Ruslan Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Zdravim, mam jeden problem. Kdyz brzdim tak skoro pokazde mi tam vzadu neco bouchne. Vlastne kdyz uz skoro zastavim tak proste slysim ze zadu z prave strany bouchnuti a uz mne to stve Cim to muze byt???? A jeste jeden dotaz. chci vymenit pakny na rucni brdze. Musej se sundavat i brzdove hadicky kdyz budu sundavat brzdic nebo staci sundat jen brzdic (aby se ty hadicky nezlomili)??? Je to P406, a vzadu jsou kotouce... Diky Citovat
koblih69 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Důvodů bouchání je několik - silenblok stabilizátoru, tyčky stabilizátoru, spodní silentblok ramene... chce to projít... Brzdič normálně sundáš přidrátuješ stranou - hadice to dovolí, vyměna je poměrně triviální. Citovat
Ruslan Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 Jo to jsem rad, ze to pujde sundat aniz bych musel sundat ty zelezne hadicky... To bych je zkurvil jak se znam. A muze to bouchnuti zpusobit ten brzdic? Kdyz jsem menil letnaky za zimni tak jsem se vsiml, ze brdic ma mensi vuli! Chodi nahoru a dolu. Protoze jinak tam snad nic neboucha napriklad pri nerovnostech. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Ať ti někdo sedne do auta, vyřadí rychlost a sešlápne brzdu, pak zkus auto rozhoupat ve směru a proti směru jízdy, pokud to bude bouchat dělá to brzdič nebo destičky které mají velkou vůli. Ještě takovej nápad, nemuže bouchat něco v kufru, u rezervy atd, případně volný kolo? [upravil dne 19/1/12 22:44 od Radek Hurvajz] Citovat
koblih69 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Trubky navazují na hadice a ty jsou ohebné. Mrkni na to kde jsou vůle, jsou na to opravně sady. Citovat
Ruslan Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 Ať ti někdo sedne do auta, vyřadí rychlost a sešlápne brzdu, pak zkus auto rozhoupat ve směru a proti směru jízdy, pokud to bude bouchat dělá to brzdič nebo destičky které mají velkou vůli. Ještě takovej nápad, nemuže bouchat něco v kufru, u rezervy atd, případně volný kolo? [upravil dne 19/1/12 22:44 od Radek Hurvajz] Dekuji, vyzkousim to!!! Nad kufrem jsem uz take premyslel, nic by tam nemelo byt. Mam pocit, ze to bude ten brzdic! O vikendu se na to kouknu uz. Ted jeste potrebuji jezdit... Citovat
Ruslan Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 Trubky navazují na hadice a ty jsou ohebné. Mrkni na to kde jsou vůle, jsou na to opravně sady. Ok, diky za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.