Relic77 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 mjsytic ty si pisal ze ti zase nieco zacina buchat ako plato... su to tie tlmice??? lebo aj u mna to tak nejak pobuchava Citovat
MJSytic Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 JJ, to je to bouchání, co řeším asi rok (uvádím ho i v jiných tématech) Kdybych si do toho kufru zalezl dřív, tak jsem to měl dávno vyřešený Citovat
Relic77 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 teda clovek sa tu dozvie take praktiky na zistovanie zavad.... len dufam ze nie pocas soferovania... a co pomohli tie podlozky...???? ako sa tam vlastne mohla vytvorit taka velka vola? Citovat
Guest servisman Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 prostě se časem pohybem tlumiče ta guma co tam je jako zlisovala a tím vznikla mezera ,jinak si to nedovedu vysvětlit.A když nejde dotáhnout tak jediné řešení je tam dodat podložku.Pokud se podíváš pod auto na dorazy a pokud bys kupoval nový tak tam uvidíš rozdíl. Citovat
Relic77 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 dobre ale kvoli tomu hadam nieje dovod kupovat nove tlmice .... ci? Citovat
Guest servisman Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 já o nových tlumičích nepíši.Jen jsem psal že je rozdíl mezi novým a starým dorazem. Citovat
krtek 2 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 to horne ulozenie(ta guma) sa da kupit osobitne Citovat
Relic77 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 sa pisalo vyssie ohladom novych tlmicov... oki takze skusime tie podlozky a ked nepomoze tak stacia tie samostatne gumy oki dikes... Citovat
stajgrpavel Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 o novych tlumicich jsem psal ja ... mel jsem a zatim i mam podezdreni to to muze bouchat dole na tlumici v tom pouzdru. Citovat
Guest servisman Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 pokud je v tom pouzdře vymlácená guma tak vyměnit.Ale jestli se dá sehnat samostatně,jsem nekoukal Citovat
Relic77 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 ja som bol pred rokom na stk pozeral aj tlmice a ze vraj su ako nove... mam problem ze mam obuchane zimne gumy tzv zjazdene do pily ale zase som mal volu aj v naprave zla geometria menene vod. tycky teraz aj ulozenie. stale sa tam v zadu nieco sere to je hruza... Citovat
stajgrpavel Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 ja uz premyslim ze sezenu celou napravu a postupne ji zrepasuju. a vymenim ji celou ... ale zase na druhou stranu jsem uz do te napravy co mam na aute nacpal skoro vse nove a furt tam neco mlati... tak uz fakt zbyvaji jen ty tlumice. Citovat
Relic77 Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 no tak este nove tlmice a zadok mas funglac Citovat
stajgrpavel Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 tak jsem zkoukl zda mam vuli a zadnou tam nemam. ted jsem vylezl z auta ... resil jsem jeste antenu :-D Citovat
stajgrpavel Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 hochu kdybych to vedel tak uz to davno neklepe :-D:-D ale jde to jen z prave strany. Citovat
MJSytic Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Tak se mi podařilo povolit konečně alespoň pravou stranu. Dal jsem tam podložku, ale našel jsem jen jednu Takže výsledek 00nic Podložky to bude chtít alespoň tři a mám obavu, že to stejně nepomůže Citovat
Guest servisman Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 tak tam dej místo podložky větší matku Citovat
Relic77 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 caute... tak pozeral som tie zadne tlmice a su v poriadku ziadna vola vyzeraju ako nove... menil som aj ulozenie stabilizatora a i tak mi tam stale nieco bucha ako plato alebo nejaky plast... zvysle tycky vezeraju v pohode a vodorovne boli tiez menene, poradi niekto co by to moho byt... Citovat
Chezz406 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 ja som tie zvysle tycky (tu plastovu kosť) menil pred pol rokom lebo to tiež buchalo a teras to bucha znova typco mi predal daky činsky alebo polsky smejd nekupujte najlacnejšie nahradne diely som si to len potvrdil že sa to neoplati radšej by som dal za jednu tyčku 30€ ako takto 15 a vydrži to hovno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.