Existujuci Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Ja tu nepisem ci je alebo nieje povolene svietenie pri natacani volantu do zakrut atd. Pisem o tom kedy je povolene a kedy nieje povolene svietit hmlovkami. To je pointoš. Na zamyslenie. tak ako bolo uz povedane, svietit hmlovkami a prisvecovat zatacku su dve rozne veci. je to legalne a vozidlo je takto homologovane. su tam dve ziarovky... do zatacky prisvecuje ta druha ziarovka nie hmlovka aj ked je to v skupine s hmlovkou... Precitaj si ten clanok na ktory som reagoval ako prvy.On tam doslova pise ze prisvecuje hmlovkou. Ak mu do zakruty svieti ine svetlo tak to meni celu situaciu. Jaky ste tu vsetci velky frajeri.Ked vas zastavi dopravak ktory je nabombovany paragrafmi tak sa nezmozete ani na makke F a zaplatite pokutu a este sa vam trasu pol hod. ruky. :D:D [upravil dne 2/10/12 20:07 od Existujuci] Citovat
pipistrel Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 je to takto a je to HOMOLOGIZOVANE. zeleny ti moze akurat zakyvat na cestu. Citovat
pkr Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Jaky ste tu vsetci velky frajeri.Ked vas zastavi dopravak ktory je nabombovany paragrafmi tak sa nezmozete ani na makke F a zaplatite pokutu a este sa vam trasu pol hod. ruky. :D:D Hele a proč by měl bejt někdo z nás pokakanej, pokud ho zastaví paragrafama nabombovanej dopravák, když máme auta, který maj homologaci atd.? Nehledě na to, nevíš, jak nabombovaný paragrafama jsou někteří z nás. Třeba by se třásla ruka jemu. Asi bys mu neměl věřit všechno, co ti řekne. Nebo to zkus vždycky vydělit deseti.:papa:papa Citovat
stefano Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 Kto jazdí podľa predpisov a na aute na ktorom je všetko homologizované, t.j. na seba zbytočne neupozorňuje, tak neviem prečo by ho mali policajti bezdôvodne zastavovať, samozrejme ak sa nejedná o špec. akciu. Citovat
508GT Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Niekto s 508 GT? Zaujímam ma, či v ňom fungujú nočné prisvecovacie diody v madlach dveri. V nižšej vybave to ide, u mna nie . Predajca ani netusil zo to v 508 vobec je.. Citovat
508GT Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 No dnes som troska prevetral 508ku - doslova co to da a uz pri rychlosti 190km/h sa mi zdala na ceste dost nervozna.... skusal som to na rovnom cca. 5km useku relativne novej rovnej cesty... mam 235/45 R18 pneu a cakal som vsak istejsie spravanie.... Ake mate prosim vy skusenosti? Pred 3 dnami som šiel 231km/h a o neistote na ceste sa rozhodne neda hovorit.. Citovat
jarda20 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Niekto s 508 GT? Zaujímam ma, či v ňom fungujú nočné prisvecovacie diody v madlach dveri. V nižšej vybave to ide, u mna nie . Predajca ani netusil zo to v 508 vobec je.. Ano v madlách jsou LED diody, svítí červeně, stejně jako v horním osvětlení Citovat
Danilo Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Niekto s 508 GT? Zaujímam ma, či v ňom fungujú nočné prisvecovacie diody v madlach dveri. V nižšej vybave to ide, u mna nie . Predajca ani netusil zo to v 508 vobec je.. Musí ti svítit . Svítí to slabě , ale když dáš ruku do madla , tak ti ji osvětlí . Já jsem si taky myslel , že mi nesvítí . Až po nějaké době jsem na to náhodou přišel . [upravil dne 3/10/12 20:04 od Danilo] Citovat
skuci Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 co se týká rozsvícení mlhovek a cajti mám s tim zkušenosti. U předchozího auta co sem měl VW Golf VI tak tam ta mlhovka svítila vcelku dlouho po tom, co už neměla a jednou mě takhle zastavili a sranda byla že v momentě když jsem zastavoval tak sem jel doprava, rozsvítila se pravá a když sem zastavil tak dal kola doleva a v jednom momentě svítily obě. A cajti měli novou octávku, která to uměla taky, takže kontrola, všechno samozřejmě OK a pak prej a co ty mlhovky a já na něj když by místo buzerování lidí alespoň zjistili základní info o novinkách na autech tak by neřekl nic a že oni to maj taky tak na mě chvíli koukal, tak sem couvnul, rozsvítil mu postupně obě mlhovky natočením kol, vzal papíry a odjel... Citovat
508GT Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Niekto s 508 GT? Zaujímam ma, či v ňom fungujú nočné prisvecovacie diody v madlach dveri. V nižšej vybave to ide, u mna nie . Predajca ani netusil zo to v 508 vobec je.. Ano v madlách jsou LED diody, svítí červeně, stejně jako v horním osvětlení Bol som s tym v servise a \"znalci\" sa vyjadrili, ze diody v tych otvoroch ani nie su. Pisali mail na importera, ze preco, zatial bez odpovede. Som zvedavy, s akou genialnou odpoved prijdu. Citovat
508GT Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Niekto s 508 GT? Zaujímam ma, či v ňom fungujú nočné prisvecovacie diody v madlach dveri. V nižšej vybave to ide, u mna nie . Predajca ani netusil zo to v 508 vobec je.. Musí ti svítit . Svítí to slabě , ale když dáš ruku do madla , tak ti ji osvětlí . Já jsem si taky myslel , že mi nesvítí . Až po nějaké době jsem na to náhodou přišel . [upravil dne 3/10/12 20:04 od Danilo] Nesvieti ani ked k tomu otvoru prilozim palec. Stropne su OK ale dverove ani jedno . Len dufam, ze je to otazka softveru a nebudu chciet demontovat cely tapacirung Citovat
skuci Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 mě to teda taky svítí, ale já mám starší model, takže stejně jako ve stropě diody jsou oranžové a vepředu svítí v obou dveřích na 100% a nejsem si jist jestli i v zadních Citovat
508GT Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Zatial vam teda zavidim ale dufam, ze uz coskoro to pojde aj u mna . Citovat
Agrafik Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Pred 3 dnami som šiel 231km/h a o neistote na ceste sa rozhodne neda hovorit.. GT má tuším trošku jiný podvozek, tak třeba proto, nebo se pletu? Citovat
stefano Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 Mne to nesvietilo v pravých zad. dverách, nebol zapojený konektor ešte z výroby, vraj sa to občas stáva. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Mne v madlach (prednych) nesvieti nic, len dole je 5W ziarovka na osvetlenie priestoru ked vystupujem aby som neskocil napr. do mlaky v noci. A tiez mi svieti biela ledka na spatnych zrkadlach... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 No dnes som troska prevetral 508ku - doslova co to da a uz pri rychlosti 190km/h sa mi zdala na ceste dost nervozna.... skusal som to na rovnom cca. 5km useku relativne novej rovnej cesty... mam 235/45 R18 pneu a cakal som vsak istejsie spravanie.... Ake mate prosim vy skusenosti? Pred 3 dnami som šiel 231km/h a o neistote na ceste sa rozhodne neda hovorit.. Po akej ceste si isiel? Dialnica, okreska? Vdaka za odpoved. Citovat
508GT Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 No dnes som troska prevetral 508ku - doslova co to da a uz pri rychlosti 190km/h sa mi zdala na ceste dost nervozna.... skusal som to na rovnom cca. 5km useku relativne novej rovnej cesty... mam 235/45 R18 pneu a cakal som vsak istejsie spravanie.... Ake mate prosim vy skusenosti? Pred 3 dnami som šiel 231km/h a o neistote na ceste sa rozhodne neda hovorit.. Po akej ceste si isiel? Dialnica, okreska? Vdaka za odpoved. Dialnica KE - PO. Za chvilu ide do ZA, samozrejme skusim to opat . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.