Pišta Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Chci se zeptat jestli ta vysokotlaká hadice od čerpadla dolů do řízení se prodává celá. Na obrázku č 1. Nahoře u čerpadla je trubka a ta se spojuje s hadicí a tam to uniká. Dáse ten spoj nějak utěsnit? Předem dík Jedná se o motor 2.1 TD XUD11BTE [upravil dne 21/1/12 14:54 od Pišta] Citovat
ozzy56 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 hadice je vcelku--ten přechod z trubky do hadice je nerozebiratelný spoj (hadice je spojena lisováním) opravit se to dá tak, že koupíš tlakovou hadici stejné délky a průřezu, jako je ta origo,ale na obou koncích musí mít tzv. konusové zakončení a převlečné matice, na ty origo trubky naletuješ tvrdou pájkou (mosazí) protikusy a trubku s hadicí sešroubuješ... samozřejmě to chce kolegu svářeče, tu hadici (dá se sehnat ve skladech JZD a nákladní dopravy) a protikusy hadic--nebo nechat udělat ve firmě,zabývající se výrobou tlakových hydraulických hadic Citovat
Pišta Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 Díky,jdu to řešit. Nevíš kolik stojí celá nová, asi? Dík Citovat
ozzy56 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 4020 TZ potrubí 3383 kč, cena na hlavu:myslim, ta oprava Tě vyjde na pár stovek... Citovat
Pišta Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 Díky kluci. To je teda pecka:myslim. Citovat
Matyb66 Odesláno 9. listopad 2017 Odesláno 9. listopad 2017 Chlapy já koupil hadici od kamaráda co dělá zemědělské stroje ta prostě tu starou gumovou vyřízl a dal tam tu novou a klasické stahovací pásky a těsní to skvěle ale problém nastal když jsem dal plný rejd tak ta hadice bouchla, když jsem volal tomu kámošovi tak byl na větvi že tu hadici dává furt a nikdy nebouchla. Neví někdo co je kde za průser ? Díky moc :/ Citovat
mmartinkovic Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 Ale to musíš dať v jednom kuse od srobenia po srobenie, spoj SK páskou nevydrzi. Pri zatocení naplno je tam 100 bar, to proste nedá taký spoj. Vysrobujes to a daj si spraviť na mieru hadicu aj so srobeniami a je. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.