Pavelbbk Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Taky se mi ta Pipinkova anabáze zdá neuvěřitelná a v dnešní době kdy prodeje aut klesají si neumím představit, že by běžné auto nebylo dodané takovou dobu Citovat
hawkey Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Na druhou stranu ty výmluvy některých prodejců jsou vtipné. Známá si objednala Golfa. Černýho. Po 2 a půl měsících se ji ozvali, jestli by nechtěla tmavě fialového, že tam mají skladovku v přesně stejné výbavě, jen tmavá fialová .. ona že ne, že chce černýho. A oni \"tak to ale může trvat ještě další 3 měsíce\" ... umím si představit, že se někdo překlikne v nějakém formuláři a oni vyrobí místo černého tmavě fialový. Tak ale pak řeknu stala se chyba ... atd. Ne že budu mlžit. Dyť je to naprosto jasné Faktem je, že teď už tmavě fialovou skladovku mají V tom nelhal. Citovat
ozzy1 Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Dělají tam naši známí a tuším že to je ono. Citovat
Simpi Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Simpi kľud. Píšeš, že po použití ostrekovačov sa objavila táto hláška, tak je to určite minim. hladina ostrekovača skiel. Je to aj v príručke. Peugeot asi niektoré novinky musí doladiť. No v klidu bych byl, kdyby to auto stalo kilo a ne skoro sedm, s temi novinkami si asi děláš legraci ne? To auto se vyrábí dva roky,tak o jakých novinkách to mluvíš?Koukam ze zaslepenost ke značce hory přenáší:)SERVICE je proste symbol,který me odkazuje na návštěvu servisu a ne doplnění ostrikovace, to si říkej co chceš.. Citovat
Simpi Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 při jiných poruchách Ti to vyhodí k té hlášce třeba ještě ,,engine stop,, atd. Není třeba dělat z komára velblouda. Moc Tvé poznámce nerozumím, zrovna tahle hlaska na pristrojovce není moc k diskuzi,chceš říct ze bys pokračoval v jízdě? Citovat
ozzy1 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 ano, pokračoval ,pokud by tam nebylo ještě hlášení STOP čí ENGINE,a ty to Simpi moc hrotíš. Kluci Ti to zde jasně popisují , že to má i dodatečné info ten nápis SERVICE. Citovat
Danilo Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Simpi : za vším hledej byznys ! Proč by ti tam mělo svítit , že ti schází voda v ostřikovači kterou si koupíš za pár šupů v marketu , když se raději rozsvítí SERVIS a za pětikilo ti dolejí originál směs v Peugeotu ? . Dělají to tak podobně všechny automobilky jen jinými způsoby . Já nejprve používám svoji hlavu a až potom peněženku . ps: nejsem zarytý Peugeoťák , je to teprve druhý Pažout a celkem bez vážnějších poruch . Zkus si přečíst jiné fóra např. u Fordu . Tam uvidíš,co znamená slovo ,,závada\" . Citovat
Judes Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 A keby ste sa pozreli do manuálu na obsluhu tak pri každej prkotine odporúčajú navštíviť SERVIS . PS: ten kto ešte auto nemal tak si to zoberie ku srdcu a ide do servisu. Ten kto už nejaké auto mal a staral sa oň, prípadne aj minimálne servisné úkony si vedel porobiť tak sa nad tým pousmeje. [upravil dne 1/1/13 15:40 od Judes] Citovat
ozzy1 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Judes, ano, to je přesně to o co autorizákům jde. Jet tam s každou pí......u. Citovat
508GT Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Ak nemám vodu v ostrekovačoch tak zároveň so \"service\" sa rozsvieti upozornenie na doliatie kvapaliny do ostrekovačov. Tiež by som ten oznam \"service\" nevidel tak dramaticky, skôr to vidím ako nutnosť urobiť nejakú \"údržbu\" a nie že s tým mám okamžite utekať do servisu. I keď tá výslovnosť nás môže k tomu nabádať . Citovat
ozzy1 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 508GT- a to je to ,co se snažíme dotyčnému vysvětlit, že k tomu hlášení SERVICE je další a to upřesňující hláška o co se konkrétně jedná. Citovat
Guest jakub55 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Presne toto sa mi stalo minulý týždeň, pri spustení ostrekovača. Hláška \"service\". Po doliatí kvapaliny, hlášky zmizli a je všetko O.K. Citovat
ozzy1 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 no vidíš, a určitě to není důvod hned to auto hanit, viď? Citovat
Simpi Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 ano, pokračoval ,pokud by tam nebylo ještě hlášení STOP čí ENGINE,a ty to Simpi moc hrotíš. Kluci Ti to zde jasně popisují , že to má i dodatečné info ten nápis SERVICE. Me to bohužel jiné info nehlásí,pokud by to psalo,tak to tady neventiluju,nemyslím si ze to hrotim,neumím tyto věci házet za hlavu,proste me s.r.u:fnuk Citovat
ozzy1 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Simpi, tak si to tak neber.Vždyť je dneska Nový rok. Pouze se mi nezdá, že by verze Allure toto nehlásila:myslim Ani na jiném displayi? Citovat
Simpi Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Simpi, tak si to tak neber.Vždyť je dneska Nový rok. Pouze se mi nezdá, že by verze Allure toto nehlásila:myslim Ani na jiném displayi? Mas pravdu,nejde o zivot:)..po tom co jste mi vysvětlili,ze i když mi to píse bludy, je to tak v pořádku.. Citovat
ozzy1 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Ne,vážně, neboj se.Holt ne každý výrobce to má udělaný tak, aby to bylo hned na poprvé logicky pochopitelné. Citovat
pkr Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Simpi: Mě teda taky k nápisu SERVIS vyskočí ještě hláška na nízkou hladinu vody v nádobce ostřikovačů. Tak seš asi jediný. A nebo ses toho SERVISU tak lekl, že si jí ani nepostřeh. A krom toho, pokud se mi objeví nějaká hláška v souvislosti s konkrétním úkonem, tak se nejdřív zaměřím na tohle. A teprve potom začnu jančit. Je to i o čtení uživatelský příručky ( jak tu někdo psal ), pak mě většinou kopne, co to může bejt. Jinak tobě i ostatním přeju hodně zdraví a spokojenosti v roce 2013.:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.