Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na druhou stranu ty výmluvy některých prodejců jsou vtipné. Známá si objednala Golfa. Černýho. Po 2 a půl měsících se ji ozvali, jestli by nechtěla tmavě fialového, že tam mají skladovku v přesně stejné výbavě, jen tmavá fialová .. ona že ne, že chce černýho. A oni \"tak to ale může trvat ještě další 3 měsíce\" ... umím si představit, že se někdo překlikne v nějakém formuláři a oni vyrobí místo černého tmavě fialový. Tak ale pak řeknu stala se chyba ... atd. Ne že budu mlžit. Dyť je to naprosto jasné :) Faktem je, že teď už tmavě fialovou skladovku mají :) V tom nelhal.

Odesláno
Simpi kľud.

Píšeš, že po použití ostrekovačov sa objavila táto hláška, tak je to určite minim. hladina ostrekovača skiel. Je to aj v príručke. Peugeot asi niektoré novinky musí doladiť.

No v klidu bych byl, kdyby to auto stalo kilo a ne skoro sedm, s temi novinkami si asi děláš legraci ne? To auto se vyrábí dva roky,tak o jakých novinkách to mluvíš?Koukam ze zaslepenost ke značce hory přenáší:)SERVICE je proste symbol,který me odkazuje na návštěvu servisu a ne doplnění ostrikovace, to si říkej co chceš..

Odesláno
při jiných poruchách Ti to vyhodí k té hlášce třeba ještě ,,engine stop,, atd. Není třeba dělat z komára velblouda.:papa

Moc Tvé poznámce nerozumím, zrovna tahle hlaska na pristrojovce není moc k diskuzi,chceš říct ze bys pokračoval v jízdě?

Odesláno

ano, pokračoval ,pokud by tam nebylo ještě hlášení STOP čí ENGINE,a ty to Simpi moc hrotíš. Kluci Ti to zde jasně popisují , že to má i dodatečné info ten nápis SERVICE.

Odesláno

Simpi : za vším hledej byznys ! Proč by ti tam mělo svítit , že ti schází voda v ostřikovači kterou si koupíš za pár šupů v marketu , když se raději rozsvítí SERVIS a za pětikilo ti dolejí originál směs v Peugeotu ? :) . Dělají to tak podobně všechny automobilky jen jinými způsoby . Já nejprve používám svoji hlavu a až potom peněženku .

ps: nejsem zarytý Peugeoťák , je to teprve druhý Pažout a celkem bez vážnějších poruch :cool: .

Zkus si přečíst jiné fóra např. u Fordu . Tam uvidíš,co znamená slovo ,,závada\" :) .

Odesláno

A keby ste sa pozreli do manuálu na obsluhu tak pri každej prkotine odporúčajú navštíviť SERVIS ;).

PS: ten kto ešte auto nemal tak si to zoberie ku srdcu a ide do servisu. Ten kto už nejaké auto mal a staral sa oň, prípadne aj minimálne servisné úkony si vedel porobiť tak sa nad tým pousmeje.

[upravil dne 1/1/13 15:40 od Judes]

Odesláno

Ak nemám vodu v ostrekovačoch tak zároveň so \"service\" sa rozsvieti upozornenie na doliatie kvapaliny do ostrekovačov.

Tiež by som ten oznam \"service\" nevidel tak dramaticky, skôr to vidím ako nutnosť urobiť nejakú \"údržbu\" a nie že s tým mám okamžite utekať do servisu. I keď tá výslovnosť nás môže k tomu nabádať ;).

Odesláno

508GT- a to je to ,co se snažíme dotyčnému vysvětlit, že k tomu hlášení SERVICE je další a to upřesňující hláška o co se konkrétně jedná.

Guest jakub55
Odesláno

Presne toto sa mi stalo minulý týždeň, pri spustení ostrekovača. Hláška \"service\". Po doliatí kvapaliny, hlášky zmizli a je všetko O.K.

Odesláno
ano, pokračoval ,pokud by tam nebylo ještě hlášení STOP čí ENGINE,a ty to Simpi moc hrotíš. Kluci Ti to zde jasně popisují , že to má i dodatečné info ten nápis SERVICE.

Me to bohužel jiné info nehlásí,pokud by to psalo,tak to tady neventiluju,nemyslím si ze to hrotim,neumím tyto věci házet za hlavu,proste me s.r.u:fnuk

Odesláno

Simpi, tak si to tak neber.Vždyť je dneska Nový rok.;)

Pouze se mi nezdá, že by verze Allure toto nehlásila:myslim

Ani na jiném displayi?

Odesláno
Simpi, tak si to tak neber.Vždyť je dneska Nový rok.;)

Pouze se mi nezdá, že by verze Allure toto nehlásila:myslim

Ani na jiném displayi?

Mas pravdu,nejde o zivot:)..po tom co jste mi vysvětlili,ze i když mi to píse bludy, je to tak v pořádku..:)

Odesláno

Ne,vážně, neboj se.Holt ne každý výrobce to má udělaný tak, aby to bylo hned na poprvé logicky pochopitelné.

Odesláno

Simpi: Mě teda taky k nápisu SERVIS vyskočí ještě hláška na nízkou hladinu vody v nádobce ostřikovačů. Tak seš asi jediný. A nebo ses toho SERVISU tak lekl, že si jí ani nepostřeh.:D

A krom toho, pokud se mi objeví nějaká hláška v souvislosti s konkrétním úkonem, tak se nejdřív zaměřím na tohle. A teprve potom začnu jančit.:papa

Je to i o čtení uživatelský příručky ( jak tu někdo psal ), pak mě většinou kopne, co to může bejt.

Jinak tobě i ostatním přeju hodně zdraví a spokojenosti v roce 2013.:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...