Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pežoťáci

Keďže mi tu vždy niekto dobre poradil obraciam sa znova na vás.

Potreboval by som zistiť aké zadné a predné brzdové doštičky idú na auto známeho plus aký typ alebo aké OEM číslo spojkovej lamely a spojkového ložiska pasuje na tohto peugeota podľa VIN: VF33C9HXC84715870

Vďaka

Odesláno

Přední destičky OEM 425259

Zadní                OEM 4254 67

Lamela  OEM 2055 FP

Přítlačák OEM 2004 AV

Ložisko  96 768 989 80

Celá spojková sada bez ložiska OEM 2052 T6 nebo 2051 G7

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý večer, po úspěšné STK na mém 307 SW, 66 kW, 1997 cm3, hdi jsem byl upozorněn na brzdy vozu, že budou v brzké době vyžadovat pozornost a pravá tyčka stabilizátoru také.

Prosím, můžu požádat někoho o podrobnější informace o kotoučích + ložiscích, destičkách a tyčce stabilizátoru? Chci to mít hotové před dovčou.

VIN: VF33HRHYB83575228

Děkuji předem.

Odesláno (upraveno)

Míla72:

přední kotouče Ø 283mm,tloušťka 26mm OEM kód 4246 W8

přední destičky OEM kód 4254 71

zadní kotouče s ložiskem Ø 249mm tloušťka 9mm OEM kód 4249 34

zadní destičky se musíš fyzicky podívat co tam máš za systém :

TRW  . . . .OEM kód 4254 67

BOSCH . . . OEM kód 4253 98

tyčka stabilizátoru OEM kód 5087 62

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Zdravím, potřeboval bych vyměnit brzdové destičky na Peugeot 307 1,4 65kW. VIN: VF33EKFUC84474886 bohužel nevím které objednat mohl bych poprosit o zjištění.

Děkuji.

• O 4 týdny později...
Odesláno

ahoj,potreboval bych poradit...pred dvema roky jsem menil kotouce i desticky,daval jsem Brembo nejake chlazene a ted po ca 40tis mi zacaly pri brzdeni vibrovat volantem  cca pri  rychlosti 80km pri brzdeni a pak pri 120km...ktouce jsme sundali nic jsme nezpozorovali,byli jak netknute..jen lechce opotrebovane...coz je ok...nechali je stocit a bylo vse ok....cca za 2tis km opet vibruji pri brzdeni....cim to???jsou v haji???nebo jina zavada...ma pred dovcou proto rychle patram...diky...

Odesláno

Jo tak to nejsi sam...to same mam ja po ca.15tis...Bremba komplet na aute a vibruji....zatim jsem to neresil....ale kvalita Bremba pry posledni dobou nic moc...ptal jsem se na to...ze vseobecne dost vibruji...pomuze jen vymena....doporuceno trw nebo ate...nebo samo origo peugeot za ranec...

Odesláno

Já dával před rokem ATE - zatím najeto 40tis a naprostá spokojenost, jen jsou o chloupek dražší a nereznou. Na BREMBO jsem v poslední době taky moc chvály zrovna neslyšel

Odesláno

Ahoj,mohl bych poprosit typy kotoučů + destiček na pežucha pro manželku???Chci objednat ale nevím přesně jaké typy. VIN: VF33CRHYB82069097

Děkuji pěkně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...