Hajra Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 To se to dnes nevesele rozdebatilo. Simpl - pohled na nove auto je relativni zalezi vzdy na tom, jake auto mel clovek predtim. Ja mel pred 508 Mazdu 3, takze ten skok je obrovsky a pohodli a ticho si nemohu vynachvalit. Pokud si mel predtim bmw 5, tak to sis naopak pohorsil, a z toho vyplyva i tva lehka frustrace. 508GT - to zni hruzostrasne. Pokud by ses prihlasil na toto forum poprve s timto problemem, tak to neberu az tak vazne, protoze zavady se najdou u kazdeho modelu. Toto forum je ale specificke, ze je zde stabilni clenska zakladna a na teto reprezentativni vzorce lze sledovat spolehlivost vozu. Je to velmi nemile a verim, ze to neni zasadni porucha. Dej pak prosim vedet. Ach jo, peugeot a elektronika... Jinak stale casteji v okoli slychavam, ze nova auta maji ruzne problemy uz primo z vyroby. Nezbyva nez reklamovat kazdou malou blbost a predejit tak budoucim problemum po zaruce. [Edited on 10/10/12 23:10 by Hajra] Citovat
508GT Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Takže v servise si s tým nevedia dať rady. Kontaktovali technickú podporu importéra. :o Fakt skvelé . Ako náhradné auto mi dočasne dali rúžovú 208 1,4 benzín. Samozrejme som to patrične okomentoval, poobede má dôsť k výmene. Som zvedavý... Citovat
Hajra Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Pak můžeš hodit i zkušenosti s 208 :grr Citovat
508GT Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Tiež ma to napadlo . Poobede mi dávaju 3008. Dôvod poruchy je stále neznámy. Citovat
Hajra Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Nabouchají to elektronikou, kterou ani neznají a pak neví kde je problém... Ti asi řeknou, že jsi první na světě s tímto problémem. Na druhou stranu, pokud oprava nepotrvá dlouho, tak si uděláš hezký Peugeot Road Show. Citovat
Peugeota Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Ten výsledek mě fakt zajímá. Ovšemže uplnou pravdu se nedozvíme:) Bude to uplná banalita, ktará se přihodí...tak jednou do roka:D Citovat
508GT Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Záhada ostáva stále záhadou. Importér nevie, rieši to údajne fabrika. Citovat
roura Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Tak to si narazil na opravdu podařený kus....snad jim to nebude už moc dlouho trvat. a co 3008,náky zkušenosti? Citovat
508GT Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Majstri servisu včera celý deň maturovali ako odbrzdiť auto z \"P\" pozície. Používali k tomu vskutku rafinované metódy: Manuál ku autu... :o. A ešte aj \"inteligentne\" ukladal demontované diely na sedadlo a nie na zem. Dúfam, že mi dodžubú aj kožu . Citovat
Agrafik Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Tak za tohle bych je pěkně zprdnul. Solidní je tam dát alespoň dečku. To jako nemají nějaké servisní příručky? že ani neví jak to rozchodit z P. no potěš koště. Fakt by mě zajímalo, co jim ukázala diagnostika. Citovat
508GT Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Zatiaľ je ako pracovná verzia to, že nekomunikuje modul riadenia s riadiacou jednotkou. Ale je to len hypotéza lebo diagnostika neukázala žiaden konkrétny problém ... Citovat
Dj Addams Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Moja 508 je z 9/11 ale v madlach mi nesvieti nic..iba vo vnutri pod nohami..ale ako ze vam svietia aj rucky v madlach??? no mne ani jedna, na 100%... Citovat
Agrafik Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 508GT: hele, co ti tam teda opravujou? Nehledají něco podobného? Citovat
508GT Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 \"P\" sa im už podarilo vyradiť. Teraz hľadajú závadu, prečo elektronika nepustí naštartovať auto. Citovat
508GT Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Tak prešiel ďalší deň a servis stále netuší čo je vo veci. Asi si dnes dám Rohypnol . Citovat
jarda20 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Jak vidím to foto, tak to bych nerozchodil, už ty dva šroubky odložené na klavírovém laku Asi jsem moc citlivý, ale když dám takové prachy, tak mi není lhostejné, když mám něco pošrábané a při každém nastoupení to vidím ..... zkrátka \"puňťa\" Citovat
508GT Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Tiež som na to háklivý. Ak sa tam nájde čo i len malé škrabnutie/poškodenie akejkoľvek časti interiéru tak to chlapci pekne vymenia. Preto som si to aj odfotil. Ale aj to je len dôkaz absolútneho diletanstva servisu v KE. Rozhodne ich viac krát nenavštívim. Citovat
Agrafik Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 O servisech si nedělám iluze, ale já měl u blbé servisní prohlídky zabalený volant, řadičku a igelit na sedačce. Citovat
pkr Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Tohle mi taky vadí. Měl jsem po výměmě předních repráků škrábnutej ovladač okna u spolujezdce. Jenže jsem to zjistil až po odjezdu ze servisu. Otočka zpět a čekal jsem, jak se k tomu postaví. Výměna proběhla bez problému. Stát se to může, ale pokud to je jejich vina, vždycky by to měli dát do pořádku. To, co předváděj u tebe je ale na Koukám, že i na SK je umění sehnat dobrej aut. servis. Já ho u nás našel až na čtvrtej pokus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.