Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Samozrejme to reklamovať budem len som sa chcel podeliť o skúsenosť. Inak koberce v aute tiež stoja za prd. Dokupoval som si 3D koberce a po 5tis km su tak zošúchané ako v Opli po 2 rokoch. :bojim

Odesláno

Tiež som na predošlom opli ani renaulte nepoužíval v zime gumy a komplet mi vydržal cca 80tis km bez poškodenia. Teraz mám obavy aby som na jar už nešúchal asfalt pod vodičovými nohami ...

Odesláno
Majitelia 508-ciek...Mam otazklu...nikomu z vas nevrzgaju predne sedacky v casti ako je napojena operka chrbta na sedak? hlavne pocas prvych km jazdy?

Vdaka za vase postrehy...

Mne nie.

Odesláno

Čaute lidi:-))) tak dlouho jsem zde nebyl.. mám pro Vás novinku :-))) neeeee... nemám ještě auto.. prý si pro něj mám přijít v sobotu :-DDD ja se poseruuuuuuu:-DDD jestli to auto uvidím, tak se asi rozmenstruju :-))

Odesláno

Pkr: chlape málem jsem koupil Insignii .. jinak kdo by měl zájem, tak s najetýma nejakým 10 tis. ve fulu 4x4 ale s manuálem za 480 :-)) ale jako pssst.. jede se v tom jako ve felicii.. hruuuza. takže čekám na 508 a jak jsem psal.. prý již v sobotuuuu :-)))

Odesláno

Pipinek : to tě obdivuji , už dávno bych koupil skladovku nebo něco jiného , já oželel plnou kůži a nezávislé topení jenom proto abych nemusel čekat dva měsíce a ten týden co to rvalo vyřídit mě taky štval :)

Doufám , že si z nich vyrazil aspoň 30% slevu

Odesláno

PAvelbbk: kdyby mi dali slevu jen 30% tak už jsem dávno pryč... joo no prostě mě drží cenou a navíc jezdím jejich 308, kterou jsem jim už i jemňoulince naboural:-)

Odesláno
Pkr: chlape málem jsem koupil Insignii .. jinak kdo by měl zájem, tak s najetýma nejakým 10 tis. ve fulu 4x4 ale s manuálem za 480 :-)) ale jako pssst.. jede se v tom jako ve felicii.. hruuuza. takže čekám na 508 a jak jsem psal.. prý již v sobotuuuu :-)))

Tak na tu jsem před rokem, než jsem koupil 508, taky koukal. Vzhledově pěkný, ale to je asi tak všechno.:bojim

Tož jsem teda zvědavej, co nám tady napíšeš v sobotu. Doufám, že už to konečně klapne.:super

Jinak myslím, že za tvou trpělivost a loajalitu ke značce by ti měli dát ne slevu, ale auto a k tomu ještě těch 30% z ceny auta. Jako kompenzaci.

Odesláno

Bezmala 30 procent jsem dostal i ja na skladovku. Pri rocnim cekani bych to videl na 40-50 procent, jen nevim jak to udelaji. U skodovky davaji tento typ slevy tak, ze auto interne vedou jako predvadeci a az najedes cca 5-10 tisic km, tak ho muzou prodat jako predvadecku za facku. Celou dobu s nim samozrejme jezdi pouze budouci kupujici.

Ad Insignie - krome toho, ze je to liftback a ma moznost 4x4 neni snad v nicem lepsi nez 508. Komfort, spotreba, interier, to je vse o dost horsi a par features jako flexiride nebo asistencni systemy to nezachrani.

[Edited on 15/11/12 09:25 by Hajra]

[Edited on 15/11/12 09:28 by Hajra]

Odesláno

Mam otazocku na majitelov s bezklucovym startovanim...

Nepoznate velmi dobreho autoelektrikara, ktory by vedel naprogramovat na 508ke ze ked necham nastartovany motor a vystupim z auta (aj s klucom vo vrecku) tak napr. po 5-10min sa automaticky vypne motor... Nemusi mi vozidlo pipat a hlasit Key absent...

Co vy nato?

Odesláno

Já si myslím, že si zahráváš s bezpečností. Nemusíš vystoupit a auto ztratí kontakt s klíčem a v té nejnevhodnější chíli ti vypne motor (s ním i posilovače brzd a řízení), třeba upostřed zatáčky. Nevím, jestli bych stál o tuhle funkci...

Odesláno
Já si myslím, že si zahráváš s bezpečností. Nemusíš vystoupit a auto ztratí kontakt s klíčem a v té nejnevhodnější chíli ti vypne motor (s ním i posilovače brzd a řízení), třeba upostřed zatáčky. Nevím, jestli bych stál o tuhle funkci...

To mas pravdu...ale to nemoze urobit hned po prvej strate signalu medzi riadiacou jednotkou a klucom....Neviem ako casto preveruje pritomnost kluca za sekundu (minutu), ale ak pocas 30 sekund (jednej minuty) mu kluc neodpovie tak upozorni na displayi, ze sa nieco deje a do 5-10minut pride k odstaveniu motora pricom musi byt este splnena podmienka nulova rychlost vozidla....

Odesláno

nevím, nejsme znalec bezklíčových SW aplikací. Jesně že je spousta možností jak a co hlídat. Upřímně - nenehrál bych si do auta firmware, kde mi \"někdo\" upravil takovýto zásadní bezpečnostní prvek. Udělal to dobře? Není tam chyba? Ja tam 100% jistota, že na něco nezapoměl, něčo nepřehlédl? To není pár kilovat navíc - i tam bych výhal s chiptuningem, protože pár kilovat navíc = vyšší zátěž = nižší životnost. Zahrávat si takhle... Your choise...

Odesláno

Tiez si myslim, ze spekulovanie s casovanim nie je prave najvhodnejsie riesenie. Rizika su urcite vyssie ako prinos. Ak Ti aj ukradnu auto bez kluca tak to isto urobia tak, aby auto malo pocit, ze kluc si nesie so sebou :).

Odesláno

Napad to neni zly, ale skor by to skapalo asi na financovani takehoto niecoho kedze by to bolo na dlho a draho:)

Clovek co by vedel dopracovat kod do toho systemu, nebude pracovat za par supiek... Otazne je ako by sa k nemu dostal?

Odesláno
Čaute lidi:-))) tak dlouho jsem zde nebyl.. mám pro Vás novinku :-))) neeeee... nemám ještě auto.. prý si pro něj mám přijít v sobotu :-DDD ja se poseruuuuuuu:-DDD jestli to auto uvidím, tak se asi rozmenstruju :-))

V sobotu , ale který rok ? :)

Odesláno
Mam otazocku na majitelov s bezklucovym startovanim...

Nepoznate velmi dobreho autoelektrikara, ktory by vedel naprogramovat na 508ke ze ked necham nastartovany motor a vystupim z auta (aj s klucom vo vrecku) tak napr. po 5-10min sa automaticky vypne motor... Nemusi mi vozidlo pipat a hlasit Key absent...

Co vy nato?

Myslím ze do toho ti nikdo nepůjde,je fakt ze faktoru tam mas mnoho a riziko dost velké..apropo k čemu ti to bude dobre,jen pro zajímavost?Kdyz zavzpominam,loni bych možna něco podobného uvítal,na ceste z dovolene jsem se byl vycurat,když jsem vystupoval,vypadl mi klíč z kapsy,auto samozřejmě zahlasilo absenci klíče,pak jsem nasedl a ujel dalších 100km bez klíče..přišel jsem na to až když jsem vypl motor a chtěl zamknout na klice..panove to byl průser,projížděl jsem oblasti kde jsem byl prvně a vůbec nevěděl,kde jsem vlastně zastavil a kde lezi ten klíč:)..:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...