Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Další radost..při ostrikovani celního skla se mi rozsvítí kontrolka SERVICE,sviti ještě cca 10 vteřin a pak zhasne..mám najeto 12500km a pojedu po třetí do servisu..jestli to takhle půjde dal, půjde rychle z domu..

Odesláno

Asi se ptám blbě , ale máš dost směsi v nádobce ? Se mi něco zdá , že už se to tu řešilo , že při malém množství náplně to svítí ,,Servis\" .

Odesláno

Je pravda, že táto hláška sa objavuje aj pri iných poruchách, tak že to môže byť pre niekoho stresujúce. Neviem prečo to nenechali, tak ako v P407, kde pri nízkej hladine kvapaliny sa znázornil symbol ostrekovačov.

Odesláno
Asi se ptám blbě , ale máš dost směsi v nádobce ? Se mi něco zdá , že už se to tu řešilo , že při malém množství náplně to svítí ,,Servis\" .

..cože???to mi neříkejte ze Peugeot takhle děsí svý pacienty:)..v práci máme mraky služebních aut,u všech se rozsvítí symbol nízké hladiny ostrikovace..budu samozřejmě rad,když to bude jen nízká hladina, ale zpusob informace je tedy na :bacha

Odesláno

Simpi kľud.

Píšeš, že po použití ostrekovačov sa objavila táto hláška, tak je to určite minim. hladina ostrekovača skiel. Je to aj v príručke. Peugeot asi niektoré novinky musí doladiť.

Odesláno

při jiných poruchách Ti to vyhodí k té hlášce třeba ještě ,,engine stop,, atd. Není třeba dělat z komára velblouda.:papa

Odesláno

Taky mi to SERVICE vyhodilo na hranicich DE a FR, nic prijemneho. Soucasne mi ale stale hlasilo mezi budiky, abych si doplnil vodu do ostrikovacu, takze bylo jasne, proc to pise.

Proste SERVICE ukazuje, ze se vyzaduje jakykoliv servisni ukon, bez rozdilu dulezitosti. Blizsi info pak zrejme ukazuje na PP. Neni to optimalni situace, ale zase zadna traga. :papa

Odesláno

Ahoj pánové. Tak si tu tak pročítám ty diskuse ať vím, co mě čeká. Mimo to jsem tu sledoval útrapy Pipinka. Nevíte náhodou, jak to s ním nakonec dopadlo?

Odesláno

hawkey, vôbec na to dopredu nemysli. Všetko záleží na vyrobenom kuse a možno ty nebudeš mať takéto problémy.

Čo sa týka Pipínka, tak je to určite veľký extrém. Ako som už raz písal, asi mu to tak vyhovuje, lebo sa mi nechce veriť, že v dnešnej dobe nejaká automobilka nedodá auto bežnej triedy za niekoľko týždňov a nie ako to je v jeho prípade za viac ako rok. Pravdepodobne ho ešte nemá, lebo by bol už určite napísal.

Odesláno

stefano: Já se toho vůbec nebojím. Asi jsem měl štěstí, tohle bude můj .. 205, 406, 407 .. čtvrtý Peugeot a se všema jsem měl velmi dobré zkušenosti. A jelikož jsem životní optimista, tak tenhle nebude výjimkou :)

Co se Pininka týká, já bych to nedal. Auto mám objednané od konce listopadu, mělo by být koncem ledna a kdyby nebylo koncem února, tak bych jim tam spával demonstrativně ve spacáku před dveřmi :) Prostě rok je neuvěřitelná doba.

Odesláno

V dnesni dobe, kdy kazda automobilka seka naklady jak to jde, zakaznici chteji co nejlevnejsi auta a auto se stava spotrebnim zbozim je to fakt kus od kusu u kazde znacky. Snad jen Japonci si zachovali spolehlivost bez vetsich kompromisu. Vazne problemy tady na foru melo skutecne jen velmi malo lidi, takze to nijak cerne nevidim.

Tak snad budes spokojeny, ja jsem zatim spokojen velmi.

Ad pipinek: Myslim, ze nezname cely pribeh a tady nam byla sdelena pouze jeho negativni cast. Za rok by se postupne objednalo, vyrobilo a dodalo i 5-6 aut, takze bych tu anomalii videl na strane kupujiciho.

Odesláno

Hajra-k Pipinkovi asi toto: ona se naskýtá otázka, zda to nové auto má vůbec objednané, zda ho vůbec chce či zda na něj má peníze a proto tudíž takto na oko prudí.

Odesláno

Hajra: no já bych to s těmi japonci moc nepřeháněl:) Kolega má Subaru a ve 30tis nový motor ;) No ale i přesto je s tím autem spokojen. V zásadě je to tak, jak píšeš. Maximálně zefektivnění nákladů na straně automobilek vs. někdy nereálná očekávání zákazníků. Prostě i nové auto se může pokazit a záruka je k tomu, aby zákazník nenesl následky fatálních výrobních vad.

Ad pipinek: mám z toho stejný pocit. Patrně neznáme všechna fakta a kdo ví, jak to ve skutečnosti je. Umím si představit, že s prvním autem je nějaký problém, ale když trvá dodání do 2 měsíců, pak rok je prostě nereálná doba.

Odesláno

Jinak mimochodem,v Žebráku je německá firma , která dělá páčky a elektroniku pod volant pro Toyotu a ta s tou fabrikou zrušila smlouvu, protože vykazovali zmetkovost 1 kus z milionu. Tomu říkám náročnost na kvalitu japonců.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...