Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To se to dnes nevesele rozdebatilo.

Simpl - pohled na nove auto je relativni zalezi vzdy na tom, jake auto mel clovek predtim. Ja mel pred 508 Mazdu 3, takze ten skok je obrovsky a pohodli a ticho si nemohu vynachvalit. Pokud si mel predtim bmw 5, tak to sis naopak pohorsil, a z toho vyplyva i tva lehka frustrace.

508GT - to zni hruzostrasne. Pokud by ses prihlasil na toto forum poprve s timto problemem, tak to neberu az tak vazne, protoze zavady se najdou u kazdeho modelu. Toto forum je ale specificke, ze je zde stabilni clenska zakladna a na teto reprezentativni vzorce lze sledovat spolehlivost vozu. Je to velmi nemile a verim, ze to neni zasadni porucha. Dej pak prosim vedet. Ach jo, peugeot a elektronika...

Jinak stale casteji v okoli slychavam, ze nova auta maji ruzne problemy uz primo z vyroby. Nezbyva nez reklamovat kazdou malou blbost a predejit tak budoucim problemum po zaruce.

[Edited on 10/10/12 23:10 by Hajra]

Odesláno

Takže v servise si s tým nevedia dať rady. Kontaktovali technickú podporu importéra. :o:o Fakt skvelé :myslim.

Ako náhradné auto mi dočasne dali rúžovú 208 1,4 benzín. Samozrejme som to patrične okomentoval, poobede má dôsť k výmene. Som zvedavý... :roll

Odesláno

Nabouchají to elektronikou, kterou ani neznají a pak neví kde je problém... Ti asi řeknou, že jsi první na světě s tímto problémem.

Na druhou stranu, pokud oprava nepotrvá dlouho, tak si uděláš hezký Peugeot Road Show.

Odesláno

Majstri servisu včera celý deň maturovali ako odbrzdiť auto z \"P\" pozície. Používali k tomu vskutku rafinované metódy: Manuál ku autu... :o:o. A ešte aj \"inteligentne\" ukladal demontované diely na sedadlo a nie na zem. Dúfam, že mi dodžubú aj kožu :bacha.

post-46920-14109627481544_thumb.jpg

Odesláno

Tak za tohle bych je pěkně zprdnul. Solidní je tam dát alespoň dečku.

To jako nemají nějaké servisní příručky? že ani neví jak to rozchodit z P. no potěš koště.

Fakt by mě zajímalo, co jim ukázala diagnostika. :myslim

Odesláno

Zatiaľ je ako pracovná verzia to, že nekomunikuje modul riadenia s riadiacou jednotkou. Ale je to len hypotéza lebo diagnostika neukázala žiaden konkrétny problém ...

Odesláno

Jak vidím to foto, tak to bych nerozchodil, už ty dva šroubky odložené na klavírovém laku :grr Asi jsem moc citlivý, ale když dám takové prachy, tak mi není lhostejné, když mám něco pošrábané a při každém nastoupení to vidím ..... zkrátka \"puňťa\" :mrk

Odesláno

Tiež som na to háklivý. Ak sa tam nájde čo i len malé škrabnutie/poškodenie akejkoľvek časti interiéru tak to chlapci pekne vymenia. Preto som si to aj odfotil. Ale aj to je len dôkaz absolútneho diletanstva servisu v KE. Rozhodne ich viac krát nenavštívim.

Odesláno

Tohle mi taky vadí. Měl jsem po výměmě předních repráků škrábnutej ovladač okna u spolujezdce.:(

Jenže jsem to zjistil až po odjezdu ze servisu. Otočka zpět a čekal jsem, jak se k tomu postaví. Výměna proběhla bez problému.:super

Stát se to může, ale pokud to je jejich vina, vždycky by to měli dát do pořádku.

To, co předváděj u tebe je ale na :blicismajlik

Koukám, že i na SK je umění sehnat dobrej aut. servis.

Já ho u nás našel až na čtvrtej pokus.:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...