc00844upr.jpg

dsc00847x.jpg

dsc00869tc.jpg

dsc00875ou.jpg

Odesláno

fakt pekne autisko ale ten predny naraznik sa mi zda e neni povodny je tam trosku iny otien ciernej burane ci niekdo robil FL ? :) (ak si to tu uz spominal prepac necital som cele vlakno :))

a tie svetla vaze vyzeraju luxusne i ked som zastancom klasickych cirych ale za tieto by som sa nehambil...luxus :)

Odesláno

pug306: nárazník není původní a je stříkaný stejně jako maska a kapota, a předchozí světla taky nebyly originál, podle informací co mám tak to bylo ťuknuté ještě v době kdy to jezdilo v Něměcku(takže někdy před deseti lety):bojim:bojim ......naživo jsem si, ale nikdy nevšiml, že by to byl jiný odstín :) pokud se člověk, ale podívá zblízka tak to jde samozřejmě poznat, že to bylo stříkané :(

radim.1008: stříšku budu lepit lepidlem na sklo, které jsem koupil v AK :) nejdříve, ale ještě musím do stříšky nějak vyřezat otvor pro ostřikovač zadního skla :D

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem byl na Peugeot Roadshow v Havířově a splnil jsem si malý sen, když jsem řídil RCZ :P:D Dále jsem se projel v 5008, 3008Hybrid, 208, 508 a 508 SW GT :aut Fakt super zážitek :) Stálo to za to :)

Zde jedna fotka v pozadí s mou 306kou :D

dsc00918ib.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...