Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
to mas ale akcni cenik.pokud najedes na konfigurator,tak ti nabidne motory,jak jsem napsal.

Aha, já jen že to sleduju od doby co jsem koupil auto a vždy byly všechny modely včetně 156THP v akci.

Mimochodem koukám na GTi :mrk:o a nestíhám se divit. Kupovat dneska 308 tak je to jasná volba.

Odesláno

No jo Matii máš pravdu ta cena GTi šla od nového roku dolů o asi skoro 30 tisíc. No ještě že tuhle akci neudělali minulý rok v lednu, to by mě urvalo :D

Guest mischko11
Odesláno

sorry za :xvul ale kupil niekto z vas sportium vybavu alebo ju videl ? lebo v cenniku je napisana aj dvojita koncovka vyfuku co som zvedavy ako vyzera

Guest mischko11
Odesláno

jasne gti ma dvojitu koncovku ale zasa je to sucast tlmica ,tak nevim a pochybujem ze by tam davali vyfuk s gti ,cize to bude len daka okrasna blbost

Guest mischko11
Odesláno
Sportium mám v showroome, zajtra to pozriem, dvojitý výfuk som si nevšimol...

jj aj ja chodim okolo nej kazdy den ale koncovku som si nevsimol ale na peugeot stranke pravdaze je

Guest mischko11
Odesláno
priznávam, že môj zrak nie je bohvieaký, ale ja teda v cenníku nevidím žiadnu 2-koncovku výfuku... či? :myslim

je to tam napisane v konfiguratore ,a ale ako si povedal udajne zly preklad

Guest mischko11
Odesláno

tak potom nevim na co tam je .... ked polovica je klamstvo :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...