Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

centrální zamykání

Recommended Posts

Guest celestonn
Odesláno

Ještě bych měl jeden problém s peugeotem 206 a to s centrálem.Ted už takřka to vůbec nemužu zamknout na dálku.Vždy se zamkne a hned to zas vyskočí a odemkne.Zamknu to jediěn klíčem do zámku.

Dříve mi pomohlo to že jsem z lehka zavřel dveře u řidiče a šlo to,vždy určitou silou.Ted už teměř vubec nejde zamknout dálkově,vždy se hned odemkne.

Co by mohla být možná příčina? DÍky za odpověď.

Guest celestonn
Odesláno

A co s tim? a jakto že ručně to jde? Asi že dáš větší sílu že?

Noa jak by se to mohlo rozchodit?

Odesláno

Tak to se mi občas stane taky zamky jsem promazal a je to lepší,ale ještě bych prosichr se podíval jestli nejsou přelámané dráty v průchodkach ve dveří.

Guest celestonn
Odesláno

Noradek: zámky si promazal jen z venku? nebo si sundaval vnitřek dveří?

Guest celestonn
Odesláno

No jak sem řikal nekdy se to zamkne ,ale to když spárvnou silou zavřu dveře u řidiče :-D Problem tedy určitě bude u zámku u řidiče.

Říkas teda sundat vnitřek dveří a nastříknout nejkym olejem jo? To bude porod to sundavat.

Odesláno

Taky jsem to řešil a byl špatný mikrospínač v zámku pořád to dávalo signál že jsou otevřený dveře a tak se to zamklo a hned odemklo.Mikrospínač se vyměnit nedá leda celý zámek. Nějaký tu ještě kdyžtak mám. Jaký máš r.v., jestli po 2002 tak by ti to mělo na display psát otevřené dveře i když jsou zavřené jako to dělalo mě.

Odesláno

Nevím jak u 206, ale u 406 jsou zámky nerozebiratelné. Takže je stačí s trochou opatrnosti rozebrat ;) měnil jsem mikrospínač i motorek... je otázkou za kolik se dá koupit použitý zámek a jeslti má tím pádem smysl se s tím babrat :papa

Guest celestonn
Odesláno
Taky jsem to řešil a byl špatný mikrospínač v zámku pořád to dávalo signál že jsou otevřený dveře a tak se to zamklo a hned odemklo.Mikrospínač se vyměnit nedá leda celý zámek. Nějaký tu ještě kdyžtak mám. Jaký máš r.v., jestli po 2002 tak by ti to mělo na display psát otevřené dveře i když jsou zavřené jako to dělalo mě.

nn mám 2001 do provozu šel teda až 2002 ,ale to an tom nic nemění.

Na displeji mi to jeste neukazuje jenom bliká stopka.Takže říkáte nejspíš ten mikrospínač? a jak tady nekdo psal napřed zkusit promazat by nepomohlo?

[upravil dne 20/1/12 09:45 od celestonn]

Odesláno

nevím, vyzkoušej to a uvidíš, jestli je to mikrospínač jako že jo tak nepomůže. kdyžtak se ozvi zámky tu mám a do Prahy bych mohl dovézt o víkendech

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...