Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Skuci : stalo se mi něco podobného . Na dálnici jsem jednou v noci zkoušel maximálku měl jsem asi 210 km/h a po ubrání plynu z této rychlosti mi skočila nějaká hláška (už si nepamatuju jaká ) a symbol servis . V ten moment mi ztuhla krev !!! Zastavil jsem na odpočívadle ,zakouřil a po deseti minutách nastartoval a hláška už se neobjevila . Ani nikdy později .

V tvém případě bych asi poslechl ozzyho1 a zajel do jiného servisu na dia a celkovou kontrolu. Nějak se ti lepí smůla na paty - spíš na auto . Já zatím neměl žádnou závadu - ťuky ťuk .

Odesláno

Nám minulý měsíc v Kolíně řekli u Boxera že je egr v pořádku,že prý náhodná chyba.Hovno,jinde to diagnostikovali jako naprosto zapečený egr,po vyndání se to potvrdilo a nechali jsme jej vyměnit,ale né v Kolíně.Tak nějak to s tím Kolínem je.

Odesláno

sice sem jel asi 100km po dálnici ale tohle se mi stalo na Jížní spojce sem zastavil u MC, jinak ikona SERVICE se nerosvítila... ve čtvrtek jedu do Prahy na výměnu oleje takže sem mluvil s Pe.Trem, aby mi zjistil i ty ostřikovače a řeknu mu i tohle ;-)

Odesláno

ráno jsem vstal, nastartoval a vše zhaslo, po ujetí 300km ani jednou problém, několkrát sem starovat apod... takže fakt nevim... jinak ještě pro představu jak jsem včera psal že vyskakovaly vykřičníky tak jsem myslel tohle

IMAG0503.jpg

IMAG0504.jpg

Odesláno

To je asistent rozjezdu do kopce (imho). Rve to pomerne casto... me to rvalo v zime, kdyz jsem na zasnezene ceste do kopce nevyjel a pres aktivniho asistenta rozjezdu se auto sunulo z kopce pozpatku dolu (kontrolovane)

Odesláno

skuci a Danilo - dotaz. ostrikovace byly vymeneny na pockani a za jine? dnes mi v servisu zjistili pri vymene, ze to jsou vlastne ty same, tak ty jine se musi objednat, nejsou ani ve francii, tak cekani 2-3 mes. malem jsem upadl. jo a jeste pry byla nejaka svolavacka pred casem ohledne ostrikovacu, ze uz je po ni, tak proto nejsou. namety? pomoc? cekat 3 mesice na (slusne slovo) ostrikovace se mi zda padle na hlavu.

Odesláno

Taky mi je objednávali a čekám , až mi zavolají . Říkali , že asi koncem června. Jo , a náhodou jsem se doslech , že si na to (ostřikovače) stěžovali nejvyšší pánové v zastoupení Peugeotu po celé Evropě . Proto to uznali ,že je něco špatně . Né proto , že si stěžuje ,,obyčejný\"zákazník .Nás mají u pr.... Snad nějakému ,, velkému \" pánovi dojde trpělivost i s navigaci :) .

Odesláno

nemel bych ale nedami to , nekdo vas taha slusne za nos , dil je normalne disponibilni v centralnim sklade v rakousku tzn i kdyby ho objednali tou nejmin bolestnou cestou pro skladnika tedy skladovou objednavkou tak do tri dnu to maji skladem , pokud by to objednal urgentne do pul druhe odpo tak rano to ma na sklade , takhle jsem to delal i skucimu - tedy tou skladovkou pac sem vedel ze prijede za tyden. je to proste jen o lidech asi jinak si to nedovedu vysvetlil.

Odesláno

to Pe.Tr: no me to taky prislo divne, pry to overovali. ty, ktere mi tam chteli dat, meli behem nekolika dni na dilne. kdyz to porovnal technik, tak pry jsou uplne stejne. ja to samozrejme nepoznam, kdyz jsem ty spravne nevidel a neodzkousel. to by me ted teda fakt zajimalo, co za special meli na mysli, kdyz to objednani trva 3 mesice :myslim

Odesláno

to Pe.Tr, poprosil bych o informaci, jaké obj. číslo mají mít ty nové ostřikovače.Co jsem se ptal u nás, tak prý podle objednacího čísla není u ostřikovačů změna a myslí si, že by přišly ty samé a ani ve Ficu prý není nic ohledně problémů s ostřikovači.

Díky

Odesláno

Zdravim,

uz bolo na case vymenit moju 308 za nieco ine a volba padla na novu 508ku. Tak zajtra si idem pre fungl novu 508 (sedan) v bezovej metalize vo vybave Allure s BVA a priplatil som si za Xenony + LED, 4 zonovu klimu, 18 palcove pneu a metlu.

Precital som si cele toto vlakno, a dufam, ze ta moja nova 508ka bude stastne vozidlo so ziadnymi vaznymi zavadami pretoze zisla z linky v piatok vecer...:bojim

Mam vsak otazku: Dal som si do priplatkovej vybavy 18 palcove (profil 45) disky s pneumatikami a rozmyslam co dat na zimu, ci 17 palcove s profilom 55 alebo 16 palcove s profilom 60 (nebude to vyzerat \"nagrc\"?) :o

A druha vec: snimace tlaku v kazdom kolese... nechcem aby mi celu zimu vypisoval board chybu...tak treba naprogramovat do riadiacej jednotky dalsie 4 snimace... Riesil ste niekto toto?

Vdaka za odpovede.

Dodatok: este jedna vec ma trapi... 308ka je dost citliva na bocny vietor...no skratka ked fukal zboku vietor tak som musel naozaj pevne drzat volant, prip. robit caste korekcie volantom lebo ma to tahalo do strany..... ake mate pocity s 508?

Vdaka za info.

[upravil dne 24.5.2012 10:16 od PeugeotHDi]

[Edited on 24.5.2012 14:28 by PeugeotHDi]

Odesláno

to: PeugeotHDi

mam najeto 45t bez sebemensiho problemu (nepocitam ty ostrikovace), musim zaklepat, ale kdyz to tak pujde dal, dalsi auto bude asi taky pazout ;)

mam 17\" kola asi jako vetsina tady, vypadaji pekne, aspon mne se libi :P

s vice info nepomohu.

Odesláno

PeugeotHDi, doplatok medzi 16\"a 17\" nie je až taký veľký a tie 17\" kolesá vyzerajú na P508 oveľa krajšie ako 16\".

Ja tiež plánujem na zimu ešte jednu 17\" alu sadu. Snímače tlaku teraz nemám, tak mi tento problém odpadol.

Na bývalom P407 som ich mal, ale keďže som v zime používal plecháče, tak som ich dal odhlásiť.

Odesláno

já mám na zimu 205/60/16 nebo tak nějak to je a ty jsem k tomu dostal takže nic neřešim... jinak co se týká vzhledu není to nic extra ale tak v zimě je to auto taky věčně špinavý a neřešim to... Boční vítr tím že to auto je velký tak je to občas znát ale zase je těžký, takže se to trošku kompenzuje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...