Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím peugeoťáky :D

Měl bych na vás prosbičku. Před pár dny jsem koupil 406tku, ale chtěl bych v ní vyměnit rádio.

Nyní je tam kazetový clarion. Místo něj tam chci dát rádio s CD, ale když jsem vytáhnul clariona z kastlíku, k mému překvapení jsem zjistil, že tam není žádná ISO konektor.

Nevím kdo to dělal, ale všechny dráty jsou zapojeny přes elektrikářskou \"čokoládu\".

Potřeboval bych, pokud někdo nemá manuál, nebo alespoň zapojení jednotlivých drátů.

Díky za pomoc, jinak to budu muset nechat servisu, který si za to nechá řádně zaplatit.

post-40152-14109621812139_thumb.jpg

Odesláno

Je samozřejmě možný, že tam někdo ucvaknul původní svazek, ale pokud se pamatuju tak ARB1371R má vzadu normální ISO + kulatej na changer...

... už jsem to našel... je tam normálně A+B ISO nebo to máš snad jinak?

post-25417-14109621815648_thumb.jpg

[upravil dne 16/1/12 19:24 od koblih69]

Odesláno

No tak zapojení už máš, ne :D:D:D místo čokolády to propájej a zaizoluj smršťovací bužírkou.

Jinak ten Clarion hrál velmi dobře. Sežeň si k němu Changer a máš vystaráno. Ten Roadstar nezapojovat, hrozí nebezpečí těžké psychické újmy ... Nebo skoro cokoliv jinýho...

[upravil dne 16/1/12 20:14 od koblih69]

Odesláno

Changery jsou za pár peněz na Aukru. Tatranku s LCD tam taky občas někdo nahodí, ale to chcie trochu štestí. Jinak nějakej starší Clarion s CD a MP3 tam koupíš za 800,-

Odesláno

Našel jsem pouze tenhle. Určitě to chce zkoušet, mám ho teprve od čtvrtka :D

Tak se snažím vychytávat mouchy.

6CD changer

2058223635

[upravil dne 17/1/12 21:46 od 406_lover]

Odesláno

jen jedno OFF jak sencor prodaval takove ty sumitka s LCD popripade i navigaci takovej ten 1din s vetsim displejem. Tak k nam chodili lidi ze si koupili kvalitni autoradio dokonce i s navigaci a prej to ale nejak divne hraje a chyta mnohem hur nez ten jejich starej kram na kazety popripade CD (alpine, pioneer, sony.....) co na to chces rict :bojim

Odesláno

Samozřejmně, kvalitní radio, kvalitní sound.... o tom žádná.

Ten roadstar taky není žádná bomba, ale protože se mi jen tak válí doma a hlavně má CD, chtěl jsem ho vyměnit, protože audio kazety už moc nevedu :D

[upravil dne 16/1/12 19:43 od 406_lover]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...