Lucasao Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 (upraveno) Takže konečně jsem se rozhoupal založit si vlákno pro mou 306ku. Jedná se o 5dv. hatchback v tmavě šedé metalíze s benzínovým motorem 1.6 65kW z kolekce St. Tropez, r.v. 1999. Auto pochází původem z Německa. Předchozí majitel ho zakoupil v roce 2002 v salonu Automotive v Bystřici nad Pernštejnem (stav tacho 19tkm). Já jsem 306ku zakoupil v červenci loňského roku ve Znojmě přímo od majitele (člen peugeot-clubu). V té době bylo na tachometru 89tkm. Auto muselo být lehce bourané na předek, protože je vyměněný nárazník s maskou a kapota byla přelakována. Co se týče výbavy: 4x airbag ABS servo dálkoý centrál automatická klima sedačky v polokůži alu kola dešťový senzor el. okna + zrcátka Úpravy předchozího majitele: zámek zpátečky Medvěd blok fólie na oknech Llumar s atestem Mé dosavadní úpravy a vylepšení: kryt pod motor lízátko pod přední nárazník rádio Sony CDX GT828 + připojení na origo ovladání pod volantem modré osvětlení kufru přední čiré světlomety Valeo s modrým vnitřkem ALU Cyclone nápis \"306\" na třetím brzdovém světle čiré mlhovky denní svícení bílé boční blinkry stříška modré podsvícení interiéru nabarvení předních brzdičů na červeno repro Hertz DSK 165.3 zesilovač Mac Audio Mpx 2000 + subwoofer Blaupunkt GTB 1200SC nově potažen volant kůží od firmy Volantech Dosavadní servis a investice: výměna oleje (Castrol) a všech filtrů (Champion) již 3x geometrie kol (auto táhlo doprava a sjížděly se gumy) zakoupení sady letních a zimních pneu (Dunlop Sport Bluresponse a Barum Polaris3) několikrát opraven výfuk komplet nové rozvody + výměna drážkových řemenů ploché stěrače Champion výměna manžety poloosy nový zadní stěrač, a pravé zrcátko (původní přestalo vyhřívat) foto před koupi [upravil dne 23.1.2014 21:59 od Lucasao] Upraveno 13. říjen 2015 uživatelem Lucasao Citovat
Stuchy Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 pěkný kousek jen bych za mě vyměnil alu(Ouragany sedí na 306 perfektně) Citovat
radim.1008 Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Krásný interiér, hlavně ty sedačky Citovat
Tom_206 Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Paráda Na fotkách vypadá jako kdyby právě sjelo z linky Citovat
v.mira Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 kdyz na to tak koukam, jakou mas propustnost skel ? aby si nemel problemy, stim novym \"zakonem\" .. :/ Citovat
Lucasao Odesláno 25. leden 2012 Autor Odesláno 25. leden 2012 Všech děkuji za pochvaly až bude čas tak nahraju další fotky jak auto vypadá aktuálně Co se týče folii na předních oknech tak na atestu přímo pod foliíi a i v kartičce, kterou k tomu mám zvlášť je psáno propustnoust 73%, ale ve skutečnosti je kdoví jaká . Na zadních je propustnost jen 20% což asi odpovídá. Nicméně, když mě policajti zastavili nějak na podzim tak mi jen řekli, že bych ty folie na předních neměl mít vůbec, ale že pry je jím to jedno a nebudou mi do toho kecat, že prý na technícké s tím stejně neprojdu. Na technickou jdu za měsíc tak uvidíme . Teď mám, ale trošku bobky, když dostali policajti ty měřáky na propustnost, kdoví jakou propustnost by to změřilo Citovat
Lucasao Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 s mou bývalou láskou 106kou, která byla zároveň mým prvním autem dnes s ní jezdí mladší brácha a ještě jedna zezadu Citovat
Lucasao Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 rok 2009 - bývalá 307 od rodičů a má bývalá 106 rok 2011 - současná 308 od rodičů a má 306 [upravil dne 26.1.2012 22:35 od Lucasao] Citovat
Lucasao Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 tak jsem si pořídil takovou blbustku na třetí brzdové světlo, jsem zvědav jak to pak bude vypadat na autě Citovat
Lucasao Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 Tak dlouho jsem vybíral světla až jsem si nakonec pořídil tyhle nové Valea s modrým vnitřkem teď už jen namontovat na auto Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Jedním slovem nádhera!!! Kde se dá sehnat ten \"potisk\" na to světlo a ty přední světla?? Citovat
Lucasao Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 to AKCZ: mám trošku slabší motor tak takové brzdové světlo mít nemůžu ale to tvoje bych bral hned to JJEENNDDAA: \"potisk\" na brzdové světlo jsem si kupoval v Anglii přes ebay(do týdne jsem to měl ve schránce) a pro přední světla jsem byl dnes v Polsku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.