Toudy5587 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 ok dik.Chalani dotaz.Dnes sa mi rozsvietil symbol kluca a stale svieti nad ubehnutimi kilometrami.v knizke som nasiel ze by mal svietit len 5 sekund ale svieti stale.do kontroly podla pc ostava 3400 km.na palubnom pc ani nikde inde ziadnu chybu nevyhodilo. Citovat
skuci Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 já ho tam teďko mám taky... když nastartuješ tak hned potom se ti objeví na displeji mezi budíkama informace, za jakou časovou dobu a za kolik kilometrů tě čeká servisní interval a to je vše a když se to už blíží tak je ten klíč ještě k tomu u stavu tachometru stále rozsvícen... Citovat
Danilo Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Přesně jak psal Skuci . Mi už taky svítí nějakou dobu servisní interval.Zítra jedu do servisu objednat se,ale nechám si udělat jen to,co pokrývá Optiway smlouva.Zda vůbec něco . Ve smluvních podmínkách Optiway to mají dobře ošetřené . Samo,že pro sebe .Jestli mi nevymění olej,tak si ho koupím a vyměním sám. Citovat
Toudy5587 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 ok chlapi dik.A Skuci ja ked mam nastavene na auto tak sa mi rozsvietia aj xenony aj predna zadne led.az ked dam do 1polohy tak svietia len led.ty si si to daval extra nastavovat cez DIA? Citovat
Danilo Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Toudy : zkuste se podívat tady : Asi vám svítí ledky málo - jako parkovačky i s xenonami .Je to třeba nastavit přes dia v servise. Ledky přední totiž mají dvojí svítivost.Jako parkovačky+xenony - svítí méně , a jako denní světla(bez xenonu) - svítí výrazně více . Zadek s denními předními ledky nesvítí. Mám pořád nastavené Auto.V noci to přepne samo z denních na xenony. [upravil dne 29/4/12 22:57 od Danilo] Citovat
Toudy5587 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Danilo dik.tak s tym budem musiet skocit na diagnostiku resp ked pojdem na servisku tak poviem nech na to pozru Citovat
skuci Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 ten link je přesnej... já když sem si pro auto jel tak před ofiko předáním sem se na něj byl podivat, tak to dělalo jak řikáš ty.... poloha 0 = xenony, ledky a zadní světla a to je špatně... takhle to chodí ofiko z výroby a servis ti to přenastaví... ten můj si s tim nevěděl rady a jak psal Danilo ten odkaz, tak sem mu to z toho popsal a šlo to... Citovat
jofo Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Hosani jedna otazka. Ako je to s headup displejom ak mate polarizacne okuliare? Je to neviditelne, alebo sa uz peugeot poucil z minulosti ze na displejoch nebolo nic vidiet. Citovat
skuci Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 je na něj krásně vidět... zezadu je to tmavý takže i na sluníčku i v noci když jedou naproti auto krásně vidět ;-) Citovat
Pipinek Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 zdravím, mam 2 postřehy k diskuzi... ohledně toho vypnutí dieslového motoru...já teď mám půjčenou tu 308 a je to HDi se start-stop systémem, takže to vypne a zapne i 20x než projedu město.. takže si myslím, že dneska už jsou ty motory na tak vysoké úrovni, že je zbytečné dodržovat takováto opatření jak tady píšete.. a co se head-upu a polarizačních brýlí týče, tak myslím, že skuci otázku nepochopil... polarizační brýle jsou jinak koncipovány, než normální sluneční brýle... a teď se podržte.. bratr si pořídil BMW 5 GT a tam je head-up display, ale promítá se to přímo na sklo a představte si, že s polarizačníma brýlema nic nejde vidět.. takže pochybuju, že by to Peugeot měl...:-) ale rád se nechám mile překvapit... Citovat
skuci Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 co se týká start-stop systému a turba... nevim jak to má Peugeot ale Opel respektive nové Oply (Insignia, Astra apod.) mají v případě totohle systému navíc extra chlazení turba, takže tam se to nemusí hlídat... jinak s tim sklem jsem to asi fakt nepochopil [upravil dne 1/5/12 22:01 od skuci] Citovat
jofo Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Pipinek dik moc. Som zvedavi ci to niekto vyskusa s tymi polarizackami. Ma to zaujima, lebo v kazdom peugeote co som sa viezol tak pri polarizackach kazdy displej bol necitatelny. Ostatne automobilky ok. Preto ma zaujima ten headup. Citovat
Pipinek Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 skuci: to jako fakt bych měl později vypínat motor?.. to bych... auto je spotřební zboží a jak mi dojde záruka, tak ho dám bud obchoďákovi, nebo to prodám.. ale chápu, že pokud chce někdo s autem jezdit 300 000 km, tak že si auto bude hýčkat... jako je 21 století a oni tohle nevychytají?... se mi nechce věřit... Citovat
jofo Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Pipinek. To turbo po vacsej zatazi by si mal dochladzovat. Nemusis cakat 20 sekund, ale aspon 10 na volnobehu to nechat tak. Tu je jedno ci si chces auto nechat do 300000km, alebo do 50000. Vies co sa moze stat aj za kratku dobu. Pri zatazi sa turbo pekne ohreje. Turbo je mazane a chladene olejom. Ak motor hned vypnes tak nema co to turbo ochladit a olej co je v tom momente v turbe tak sa zacne pripekat a takto sa moze pridierat, az nakoniec vznikne vola v nom a bud sa rozleti, alebo cez tuto volu na loziskach nasaje olej a potom bude nieco ako toto A takto bude motorik hucat aj ked budes mat kluce v ruke az kym nevyzerie cely olej a zadres motor. Moze sa stat, ale aj nemusi. A v dnesnej dobe ked je vsetko robene na doraz a na nejaku maximalnu zivotnost a nic nie je moc predimenzovane by som to teda fakt neriskoval. Myslim ze auto so stop and start systemom sa nevypina hned, az ked stojis na brzde dlhsie ako 15 sekund? Citovat
Pipinek Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 jofo... Tyy jo, to jsem netušil... Díky za info... no těch 10 sec. není tak moc.. jen by mě zajímalo o kolik klesne ta teplota za těch 10 vteřin... :-) ale zkusím na to myslet... a co se top - start systému týče, tak ten vypne hned... i při dojezdu před křižovatkou, když dám volnoběh a pustím nohu ze spojky, tak mi vypne i když ještě dojíždím... žádná prodleva tam není a někdy to naskočí i třeba po 3 vteřinách, co je motor vypnutý když sešlápnu spojku.. to si myslím, že je namáhavé na motor jak... ale nevím, jaký je v tom rozdíl oproti normálnímu dieslu... Citovat
Agrafik Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 A zkoušeli jste s těmi polarizačními brýlemi otáčet, jestli se nechytnou? Citovat
jofo Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Na normalnom displeji sa to chyti, ale hlavu musim mat vykrutenu. Head up som neskusal. Preto sa pytam. Inac vsetky okuliare co som skusal ( rozne znacky) boli polarizovane rovnako. Takze tam nehrozi ze s jednymi by to bolo vidno a s druhymi nie. Citovat
mark001 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Nasiel som jednu starsiu recenziu kde bolo pisane ze je HUD citatelne aj s polarizovanymi okuliarmi, zatial nemam moznost odskusat presnejsie veta : (which, unlike many others, is visible through polarised sunglasses) http://www.carenthusiast.com/reviews/article/5385/-/2011-Peugeot-508/First+drive.html Citovat
Pipinek Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 tak pokud to s polarizačními brýlemi nepůjde, budeme muset jezdit jako frajírci s nakloněnou hlavou a bude to... po problému... jinak dneska jsem si všiml u Start - stop systému, že funguje pouze pokud je motor zahřátý.. jinak vypíná okamžitě při puštění spojky a zařazeném neutrálu, jak už jsem psal... tak nevím, jak je to zajištěno, ať to vydrží... Citovat
stefano Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Otázka pre hokena, ale aj na ostatných ktorí nemáte XENONY. Denné svetlá (pri hmlovkách) Vám svietia len samostatne bez parkovačiek? Dá sa to nastaviť, ako je to pri LED+XENONY, kde svietia len LEDKY a nič iné? Odpoveď aj pre ostatných. Dnes mi to servise nastavili tak, že cez deň svietia len denné svetlá (pri hmlovkách) a nič viac. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.