Danilo Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Simpi: tos měl štěstí,žes ho našel dříve , než např. nějaké cizí děcko , které si ho vezme na hraní . Mělo by to být udělané spíše tak ,aby se s tím bez klíče, i když motor běží, nedalo jet. To mě taky zprvu zarazilo,že to hlásí absenci klíče , ale jet se dá. Citovat
508GT Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Krátka akcelerácia na dialnici - (Zvuk vo videu je nekvalitný, v skutočnosti to bolo OK.) [Edited on 23/11/12 16:18 by 508GT] Citovat
Timbuto Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 taky jsem zkoušel kolik to vytáhne,v papírech píšou max.235,ale vytáhl jsem to na 225:fnuk Citovat
508GT Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 To nebola maximalka. Zatial som siel na nom najviac 232km/h ale slo by este rychlejsie ale uz nebol priestor na skusanie. Citovat
Timbuto Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Tak dneska jsem to vyzkoušel znovu na dálnici do Mnichova a max mi to ukazovalo 242km.A pár BMW mě ještě předjíždělo:D. Citovat
Simpi Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Simpi: tos měl štěstí,žes ho našel dříve , než např. nějaké cizí děcko , které si ho vezme na hraní . Mělo by to být udělané spíše tak ,aby se s tím bez klíče, i když motor běží, nedalo jet. To mě taky zprvu zarazilo,že to hlásí absenci klíče , ale jet se dá. ..zastavil jsem naštěstí v trávě,jinak by někdo měl bavorackej skalp a já velkou pakarnu..táhl jsem loď z Chorvatska rovnou do servisu lodi na garancku,byli tak hodni ze mi půjčili auto a já jel hledat to místo podle map z telefonu..fakt fuska:roll Citovat
Simpi Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Tak dneska jsem to vyzkoušel znovu na dálnici do Mnichova a max mi to ukazovalo 242km.A pár BMW mě ještě předjíždělo:D. ..slusny:super..s temi bavoraky je to těžký,me se na 535d zastavovala rucicka na 260 kvůli omezovaci..od doby co mám 508 je ze me ale úplne jiný řidič,vím ze na plno aut už nemám a nenechám se vyprovokovat,jezdím na pohodu a na spotřebu,tak o 4 litry méně na sto kilaku:)..a to je proste dobrý,i když po té klidně jízdě se mi proste stýská.. Citovat
Timbuto Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 JJ,na spoustu aut to nemá,ale spousta z nich je vykulenejch,když je předjíždí peugeot takovou rychlostí.Ale jinak souhlasím s tím tvým tvrzením.Předtím jsem měl Audi 3.0TDi a teď je ze mně taky jiný řidič,nějaký pomalejší. Citovat
Danilo Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 JJ,na spoustu aut to nemá,ale spousta z nich je vykulenejch,když je předjíždí peugeot takovou rychlostí.Ale jinak souhlasím s tím tvým tvrzením.Předtím jsem měl Audi 3.0TDi a teď je ze mně taky jiný řidič,nějaký pomalejší. to se ti zdá , že jsi pomalejší . V tom autě tu rychlost ani nevnímáš . Nedávno jsem jel s otcovým P207 a v devátetce jsem si myslel , že jedu nejmíň 200KM/h . Citovat
508GT Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Tak dneska jsem to vyzkoušel znovu na dálnici do Mnichova a max mi to ukazovalo 242km.A pár BMW mě ještě předjíždělo:D. Dúfam, že môj kombik dá aspoň tachometrových 240 km/h . Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 omezovac se da softwerove odstranit a vykon a kroutak posnout nahoru...U obsahu 2.0 bez problemu, u 2.2 GT u nekterych RJ to jde taky Citovat
Toudy5587 Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Zdravim.Dnes som opat menil LED zy vykonnejsie ale po dlhsom case otvorenych dveri mi zhasnu a nejdu rozsvietit ani ked zavrem a znova otvorim.Jedna sa o LED ktore su zospodu na dverach.Premeriaval som to aj (ten konektor) a tiez tam nebola ziadna stava.Pozeral som aj poistky a vsetky v poriadku.Potom som tam skusal dat aj klasicku ziarovku ale ani ta nesvietila skusal som aj nastartovat auto a nesvietili.Led su funkcne odskusane na baterke.Je mozne ze to riadiaca jednotka nejako odpoji abo tak? Ktore su vlastne poistky od toho?Pred tym ked to este islo tak som vybral tie dve co su na svetla a stale to svietilo tak ja neviem uz [Edited on 27/11/12 19:27 by Toudy5587] Citovat
Toudy5587 Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 teraz som bol autom.y mal som nahodene obyc ziarovky ked som videl ze to svieti nahodil som jednu led svietila nahodil som druhu a uz nesvietia.Cim by to mohlo byt a pritom funguju obe su odskusane. Citovat
Judes Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Skús tú led-ku otočiť myslím kontaktmi, ak sa nemýlim tak svietia len v jendnejpolohe (ak ju oťočíš svietiť nebude). Aspoň tie čo mám v parkovačkách sa tak chovajú, sú to SMD Led-ky s Canbusom. Citovat
Milan407 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Čaute lidi:-))) tak dlouho jsem zde nebyl.. mám pro Vás novinku :-))) neeeee... nemám ještě auto.. prý si pro něj mám přijít v sobotu :-DDD ja se poseruuuuuuu:-DDD jestli to auto uvidím, tak se asi rozmenstruju :-)) V sobotu , ale který rok ? Menstruace se nedostavila? Citovat
Toudy5587 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 nie tieto su z bocnym svietenim a svietia v oboch smeroch ale ked ich skusam mimo auta idu dam ich do auta a nejdu to som z toho jelen Citovat
stefano Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Čaute lidi:-))) tak dlouho jsem zde nebyl.. mám pro Vás novinku :-))) neeeee... nemám ještě auto.. prý si pro něj mám přijít v sobotu :-DDD ja se poseruuuuuuu:-DDD jestli to auto uvidím, tak se asi rozmenstruju :-)) V sobotu , ale který rok ? Menstruace se nedostavila? Tému Pipinkove auto by ste už mohli presunúť do Pokecu. Predajca mu poskytol iné auto, tak že sa má na čom voziť. Zjavne sú tam iné dôvody, prečo dokáže tak dlho čakať a jemu to tak vyhovuje. Citovat
Toudy5587 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Judes.Problem vyrieseny.Ako som ja zbrusoval z tej diodky tak som obnazil ten medenny platok ktory je vo vnutry a ked som to mal v obimke tak skratovalo.ALe riadiaca to asi vzdy odpojila lebo mi nevypalilo poistku.Tak som ju oblepil izolackou (tu hranu) a uz to ide Citovat
Hajra Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Čaute lidi:-))) tak dlouho jsem zde nebyl.. mám pro Vás novinku :-))) neeeee... nemám ještě auto.. prý si pro něj mám přijít v sobotu :-DDD ja se poseruuuuuuu:-DDD jestli to auto uvidím, tak se asi rozmenstruju :-)) V sobotu , ale který rok ? Menstruace se nedostavila? Tému Pipinkove auto by ste už mohli presunúť do Pokecu. Predajca mu poskytol iné auto, tak že sa má na čom voziť. Zjavne sú tam iné dôvody, prečo dokáže tak dlho čakať a jemu to tak vyhovuje. Konecne to nekdo rekl. Citovat
stefano Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 Páni, neviete niekto poradiť, prečo sa mi na Rádio EXPRES nezobrazuje text (interprét+skladba)? Mám RD5 a funkcia TXT je aktivovaná. Na iných staniciach to funguje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.