Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Delší dobu jsem zde nic nepřidal, tak opět napíšu co je nového. :cool:

- už před časem jsem si udělal modré podsvícení interiéru, které se mi rozsvítí, když otevřu dveře nebo se dá také zapnout vypínačem.

- dále zadní bubny šly nabarvit na černo a přední brzdiče na červeno :)

- přibylo také něco málo decentních nálepek peugeot-clubu

- staré stěrače už dosloužily tak jsem koupil nové Champion

- a poslední novinkou je, že s mou bývalou 106kou už nejezdí brácha, ale nový majitel :(. K nám do rodiny naopak přišel nový lvíček a to 206 1.6 80kW :roker

dsc01733j.jpg

[upravil dne 19.8.2012 20:57 od Lucasao]

Odesláno

Ještě mám v plánu si koupit nové repro. Do předních dveří si budu objednávat Hertz DSK 165, ale vůbec nevím jaké do zadního plata. Nemáte někdo nějaký tip? Nejradši bych asi i dozadu Hertz. Jen nechci oválné.

Odesláno

Já váhám, zda neprodám svoje komponentní HERTZ zepředu ... jediné co by mi asi vadilo, že mi zbude díra na trojúhelníku dveří ... není to tak dlouho co jsem je kupoval a poslední 2 měsíce mi nehraje rádio a zatím jsem to neřešil...:mad:

Odesláno

Sakra, jsem ti neodepsal ... mám ty samý, jenom 165.4:myslim

Možná budeš mít stejné problémy jako já s tím plastem okolo repráku na tapci. Jinak výšky někam vytáhnout, já je dal do toho trojúhelníku.

Odesláno

Já jsem vzal frézku do vrtačky a udělal tam větší díru, on nevadí ten okraj, ale to vnitřní zúžení vadí koši. S hloubkou samozřejmě problém není. Rámeček by taky šel, ale abys tam pak nacvaknul krytku ... :myslim

Odesláno

Rámeček pod krytku dostaneš taky. Ja to tak taky delal podložkou jsem si vypodložil repro vyzkoušel jestli pujde zacvaknout a podle šiřky podložek jsem udelal dřvenej :)

Odesláno

Jelikož se na otázku nikdo nechytl tak zde je odpověď :D foceno u domu kde se natáčel film Tmavomodrý svět :)

dsc01843kw.jpg

dsc01849s.jpg

[upravil dne 1.9.2012 17:38 od Lucasao]

Odesláno

Taky mi už moje \"laguní\" lízátko pije krev chtělo by to změnu ... Jina parádní autíčko parádní fotečky :)

Odesláno

Ivkopivko12tka: díky :) lízo jsem sehnal na vrakáči Renaultu za pár korun ;)

agresssor: mě se to lízátko třeba líbí na 306 mnohem více než na Laguně, jediná jiná varianta je origo lízo z Gti, ale takové nejspíš neseženu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...