Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, už mám zase další problém. Od včerejška mi něco puká u zadní nápravy. Je to zvuk jako když je lehce zatažená ručka a odlehčí se zadek jak skáče buben po obložení. Náprava pruží stejně jako pružila, kola do A nejsou, při pružení to nedělá, ale udělalo mi to třeba, když vystoupili lidi ze zadu. Myslel jsem tedy,že mi vázne brzda, ale kola se normálně točí a dneska mi to udělalo při vyjíždění z kruháče. Nevím vůbec co by to mohlo být. Nesetkal se s tím někdo nebo nějaká rada?

[upravil dne 24/1/12 21:22 od tomm176]

Odesláno

Myslíš,že by tlumiče takhle praskaly. Víš jakej zvuk mám na mysli, není to klasicky vrzání jako když se třou dva kovy, ale jako když to drží a pak odskočí a takhle dokola. Tlumiče jsem dával loni nové. Pak tam jsou nové silentbloky na nápravě a při tom se kontrolovaly brzdy a vše bylo okej.

Odesláno

jestli to je zvuk jak odskakující ručka je to suchá náprava. Navrtat a tlačit dokud nepřestane vrzat (můžeš tlačit i víc ale vytlačíš gufera a začni ti blejt vazelína ven, tu stačí otřít, ale někteří zlý jazykové maj argumenty s vlhkostí).

Jinak náprava v tomdle stavu bude asi po smrti

Odesláno

nechal jsem tam jenom půlku a dycky po půl otáčce poposadil (začátky jsou těžký, ale jde to). Pokud máš rád adrenalin ---> aku vrtačka :D

Odesláno

Nechtěl jsem zakládat další téma. Mám ještě jeden problém a to je strašně tuhý řazení. Všechno to začlo s tou zadní nápravou, tím myslím,že se někam dostala voda. Otázka zní kde mám promazat táhla?Nejhůř jdou kvalty dopředu 1,3,5. Předpokládám že mám tenhle typ řazení.

post-32452-14109621945101_thumb.jpg

Odesláno

To je jedno aký typ riadenia

Jeden do auta, druhý pod auto, najlepšie montážna jama alebo zdvihák

hýbať pákou a pod autom mazať všetko, čo sa hýbe, ja som to robil takou vazelínou v spreji na reťaze

a od vtedy to ide krásne

Odesláno

řazení vyřešeno, komplet jsem to rozebral,vyčistil a promazal. Zarezlý to bylo pod autem u výfuku. Teď chodí krásně zlehka.

[upravil dne 25/1/12 21:40 od tomm176]

Odesláno

Myslím si, že tá červená ja AK 2, používala sa na mazanie ložísk.

Tá A 00 je taká ťahavá ako med a dávala sa dekalamitkou do zvislých čapov na škodovkách na prednej náprave. Dal by som tam tú A 00 :myslim

Odesláno

Skutočne neviem, uvedom si, že potrebuješ premazať obidve strany tak, aby sa vazelína dostala k tým pohybujúcim sa častiam na náprave - to znamená smerom ku kolesám. Koľko tam toho vlezie netuším, nerobil som to ešte !

Odesláno

Půl litru by ti mohlo stačit. Podle mě je to vcelku jedno co tam dáš, výměnu oddálíš - neopravíš. Já tam tlačit tu tahavou a nevrže.

Odesláno

Co popisujes so zadnou napravou, to ti sposobuju ihlove loziska na ramenach, budu po smrti, najlepsie to poznat ked si nikto tazsi sadne dozadu do auta a vystupi, auto riadne zavrzga,to je spolahlivy priznak. Takze naprava je zrela na repas podla vsetkeho :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...