Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
vies co..bratranec ma a stierace idu ako hodinky, zatial nezistil chybu..tak preto vravim :) ale sám osobne by som to nedal :D

Mně šly stěrače taky perfektně a zničeho nic bác:grr 4800kč motorek a to můžu být rád že mě neodešla řj. Moje rada nedávat....:papa

Odesláno

Tak dneska koukám, že se mi pravý světlo po rozsvícení cca po 2-3 s zabarví do ružový až fialový - takže asi odchází výbojka. Původně jsem nechtěl kupovat nic jinýho než Philips nebo Osram, ale ty ceny jsou opravdu jinde a když čtu Vaše předchozí příspěvky, tak bych radši zkusil objednat ty no-namy - např.: http://www.hezkynakup.cz/183-xenonova-vybojka-d2s-4300k-12v35w.html

Ještě jednou bych se zde rád zeptal těch, kdo tyhle výbojky používaj, jestli opravdu není nějaký rozdíl mezi originálem (např. Philips) a těmahle?

Odesláno

Za tú cenu vymeň obidve naraz a nebudeš mať žiadny rozdiel, budú svietiť rovnako. Tá čo ti ešte svieti (predpokladám origo) už bude od svietenia trochu opotrebovaná, medzi ňou a novou bude určite rozdiel.

Návštěvník
Odesláno

D2S 4300 K mám dva kusy na prodej, objednal jsem si je blbě.

400,- i s poštou.

Edit: tak už jsou prodaný

[upravil dne 28/2/12 11:07 od kirkiz]

Odesláno

Jo určitě budu měnit obě dvě - takže asi žádnej extra rozdíl mezi origo a těmahle nebude že....škoda, že ten prodej víše proběhl tak rychle:D No nic - objednávám tady ty no-namy a uvidíme;) A doufám, že to zvládnu sám vyměnit:myslim

Tak jsem objednal nakonec tyto: http://www.xenony-levne.cz/xenony-levne/eshop/3-1-Vybojky-do-xenonu/34-2-Vybojky-D2S/5/22-Vybojka-xenon-D2S-6000K-do-originalnich-svetlometu

A jsem zvědav co to umí za 280 Kč:super Zkusím taky 6000k po přečtení příspěvků výše;)

Díky za reakce:papa

[upravil dne 28/2/12 18:16 od Wing]

Odesláno
Judes, tvoje svetla sa mi strasne pacia, och krasa sa pozerat do spatneho na teba :)

Čo je na nich také extra? Sú ako na ostatných 407-mách zo xenónom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...