Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja som pochopil, to len take \"intermezzo\"

tak vtipne to je, ale kto sa ma potom sustredit na pracu ;-)

inak by ma zaujimalo ci si platil clenske za tento rok..

withoutcopyright : a jeeeje, niekto si zacina koledovat...

[upravil dne 16/1/12 10:55 od pyrone]

Odesláno
stibto: to akoze ja? :fnuk

kua ale on by naozaj mal mat specialnu sekciu...

NE ! on :);) Měl jsem citovat,promiň

Já bych to nelockoval,aspiruje to na jedno z nejvtipnějších vláken v poslední době :D

Pohoň si bradu a dej mi pokoj pražáku.

Klidni s těma urážkama. Myslím si že by si se měl chovat trochu diplomaticky. Se Stibtem tu nikdo problém nemá, ale ty si můžeš nadělt problémy, jaké si teď neumíš představit..

Odesláno

Já bych to nelockoval,aspiruje to na jedno z nejvtipnějších vláken v poslední době :D

Myslíš jako že by to překonalo to tvoje vlákno s tou vůni od vody z ostřikovačů? :D :D

Odesláno

už je toho moc, nemyslíte?

6. Chovat se slušně

Dodržujte zásady přiměřeně slušného chování. Obecně je toto fórum spíše pohodové a věcné, a mělo by tomu tak být i nadále. Zejména nevhodné jsou příspěvky urážlivé, nevkusné či protizákonné.

7. Nevyvolávat hádky

Zbytečné, nesmyslné a urážlivé příspěvky se budou bez upozornění mazat. Stejně tak zde není místo pro flame ani politiku. Dotazy na konkrétní osobu řešte zásadně přes SZ (u2u).

9. Neregistrovat se vícekrát

Je zakázáno vytváření vícenásobných uživatelských účtů.

Odesláno

jakmile začneš nadávat (jako mě do pražáků a to druhé nekomentuju už vůbec) klesl jsi na úroveň řeznickýho psa a to tomu psovi ještě křivdím ... Tvoje smůla je že máš veškeré osobní data všude po internetu takže Ti jen přeju aby si Tě nějekej SPOKOJENEJ kupec našel a upravil Ti fasádu

Odesláno

Myslíš jako že by to překonalo to tvoje vlákno s tou vůni od vody z ostřikovačů? :D :D

Skrytě v to doufám ! :)

Odesláno
Maš to tam tušim napsaný

A jedinej vůl jsi tady ty, takže toho nech sklop uši a dej si toho BANana radši sám

[upravil dne 16/1/12 11:41 od Radek Hurvajz]

Jooooo.... Miluju lidi, co nesnesou pravdu nebo něčí názor a banujou :D to mi připomíná ty admin děti na nějakým Counter Strike serveru, kde banovali a zvyšovali si ego, že mají práva, že jsou mocní :D :D banovali každého, kdo jim řekl svůj názor nebo se obhajoval...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...