PeugeotHDi Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Co sa tyka automatickeho prepinania dialkovych, tak cez vikend som troska viac jazdil v noci a ta elektronika je pomala..napr: ked miniem auto, tak ja by som skor prepal na dialkove, pretoze kym zareaguje elektronika, tak zbytocne dlho idem so stretavacimi... Citovat
davidekcz Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 tak pánové.. opět nic.. je sice pravda, že jsem byl ve středu v Košicích, ale žádný telefonát nic.. tak jsem ve čtvrtek odpo napsal panu řediteli Hruškovi sms, jestli se auto zase někde ztratilo a už asi nemá odvahu mi odepsat výsledek.. no tak já nevím... koukám už po audinách.. vw jsem zavrhnul.. tak jsem zvědav, jak dlouho tady budu členem fora:-DD asi se na cely slavný pežot vy.. koupím rok starou A5 za stejné prachy a bude to větší kočkolap a do pežota už nevlezu... no asi to tak chtějí.. jo a to s tím kočkolapem jsem nemyslel vážně.. opravdu neee miláčku :-DD (psst ta moje tady sem tam zahlíží) .. no teď jste viděli, že mi z toho začalo hrabat:-D Tak už jezdíš? Aspoň v něčem novým? Citovat
508GT Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Budem stručný. Dnes sa mi to skur*ene vyje*ane auto doje*alo. Vyhodilo mi chybu riadenia a nedá sa naštartovať. Pes by je*al take auto. Francúzska ******! Na asistenčných službách ma informovali, že prenosnú diagnostiku nemali a že mi posielajú odťavku. Nádhera. A ako náhradné auto mi ponúkli Fabiu. Som z toho fascinovaný. Zajtra nastane u predajcu hurikán :grr:grr:grr:grr. Inak auto má 2 týždne, 5 dní a 1800km. Najvyšší čas aby sa abdolútne doje*alo. Hovno francúzske.. :grr:grr:grr:grr Citovat
Peugeota Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 A kurva! Omlouvám se, neumím psát sprostě a na netu slušně! Fábii??? Během jízdy?? Citovat
pkr Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Hele, věřím, že tě to nadzvedlo, ale tvoje reakce mi přijde, mírně řečeno, unáhlená. Vždyť ani nevíš, co tomu je. Je to jen technika a může to bejt nějaká blbost. Navíc to máš v záruce. Nebylo by horší, kdyby to kleklo až po ní? Je to určitě nepříjemný a taky bych byl naštvanej, ale takhle. Znám dost lidí, kterým se podělalo auto krátce po koupi a pak s ním najezdili desítky km bez problémů. Navíc sis pravděpodobně auto vybral sám ( model, značku ), neměl bys teda nejdřív nadávat sám sobě? Neber to nijak zle, je to jen můj názor!!! Věci se maj řešit s chladnou hlavou. Jinak Ti přeju brzkou opravu a ať auto slouží k tvé velké spokojenosti. A hned tu 508 nezavrhuj, je to krásný auto.:papa:papa Citovat
Peugeota Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 TO pkr. Souhlas... kromně toho výběru..ten výběr není jen naš osobní mě ovlivnilo např. toto forum. Citovat
Agrafik Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Taky bych to neviděl nijak tragicky, třeba to bude nějaká blbost a nakonec se tomu tady zasmějeme :D:D . Nebo ,že by se autku nelíbilo to zajíždění? Ne věřím, že to dobře dopadne, jak psal pkr: Ber to tak, že by se ti to stálo na dovolené. :bojim:bojim Citovat
pkr Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 TO pkr. Souhlas... kromně toho výběru..ten výběr není jen naš osobní mě ovlivnilo např. toto forum. Ovlivnit tě může cokoliv, ale to hlavní a poslední rozhodnutí, je jen a jen na tobě. A jen ty za něj neseš odpovědnost. Tak to prostě je. Citovat
Peugeota Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Uvidíme co mu řeknou zítra. Proženem to sítem pravděpodobnosti a výmluvnosti prodejců a narýsujem si svou možnou linii soužití s peugeoty:) Citovat
508GT Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Ak by sa to auto doje*alo mojim rozhodnutim, tak nic nepoviem. Ale ono sa doje*alo lebo sa mu chcelo! Samozrejme to nebude nic tragicke, auto sa opravi a bude OK. Ale ide o princip, ze ak zaplatim za nove auto pomerne dost penazi tak je podla mna celkom normalne, ze ocakavam, ze sa na neho mozem spolahnut dlhsie ako 2 tyzdne. Cize rozhodne je to chyba toho nestastneho auta, a nie mojho rozhodnutia! Btw, rovnako by som preklinal aj nemecke, japonske, korejske ci turkemenske auto. A ponuknuta alternatíva nahradneho auta je podla vas tiez moja chyba??? Shame on you Peugeot, shame on you!!! Citovat
koblih69 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 No myslím, že ten slovník bys mohl trochu krotit. Citovat
koblih69 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Výrazy jako jsi napsal. Takový slovník tady nepěstujeme. Citovat
Peugeota Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 To 508GT vydrž chlape:) To pkr: Odpovědnost za rozhodnuti je samosebou jen na nás. Nicméně rozhodnutí děláme na základě dostupných informací. O čem by pak byla reklama? Bacha! jsem do sve 508 totálně udělanej. Citovat
508GT Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Výrazy jako jsi napsal. Takový slovník tady nepěstujeme. Preto to hviezdičkujem aby som nebol oplzlý ale zároveň sa potrebujem ventilovať. Citovat
Peugeota Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Ta fotografie, není zrovna marketingově plodná Citovat
508GT Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 To 508GT vydrž chlape:) To pkr: Odpovědnost za rozhodnuti je samosebou jen na nás. Nicméně rozhodnutí děláme na základě dostupných informací. O čem by pak byla reklama? Bacha! jsem do sve 508 totálně udělanej. Zabojujem . Ešte ale musia vydržať zajtra môj záchvat u predajcu . Citovat
508GT Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Ta fotografie, není zrovna marketingově plodná Citovat
Simpi Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Ma dosavadní zkušenost je ze odveze ale radost z jízdy to proste není,auto je neklidné,na mírných nerovnostech poskakuje,v aute se oziva všemožné vrzání,cvakání, s autem jsem najel 650km a rožla se kontrolka \" engine fault\"..no byl to sňatek z rozumu,už jsem nechtěl dávat mega za auto,ale je to propastní rozdíl a na 6 leté auto co jsem prodal prostě nemá ani náhodou..doufám že mě bude překvapovat nízkými provozními náklady,když si po jízdě připadám jak naklepaný řízek:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.