Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nechci bejt kverulant, ale než něco složitě vymýšlet, neřešilo by Joozinuv problém prosté vypnutí ECO modu přes DIA? :D

Když si bude hlídat dobu zapnutí rádia aby nevytřískal baterku...

Odesláno

Když jsem se posledně hrabal v DIA ve svojí 307 tak jsem to tam někde v nastavení BSI našel (bohužel už nevím přesně kde :bojim ). Pokud by byl vážně zájem můžu to upřesnit, až budu mít auto někde v teplé garáži. Venku je dost kosa na laborování. ;-)

Odesláno

Adam, a ked uz budes na tom pracovat tak mozes odchytit aj signal o rychlosti a bol by aj odblok videa pre tych co sa im nechce vrtat v displeji. Otazne je ako by bol potom na tom palubny pocitac ci nepotrebuje tu istu informaciu .

Odesláno

přemýšel jsem o odchycení rychlosti, ale jsem si téměř jistý, že bych pokazil věci jako výpočet spotřeby, automatickou hlasitost rádia... no nevím... s odchytávaním rychlosti by se to mělo promyslet, spíš bych řekl že by se to nemělo dělat...

Odesláno

ale to je somarina.. preco odchytenie rychlosti, preco sa v tom hrabat, ked sa to dá velice jednoducho (ako hovorí miňo) :D napojis na dia odblokujes a mas to..skoda ze sa to neda s eco heh

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...