Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
dakujem ale asi skusim na ND od niekal zohnat lebo 100€ dat za 1 kus nepripada do uvahy :(

ako si na to prisiel ze ti buchaju tie ramena maju volu alebo...? ako ti to bucha velmi alebo len sem tam?

Odesláno

noo bucha to vždy ked prejdem po jame alebo nerovnosti takže na tychto cestach sa da povedat že furt :D ale ked idem po normalnej nerozbitej ceste nebucha nič, dako hlučno to nebucha niekto to ani nepočuje ale ja to počujem vždy :) a ano skušal som to rozobrat a mato vôlu, ale zistil som že tie silentbloky by vedel jeden znamy prelisovat takže cez víkend idem za nim :)

[upravil dne 18/2/13 13:36 od Chezz406]

Odesláno

Ja mám podobný problém,búcha mi niečo v zadu,či skôr puká?Aj ja som si myslel že to budú robyť tyčky.Tyčky vymenené všetky štyri kusy.Nasral som sa odpojil som zhora tlmiče,búchanie ďalej.Bolo ich lacnejšie odpojiť ako hneď kúpiť nové.Takže,búchanie,alebo to pukanie mám ešte stále.Je to zaújimavé že to nerobý stále,ale dosť často.

Odesláno
noo bucha to vždy ked prejdem po jame alebo nerovnosti takže na tychto cestach sa da povedat že furt :D ale ked idem po normalnej nerozbitej ceste nebucha nič, dako hlučno to nebucha niekto to ani nepočuje ale ja to počujem vždy :) a ano skušal som to rozobrat a mato vôlu, ale zistil som že tie silentbloky by vedel jeden znamy prelisovat takže cez víkend idem za nim :)

[upravil dne 18/2/13 13:36 od Chezz406]

tak c podarilo sa ti to prelisovat... pomohlo to???

• O 3 týdny později...
Odesláno
Ja mám podobný problém,búcha mi niečo v zadu,či skôr puká?Aj ja som si myslel že to budú robyť tyčky.Tyčky vymenené všetky štyri kusy.Nasral som sa odpojil som zhora tlmiče,búchanie ďalej.Bolo ich lacnejšie odpojiť ako hneď kúpiť nové.Takže,búchanie,alebo to pukanie mám ešte stále.Je to zaújimavé že to nerobý stále,ale dosť často.

A co silentbloky stabilizátoru řizení na zadku? Ty moje se projevily hlavně při couvání v rejdu,takové cvaknutí...Po shlédnutí jejich stavu jsem byl doma,ale ještě se na ně nedostalo.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kdepak jsi sehnal ty silentbloky pomocnych ramen - ty co jsou v rameni c.1 v SB

čeká mě také generálka zadní nápravy, kdy chci vyměnit všechny \"gumový\" věci plus zrezlá nápravnice :-)

[upravil dne 21.5.2013 11:38 od macho]

Odesláno

Tak silentbloky dorazily jsou už napasovane,pravda je,že originál nejni k sehnání,v sasiku je slibily a pak stejně kulový.Nakonec se objednali jiné,ale jsou stejné jak průměrem tak velikostí.Jen se to musí ještě vyzkoušet v praxi.zeptám se mechanika co jsou zač a co za ně.

Jo a ty excentricky šrouby jsem serval,ale jsou kolem mě šikovní lidé a ty šrouby mi vyrobily jen jsem si musel vypilovat podložky.p

[upravil dne 23.5.2013 12:46 od Galamoon]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tadá :D Tak už jsem konečně vyřešil to drnčení na zadní nápravě, viz můj příspěvek ze 17.1.13 v 17:07. Pomohlo, až když jsem vyměnil komplet celý uložení tlumiče (použil jsem starší ale origo) a vše dotáhnul co šlo. Nejdříve to vypadlo, že to budou dělat přímo tlumiče, ale ty když jsem vyměnil za použité origo a nechal původní uložení, tak se nic nezměnilo. Takže po asi 3letech klepání je vzadu konečně relativní klid :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...