Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Takže konečně jsem se rozhoupal založit si vlákno pro mou 306ku. Jedná se o 5dv. hatchback v tmavě šedé metalíze s benzínovým motorem 1.6 65kW z kolekce St. Tropez, r.v. 1999. Auto pochází původem z Německa. Předchozí majitel ho zakoupil v roce 2002 v salonu Automotive v Bystřici nad Pernštejnem (stav tacho 19tkm). Já jsem 306ku zakoupil v červenci loňského roku ve Znojmě přímo od majitele (člen peugeot-clubu). V té době bylo na tachometru 89tkm. Auto muselo být lehce bourané na předek, protože je vyměněný nárazník s maskou a kapota byla přelakována. Co se týče výbavy: 4x airbag ABS servo dálkoý centrál automatická klima sedačky v polokůži alu kola dešťový senzor el. okna + zrcátka Úpravy předchozího majitele: zámek zpátečky Medvěd blok fólie na oknech Llumar s atestem Mé dosavadní úpravy a vylepšení: kryt pod motor lízátko pod přední nárazník rádio Sony CDX GT828 + připojení na origo ovladání pod volantem modré osvětlení kufru přední čiré světlomety Valeo s modrým vnitřkem ALU Cyclone nápis \"306\" na třetím brzdovém světle čiré mlhovky denní svícení bílé boční blinkry stříška modré podsvícení interiéru nabarvení předních brzdičů na červeno repro Hertz DSK 165.3 zesilovač Mac Audio Mpx 2000 + subwoofer Blaupunkt GTB 1200SC nově potažen volant kůží od firmy Volantech Dosavadní servis a investice: výměna oleje (Castrol) a všech filtrů (Champion) již 3x geometrie kol (auto táhlo doprava a sjížděly se gumy) zakoupení sady letních a zimních pneu (Dunlop Sport Bluresponse a Barum Polaris3) několikrát opraven výfuk komplet nové rozvody + výměna drážkových řemenů ploché stěrače Champion výměna manžety poloosy nový zadní stěrač, a pravé zrcátko (původní přestalo vyhřívat) p1020150f.jpgp1020151y.jpg foto před koupi [upravil dne 23.1.2014 21:59 od Lucasao]

Upraveno uživatelem Lucasao
Odesláno

Všech děkuji za pochvaly :) až bude čas tak nahraju další fotky jak auto vypadá aktuálně :) Co se týče folii na předních oknech tak na atestu přímo pod foliíi a i v kartičce, kterou k tomu mám zvlášť je psáno propustnoust 73%, ale ve skutečnosti je kdoví jaká :D. Na zadních je propustnost jen 20% což asi odpovídá. Nicméně, když mě policajti zastavili nějak na podzim tak mi jen řekli, že bych ty folie na předních neměl mít vůbec, ale že pry je jím to jedno a nebudou mi do toho kecat, že prý na technícké s tím stejně neprojdu. Na technickou jdu za měsíc tak uvidíme :D. Teď mám, ale trošku bobky, když dostali policajti ty měřáky na propustnost, kdoví jakou propustnost by to změřilo :roll

Odesláno

rok 2009 - bývalá 307 od rodičů a má bývalá 106 :aut

dsc03501i.jpg

rok 2011 - současná 308 od rodičů a má 306 :aut

dsc00480mo.jpg

[upravil dne 26.1.2012 22:35 od Lucasao]

• O 4 týdny později...
Odesláno

to AKCZ: mám trošku slabší motor tak takové brzdové světlo mít nemůžu :D ale to tvoje bych bral hned :)

to JJEENNDDAA: \"potisk\" na brzdové světlo jsem si kupoval v Anglii přes ebay(do týdne jsem to měl ve schránce) a pro přední světla jsem byl dnes v Polsku :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...