Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pár technických dotazů k 407 SW

Recommended Posts

Guest bu_back
Odesláno

Jsem tu nováček a tak omluvte chyby, kterých bych se popřípadě dopustil při vytvoření tohohle tématu

můj dotaz je ohledně Peugeotu 407 SW r.v. 2005

první je ke světlům:

mám xenony, ale nějak mi začlo blbnout seřizovaní podle zatížení, nevím jestli je to přesně kvůli přehrání softwaru na denní svícení, který tam doteď nebyl a světla fungovala, nebo se rozbil systém seřizování

k tomu bych se zeptal, jestli někdo nemá nějaký spolehlivý servis na Praze 9, byl jsem u Autoservis Vašenda, ale nějak už nevím co si o nich myslet

druhá otázka je k tažnému zařízení:

má někdo takovou věc na autě? dal si odnímací nebo pevný? a kde si ho nechával dělat?

díky za rady

Odesláno

U 607 se dodela kazily inklinometry, což je poměrně drahá záležitost - bylo by dobré ověřit jeslti to není mechanická vada ( motorek nemůže překonat odpor... ) a pokud ne tak teprve řešit dál.

Tažné mám z výroby, ale v inzerci jistě najdeš kontakt třeba na člena kirkiz

Guest bu_back
Odesláno
U 607 se dodela kazily inklinometry, což je poměrně drahá záležitost - bylo by dobré ověřit jeslti to není mechanická vada ( motorek nemůže překonat odpor... ) a pokud ne tak teprve řešit dál.

Tažné mám z výroby, ale v inzerci jistě najdeš kontakt třeba na člena kirkiz

a máš to tažné na pevno nebo sundavací? zajímalo by mě jestli pak nedělá problémy s parkovacím asistentem (když je tam vlek, tak samozřejmě že asi jo) ale jeslti ta koule nevyčuhuje moc, když není nic zapřaženo....

Odesláno

jako 20km z ruky?nenech se vysmát...když vím,že to udělá dobře na budu s ním spokojenej pojedu i třeba 100km....teda když to auto zrovna zvládne...

Většina tu z práglu jezdí tam,protože mu věří...

a jestli jsi tam četl preference,jezdí tam borec až z Břeclavi 270km....stejně tam pojedeš max1/rok...

Odesláno

ja len doplnim John-a, ja som bol ochotny ist kvoli servisu 450km aby si bol v obraze, aku hodnotu ma napriklad pre mna kvalitny servis.

S predoslymi autami som chodil cca 90km do servisu...

a ty hladas servis vo svojej stvrti mesta... to je k zamysleniu... nemyslis ?

chapal by som tvoj dotaz keby auti nebolo pojazdne, no i tak sa to da riesit.

Odesláno

Tažný je napevno, tedy koule je na šrouby, tím pádem se nesundává i když to jde. Parkovací asistent nemám, nicméně ten co budu instalovat s tím problém mít nebude.

Co se týká servisu tak už bylo vše řečeno, vzdálenosti do 50km ( případně 100 km ) nepovažuju za žádný problém. Možná je to tím, že někdy jezdím na otočku 1000 km denně.

Guest bu_back
Odesláno

no mě spíš jde o to, když tam to auto budu muset nechat tak pak budu muset tahat někoho dalšího na odvoz ;) ale zřejmě pánovi zavolám a zjistím co a jak... přecejen kvalitní servis je čím dál větší vzácnost bohužel:roll a jeestli jsou na něj jen ty nejlepší reference tak není co řešit...asi určitě máte pravdu....

edit přečetl jsem si reference a už jsem zticha, přecejen to mám o dost blíž než pán z břeclavi :D

proberu s ním i to tažný a parkovací asistenci, díky za tip :super

[upravil dne 11/1/12 12:28 od bu_back]

Guest bu_back
Odesláno

nejdřív zkusím otrávit den panu v Klech a potom kdyžtak si začnu dělat ještě horší jméno u straki007 tady na fóru :D

Odesláno

např. autobus či vlak....

ale je to spíš asi MHD v Praze, protože hodně lidí co znám jezdí tam a mluví tak...

ono s tím trochu souvisí...(nic proti lidem co jezdí,já jsem si to nevymyslel)

[upravil dne 11.1.2012 14:22 od John_Ice]

Guest bu_back
Odesláno

další název zaužívaný je mastná tyč... jak se toho každý chytá :D takže do servisu zavoláno a předběžně objednáno :)

díky

[upravil dne 11/1/12 13:38 od bu_back]

Odesláno
co je to socka ? sory za OT :myslim

u nas na SK su socky socialne neprisposobivy, alebo ludia s velmi nizkou zivotnou urovnou...

podívej se do mého podpisu :D

Jinak rodiče dávají auto k pp205 a jsme spokojení, ten pekáč francouzskej vždycky opravil, i když se u toho někdy zlobí :D:D:D

[upravil dne 11/1/12 14:55 od punkac]

Guest bu_back
Odesláno
Mastná tyč...ach jo... vy nemáte Šalinu?

šalinu máme taky, ale neříkáme tomu šalina :D máme souhrnný název:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...