Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJ, to je to bouchání, co řeším asi rok :D (uvádím ho i v jiných tématech) Kdybych si do toho kufru zalezl dřív, tak jsem to měl dávno vyřešený :D

Odesláno

teda clovek sa tu dozvie take praktiky na zistovanie zavad.... len dufam ze nie pocas soferovania... :D

a co pomohli tie podlozky...???? ako sa tam vlastne mohla vytvorit taka velka vola?

Guest servisman
Odesláno

prostě se časem pohybem tlumiče ta guma co tam je jako zlisovala a tím vznikla mezera ,jinak si to nedovedu vysvětlit.A když nejde dotáhnout tak jediné řešení je tam dodat podložku.Pokud se podíváš pod auto na dorazy a pokud bys kupoval nový tak tam uvidíš rozdíl.

Guest servisman
Odesláno

já o nových tlumičích nepíši.Jen jsem psal že je rozdíl mezi novým a starým dorazem.

Guest servisman
Odesláno

pokud je v tom pouzdře vymlácená guma tak vyměnit.Ale jestli se dá sehnat samostatně,jsem nekoukal

Odesláno

ja som bol pred rokom na stk pozeral aj tlmice a ze vraj su ako nove... mam problem ze mam obuchane zimne gumy tzv zjazdene do pily ale zase som mal volu aj v naprave zla geometria menene vod. tycky teraz aj ulozenie. stale sa tam v zadu nieco sere to je hruza...:grr

Odesláno

ja uz premyslim ze sezenu celou napravu a postupne ji zrepasuju. a vymenim ji celou ... ale zase na druhou stranu jsem uz do te napravy co mam na aute nacpal skoro vse nove a furt tam neco mlati... tak uz fakt zbyvaji jen ty tlumice.

Odesláno

Tak se mi podařilo povolit konečně alespoň pravou stranu. Dal jsem tam podložku, ale našel jsem jen jednu :aut:D Takže výsledek 00nic :aut

Podložky to bude chtít alespoň tři a mám obavu, že to stejně nepomůže :myslim:nevim

Odesláno

caute... tak pozeral som tie zadne tlmice a su v poriadku ziadna vola vyzeraju ako nove... menil som aj ulozenie stabilizatora a i tak mi tam stale nieco bucha ako plato alebo nejaky plast... zvysle tycky vezeraju v pohode a vodorovne boli tiez menene, poradi niekto co by to moho byt...:roll

Odesláno

ja som tie zvysle tycky (tu plastovu kosť) menil pred pol rokom lebo to tiež buchalo a teras to bucha znova :( typco mi predal daky činsky alebo polsky smejd nekupujte najlacnejšie nahradne diely som si to len potvrdil že sa to neoplati radšej by som dal za jednu tyčku 30€ ako takto 15 a vydrži to hovno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...