Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

přítelkyně má 306 Hatchback r.v. 96-bohužel starý Facelift.Chtěl bych jí ho předělat na modelový rok 97 a výše-nejlépe kolem roku 2000.Jde mi o to zda-li tuto výměnu lze provést bez větších potíží a hlavně co to vše obnáší a třeba i jaká je orientační cena.Je tu někdo kdo to již dělal?Tuším že se bude muset měnit kapota,blatníky a předek+světla.Ale dá se to vůbec provést?

Díky moc za odpovědi

Odesláno

Například ten můj je rok výroby 02/1997, takže starý model, přitom facelift nového. Nevím, jestli to někdo dělal nebo je to z výroby, ale dobrý...:)

Odesláno

Jo jo jde to, ale já bych se do toho nepouštěl pokud bych to neměl nabořený. Dát cca 13 000,- za díly + cena za lakování jenom za to abych měl na přední masce jiný znak by se mi nechtělo.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nejsem si úplně jistý, ale chtěl jsem taky vyměnit světla za čirá (mám r.94) a bylo mi řečeno že při troše šikovnosti se nemusí měnit skoro nic, jen lehce upravit uchycení světel...tak nevím

Odesláno

myslím, že blatník zůstane stejnej. Jen ty světla, masku, brejle, kapotu. Podle mě i nárazník bude stejnej. Když jsem to chtěl dělat ja, tak mi na vrakači za díly řekli kolem 8000Kč. nakonec jsem se na to vyprdnul.

Odesláno
Původně zaslal: PetrLBC

Zdravím,

přítelkyně má 306 Hatchback r.v. 96-bohužel starý Facelift.Chtěl bych jí ho předělat na modelový rok 97 a výše-nejlépe kolem roku 2000.Jde mi o to zda-li tuto výměnu lze provést bez větších potíží a hlavně co to vše obnáší a třeba i jaká je orientační cena.Je tu někdo kdo to již dělal?Tuším že se bude muset měnit kapota,blatníky a předek+světla.Ale dá se to vůbec provést?

Díky moc za odpovědi

Mno nový model se samozřejmě liší nejen maskou, kapotou, světlama, blatnákama, zadnáma světlama, lištama nárazníkama, ale i jinou zadní partií auta, víčkem nádrže a v neposlední řadě provedením zadní nápravy.

Kdybych měl totálku na předek, tak se budu asi rozhodovat, kdybych měl 97 model a chtěl čirá švětla a lepší vzhled předku tak taky, ale ze starého na nový bych neuvažoval ani z legrace.

Vždy? se to vůbec nehodí ke zbytku auta... výhody čirých světel chápu, ale jak už bylo řečeno dá se pořídit i neoriginál čirá optika na starý model a když to někomu blbě svítí má si koupit nová světla a hotowo.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ja to nechci předělávat, ale zajímá mě to. Protože např. tchán má podle mého ještě starší model a já... ehm teda my máme ročník 2001 a jízdní vlastnosti jsou úplně rozdílný - to novější lépe sedí, je takové tužší.....je teda pravda, že tam mám kola 195/55/15 a tchán tam má nějaký 13ky......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...