Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pravdu povediac, zrovna v tomto nevidim az taky velky problem, ak su to klasicke 55W ziarovky kde sa pohrali s teplotou svetla aby bolo biele, na tom nevidim nic zle, nesnazia sa o ziadne roentgeny :)

Ked uz tak radsej toto ako HID alebo HOD, ked uz clovek fakt chce to biele svetlo :)

Podla ich informacie predaju okolo 4 sad kazdy den? Sakris, tak to hej :aut

Odesláno

Jaj ludia, kedy vas oslnilo auto,ktore malo nejaku HOD, ci nejake blbe ziarovky imitacie modreho svetla... uprimne mesacne nabeham cca 7 tisic km, a ani raz sa mi to nestalo, skor niekto zo xenonami,alebo nejaka nalozena fobia:grr , tie auta nemaju co hladat na ceste.....

Odesláno
Jaj ludia, kedy vas oslnilo auto,ktore malo nejaku HOD, ci nejake blbe ziarovky imitacie modreho svetla... uprimne mesacne nabeham cca 7 tisic km, a ani raz sa mi to nestalo, skor niekto zo xenonami,alebo nejaka nalozena fobia:grr , tie auta nemaju co hladat na ceste.....

stymi fobiami mas fakt pravdu,a ked ma taka fobia este HOD a HID oslepovaky tak to je potom krasne oslepovanie :D

Odesláno

Jo tyhle jsou super, koukám že od doby co se prodávaly v Kauflandu za 124,- nechali krabičku, ale změnili samolepku. No holt i v Číně jde vývoj raketově dopředu... :D:D:D

Odesláno

dert malo jazdis :)

a ako pise tu kolega nadomnou ze prden coskoro tak ma pravdu... ja som ich odpalil po 13.000km... cca 5-6 mesiacov

dolezite su km kolko najazdis, teda hodiny kolko s nimi svietis... niekto ich ma aj 5 rokov ked najazdi 2000km rocne :D

som za klasiku osram... 1,4€kus :P

Odesláno

Ja kupujem nejake lacne ceskej vyroby a drzia dobre, dokonca som si dal konecne nastavit svetla riadne (mal som ich moc dole :D) a svieti to ako dive, takze netreba, po bielom svetle nejako netuzim :)

Odesláno

tak za rok urobim urco viac ako 2000km :aut a nenapisal som ze mam od zaciatku prvu sadu myslim ze som menil asi raz H1 v stretavackach H7 som asi ete nemenil :myslim a H11 myslim ze ani nebudem :D

Odesláno
dert malo jazdis :)

a ako pise tu kolega nadomnou ze prden coskoro tak ma pravdu... ja som ich odpalil po 13.000km... cca 5-6 mesiacov

dolezite su km kolko najazdis, teda hodiny kolko s nimi svietis... niekto ich ma aj 5 rokov ked najazdi 2000km rocne :D

som za klasiku osram... 1,4€kus :P

Km prece vubec dulezite neni spis ten cistej cas a pocet rozsviceni. ja nekdy ujedu 7 km za 30 min meli by do aut davat i motohodiny! :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...