pyrone Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 ja som pochopil, to len take \"intermezzo\" tak vtipne to je, ale kto sa ma potom sustredit na pracu ;-) inak by ma zaujimalo ci si platil clenske za tento rok.. withoutcopyright : a jeeeje, niekto si zacina koledovat... [upravil dne 16/1/12 10:55 od pyrone] Citovat
gronholmm Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 stibto: to akoze ja? kua ale on by naozaj mal mat specialnu sekciu... NE ! on Měl jsem citovat,promiň Já bych to nelockoval,aspiruje to na jedno z nejvtipnějších vláken v poslední době Pohoň si bradu a dej mi pokoj pražáku. Klidni s těma urážkama. Myslím si že by si se měl chovat trochu diplomaticky. Se Stibtem tu nikdo problém nemá, ale ty si můžeš nadělt problémy, jaké si teď neumíš představit.. Citovat
gronholmm Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 stibto: to akoze ja? kua ale on by naozaj mal mat specialnu sekciu... NE ! on Měl jsem citovat,promiň Já bych to nelockoval,aspiruje to na jedno z nejvtipnějších vláken v poslední době Myslíš jako že by to překonalo to tvoje vlákno s tou vůni od vody z ostřikovačů? :D Citovat
xavier Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 už je toho moc, nemyslíte? 6. Chovat se slušně Dodržujte zásady přiměřeně slušného chování. Obecně je toto fórum spíše pohodové a věcné, a mělo by tomu tak být i nadále. Zejména nevhodné jsou příspěvky urážlivé, nevkusné či protizákonné. 7. Nevyvolávat hádky Zbytečné, nesmyslné a urážlivé příspěvky se budou bez upozornění mazat. Stejně tak zde není místo pro flame ani politiku. Dotazy na konkrétní osobu řešte zásadně přes SZ (u2u). 9. Neregistrovat se vícekrát Je zakázáno vytváření vícenásobných uživatelských účtů. Citovat
withoutcopyright Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Fajn, omlouvám se,.... Ale on nemá vůbec co se do mě navážet,... JEstli jsem někoho poškodil, tak to potom ano, ale doposud jsem nikomu ničím škodu nezpůsobil! Citovat
elton Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Kluci, nechci se zastávat hyeny, ale tohle vlákno už fakt přerostlo v dost neslušný hon na čarodějnice. Citovat
pyrone Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 withoutcopyright: no minimalne mojmu zamestnavatelovi si sposobil skodu za dnes zatial cca 1/2 manday. pri tychto perlach nemozem prestat v citani Citovat
gronholmm Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Trošku smutný je že toto téma za den pomalu překonalo téma se zimním klouzáním v počtu přečtení [upravil dne 16/1/12 11:03 od gronholmm] Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 jakmile začneš nadávat (jako mě do pražáků a to druhé nekomentuju už vůbec) klesl jsi na úroveň řeznickýho psa a to tomu psovi ještě křivdím ... Tvoje smůla je že máš veškeré osobní data všude po internetu takže Ti jen přeju aby si Tě nějekej SPOKOJENEJ kupec našel a upravil Ti fasádu Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 stibto: to akoze ja? kua ale on by naozaj mal mat specialnu sekciu... NE ! on Měl jsem citovat,promiň Já bych to nelockoval,aspiruje to na jedno z nejvtipnějších vláken v poslední době Myslíš jako že by to překonalo to tvoje vlákno s tou vůni od vody z ostřikovačů? :D Skrytě v to doufám ! Citovat
wooody Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 pane bože to je vůůůůůl, umírám tu smíchy jak se něco takýho mohlo stát svéprávným Citovat
Jeny Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 mě na tutom tématu hlavně zaráží, že si někdo dovolil jednat jménem klubu... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Nikdo nejednal jmenem klubu! To tam napsal člen fora OOOO že je to celej Peugeot club! Citovat
withoutcopyright Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 A kdo se registroval jako peugeot club ? Tak to je pěkný vůl.. Marek, 31.8.1981 [upravil dne 16/1/12 10:38 od withoutcopyright] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Maš to tam tušim napsaný A jedinej vůl jsi tady ty, takže toho nech sklop uši a dej si toho BANana radši sám [upravil dne 16/1/12 11:41 od Radek Hurvajz] Citovat
withoutcopyright Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Jo a Pe.Tr je asi taky psychicky labilní, že? Prvně nechtěl už o mě nikdy slyšet a nic číst a vytáhne tu moji Audi.... To je k smíchu a kdo se pak chová jako malý.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Zmiz na Audiforum, tady máš červenou Citovat
withoutcopyright Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Maš to tam tušim napsaný A jedinej vůl jsi tady ty, takže toho nech sklop uši a dej si toho BANana radši sám [upravil dne 16/1/12 11:41 od Radek Hurvajz] Jooooo.... Miluju lidi, co nesnesou pravdu nebo něčí názor a banujou to mi připomíná ty admin děti na nějakým Counter Strike serveru, kde banovali a zvyšovali si ego, že mají práva, že jsou mocní :D banovali každého, kdo jim řekl svůj názor nebo se obhajoval... Citovat
Jeny Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Radku, nick Peugeot club s odkazama sem je potom co? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.