zedik Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 No tak to nejsem moc potesen, ze by se mohlo jednat o spojku. Mam najeto lehce pres 70t a tohle by me ani ve snu nenapadlo. Az pojedu kolem servisu, tak hodim dotaz. Citovat
Toudy5587 Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 A ziadny naznak presmikujucej spojky alebo nieco neobvykle? Vsetko slape ako ma? Citovat
hawkey Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Ufff, ještě že mám automat, na kterém se nemůže nic, ale opravdu nic pos*at ... Citovat
hawkey Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Ano, bylo to myšleno ironicky pochopitelně Citovat
hawkey Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Už třeba jenom proto, že mám 508 zrovna v servisu podruhé za 2 týdny, co brázdí silnice naštěstí to nemá nic společného s převodovkou, ani motorem ani elektronikou Citovat
HonzaZ Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 To by snad neměl být problém, ale je zajímavé že je to u fungl nového auta. Citovat
hawkey Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 No zvláštní to je, na druhou stranu dělám ve firmě, která se motá v automotive prostředí a mám trošku představu o tom, kolik technologických postupů, testů a spousta dalšího předchází tomu, než z pásu sjede každé jedno auto .. ve stovkách fabrik .. ani z hlediska pravděpodobnosti není možné, aby se prostě podařilo vždycky a všechno Podstatné je, jak se k tomu servis postaví. Na autorizák v Plzni jsem slyšel různé názory, ale já jsem u nich servisoval 407, teď krátce 307 a 508 a zatím jsem se s nimi vždycky dohodl a byl jsem s jejich prací spokojen ... vyměnit tlumič nebo nějaký čep dokáží bezpečně ... Citovat
HonzaZ Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Jj, asi se zrovna nějaká součástka nepovedla, stane se Citovat
zedik Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 to Toudy5587 : jinak niceho zvlastniho jsem si nevsiml, vse se chova uplne stejne. Ze by to delaly jen bezovy auta? to hawkey : tak drzim palce, at to daji do kupy a do budoucna bez problemu. auto je to moc sympaticke a bohuzel i malickosti (napr. ty ostrikovace) to auto tim hodne degraduji. Citovat
Toudy5587 Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 To zedik: no ved to ale tak dufam ze aj keby to bola spojka ze by to za 2 dni majstri v peugeote vedeli odstranit alebo najskor identifikovat ze to presmikujuca spojka je :-) kolko bu mohla stat cela spojkova sada na taketo nove auto? Citovat
Milan407 Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Tady si skoro všichni stěžují nebo řeší nějaké závady. Tak trochu optimismu, já zatím hlásím jen \"samá pozitiva a sociální jistoty\". Zatím maximální spokojenost až na tu chybějící češtinu. Citovat
stefano Odesláno 22. únor 2013 Autor Odesláno 22. únor 2013 Milan407 v pohode, len že tu sme v sekcii 508. Ak si zmenil auto, tak si oprav podpis. Citovat
j.kuntos Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Po delším pročításí se musím přidat, mam 508 GT a po najetí cca. 4t. km(auto kupované jako předváděčka) už mám za sebou nějaké návštěvy servisu: 1) ostřikovače - večné téma, vyměněny = trochu lepší ale chce to ještě vychytat, je na to způsob ale moc se mi do něho nechce, protože není ofiko ale funguje (vyzkoušeno na jiné 508) jak jsou držáky střiků, tak se stačí lehce kleštěmi zohnout nahoru, potom to funguje skoro jak má, jen v servisu to ofiko neudělají, i když mi to také potvrdili ale nechce se mi do toho sám vrtat 2)někdo tu psal, že mu jakoby cvaká držák bez. pás u řidiče, dělalo mi to taky, něo se tam uvolní a jiných fórech v zah. si na to taky stěžovali = zajel jsem do servisu a na garanci vyměnili nový držák(resp. to, kam se zapíná :-) 3) vyhřívání, mám ho dosti slabé, pro lidi, co to tu psali, je to chyba, bylo mi to potvrzeno a při vykoušení na jiné 508 to hřeje jako blázen = chystám se s tím do servisu Ještě se objevili drobnosti jako divný zvuk od budíků (při nerovnosti jakoby tam byl upadlý nějaký plast = vyndali je, nic nenašli a je to pryč. a poslední voda v kufru = neřeším protože skoro není jak, i když je to celkem velký problém a nechápu, jak jim mohl uniknout :-D Tak třeba to někomu pomůže nebo jen pro info. Na takové auto jsem čekal méně problémů ale v postatě, co jsem pročítal, jsou to celkem běžné vady, pokud se to tak dá napsat, naštvnou, protože mám rád auto v cajku ale zatím vše šlo na záruku, takže bych ho koupil asi znovu :-D Citovat
Milan407 Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Milan407 v pohode, len že tu sme v sekcii 508. Ak si zmenil auto, tak si oprav podpis. Taky jsem si to uvědomil, opraveno Citovat
stefano Odesláno 22. únor 2013 Autor Odesláno 22. únor 2013 Milan407, skôr než som to napísal, tak som použil hľadanie, ale nikde som nenašiel Tvoj príspevok, že máš P508, tak preto tá reakcia. Super voľba a nech slúži bez porúch a nehôd. Citovat
hawkey Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 ....... takže bych ho koupil asi znovu :-D To jsem rád, že Tě to neodradilo .. ty ostřikovače jsou mrzuté, ale dá se to akceptovat .. 508 po všech slevách má velmi dobrý poměr cena/užitná hodnota a komfort ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.