Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat jestli ta vysokotlaká hadice od čerpadla dolů do řízení se prodává celá. Na obrázku č 1. Nahoře u čerpadla je trubka a ta se spojuje s hadicí a tam to uniká. Dáse ten spoj nějak utěsnit? Předem dík

post-6164-14109621915446_thumb.jpg

Jedná se o motor 2.1 TD XUD11BTE

[upravil dne 21/1/12 14:54 od Pišta]

Odesláno

hadice je vcelku--ten přechod z trubky do hadice je nerozebiratelný spoj (hadice je spojena lisováním)

opravit se to dá tak, že koupíš tlakovou hadici stejné délky a průřezu, jako je ta origo,ale na obou koncích musí mít tzv. konusové zakončení a převlečné matice, na ty origo trubky naletuješ tvrdou pájkou (mosazí) protikusy a trubku s hadicí sešroubuješ...

samozřejmě to chce kolegu svářeče, tu hadici (dá se sehnat ve skladech JZD a nákladní dopravy) a protikusy hadic--nebo nechat udělat ve firmě,zabývající se výrobou tlakových hydraulických hadic

• O 5 let později...
Odesláno

Chlapy já koupil hadici od kamaráda co dělá zemědělské stroje ta prostě tu starou gumovou vyřízl a dal tam tu novou a klasické stahovací pásky a těsní to skvěle ale problém nastal když jsem dal plný rejd tak ta hadice bouchla, když jsem volal tomu kámošovi tak byl na větvi že tu hadici dává furt a nikdy nebouchla. Neví někdo co je kde za průser ? Díky moc :/ :bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...