P607Olda Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Dobrý den, prosím o radu. Partner, 1,6, r.v. 2005, VIN VF3GJNFUB95169540. Odešel alternátor, stářím, prostě zreznul a je zpuchřelý, na vyhození. Na vrakáči mi prodali napohled stejný, s tím že bude pasovat. Ale nenabíjel. Vyměnili mi za jiný, také nenabíjel. Máme také už nový repasovaný, v této chvíli ještě není namontován, takže teď ještě nevím. Alternátory jsou Mitsubishi, mají jeden velký vývod s maticí a malý oválný konektor se dvěma malými piny. Bohužel jsem to nenafotil. Kód začíná A00... nebo AOC... a ve druhém řádku je LC7 - to je prý důležité. Otázka: tento alternátor má opravdu nějakou digitální komunikaci s řídící jednotkou, takže jiný napohled stejný (z Xsary) si s autem nerozumí? Anebo ty dva piny jsou jenom \"klíček zapnut\" a \"rozsviť kontrolku nabíjení\"? Máte možnost dát schema? Prosím o odpověď jenom pokud o tom opravdu něco víte, dohady a domněnky mi nepomohou. Řeší to servisák, ale já jsem moc zvědavý a chci o tom taky něco vědět. Děkuji předem. Citovat
Trnkoš Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Zdravím. Ten alternátor by měl normálně fungovat,slabej drát je jen buzení alternátoru. Jestli někdo měřil dobíjení na alternátoru a ne na baterce je asi hloupa otázka?. Citovat
P607Olda Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 Slabé dráty jsou tam dva, ale regulátor je vestavěný v alternátoru, takže ty slabé dráty nějak komunikují mezi regulátorem a autem. Ale jak, to je ta otázka. Napětí bylo měřeno na baterce i na alternátoru, 11,6 V za chodu motoru. Citovat
P607Olda Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Nový alternátor (repasovaný) už funguje, ten z vrakáče jsme vrátili na protiúčet repasu:mrk. Ale nedozvěděl jsem se, proč nefungovaly ty dva z vrakáče. Mohl byste někdo zveřejnit schema? Děkuji předem. Citovat
Ferry Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 schema ted nemam po ruce, ale digitalni komunikace tam nebude, jen analogovy signal buzeni a ten druhy pin bude na tu kontrolku budiku. Nejspis byly oba altiky KO, stane se. to LC7 znamena, ze se jedna o 70A altik Citovat
P607Olda Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Já jsem měl podezření, že je něco vadné na straně auta, tedy ten signál \"zapalování zapnuto\". Ale u závěrečné montáže jsem už nebyl, tak nevím, jestli opravoval ještě něco v autě. Naštěstí jsem ten altík mohl použít jako protikus za repas, protože ten původní z auta byl opravdu hnusně orezlý. Citovat
P607Olda Odesláno 14. leden 2012 Autor Odesláno 14. leden 2012 Ještě se vracím, protože to zůstalo záhadou. Neměl byste, prosím, někdo schema? Citovat
Ferry Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 jeden drat, cislo 104 jde do RJ motoru na cerny konektor pozice C4, druhy drat 1087 jde pres pojistkovou skrinku v motorovem prostoru do jednotky BSI cerny konektor 40PIN pozice 11 je to znacene jako normalni analogovy drat, kdyz das mail, muzu ti to poslat v pdf Citovat
P607Olda Odesláno 16. leden 2012 Autor Odesláno 16. leden 2012 Mail jsem ti zaslal v Soukromé zprávě. Mohl bys mi poslat to schema? Děkuji předem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.