Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo ja mam taky jeste puvodni ale rozdelal jsem nahradni co jsem dokupoval kazdopadne si myslim ze bruska a vrtacka by to mohli dat kazdopadne kdyz by jsi koupil ten co jsem daval ja tak se vlezes do 40kč a muzes to zkusit. Popripade nechat zadni stranu a vymenit jen tlacitka

Odesláno

Ty z číny nejsou úplně stejný, to plastový vajíčko je u origo trochu menší, takže nejde použít tlačítka z novýho a ostatní nechat starý, jinak origo klíč je bez nýtku, šroubku atd. to jsou pouze ty čínský, tam to drží tu planžetu, origo je tam pouze nacvaknut v plastovém pouzdře. Takže vycvaknout planžetu z origa, u toho nového plastového vajíčka vybrousit trochu větší díru na tu origo planžetu, u prostřed trochu zbrousit ten šroubek co má držet planžetu aby tý origo nepřekážel, zasunout origo planžetu a přilepit, přeházet elektroniku, zašroubovat dohromady a je nový klíč, kde je nové plastové vajíčko a origo planžeta, jinak popisuji model klíče z novější 406, dvojtlačítko jako tento http://www.dealextreme.com/p/replacement-2-button-transponder-smart-key-casing-for-peugeot-81409 , jinak provrtat origo planžetu nejde, protože je kratší a dírka by ti vyšla úplně na krajíček a když by si ji trochu zatlačil dovnitř tak už klíč nezastrčíš do zapalování protože by byla planžeta krátká:) dělal jsem to před měsícem tak to mám vyzkoušený.....

Odesláno

no a to kolecko v tom plastu tak je derave ale je opravdu mozne ze to bude kratsi. ale vim ze nekdo u toho cinana menil jen ten predek s tlacitkama a sedel, mozna jak jakej

Odesláno

Zdravím. Mám ten samý klíč. Asi po roce mi vypadli tlačítka a tak sem přemýšlel jak to opravit. napadlo mne nahradit tlačítka silikonem. Obal klíče sem rozpůlil a do půlky s tlačítky natlačil černý akvaristický silikon a z vnitřní strany sem položil tenký mikrotén a přes něj do silikonu zatlačil plošný spoj dálkového ovládače a nechal přes noc vytvrdnout. Druhý den sem vyndal plošný spoj a odstranil mikrotén a ostrým nožem odřízl vytlačený silikon z otvorů tlačítek. Klíč vypadá dobře a na první pohled není ani poznat že se jedná o silikon. Silikon má správnou tuhost a ten klíč používám dva a půl roku bez známek nějakého opotřebení. Původně sem chtěl postup nafotit ale bohužel sem neumím dávat fotky. :(:( Ale myslím že sem to vysvětlil celkem pochopitelně. ;) P.

Odesláno
Zdravím. Mám ten samý klíč. Asi po roce mi vypadli tlačítka a tak sem přemýšlel jak to opravit. napadlo mne nahradit tlačítka silikonem. Obal klíče sem rozpůlil a do půlky s tlačítky natlačil černý akvaristický silikon a z vnitřní strany sem položil tenký mikrotén a přes něj do silikonu zatlačil plošný spoj dálkového ovládače a nechal přes noc vytvrdnout. Druhý den sem vyndal plošný spoj a odstranil mikrotén a ostrým nožem odřízl vytlačený silikon z otvorů tlačítek. Klíč vypadá dobře a na první pohled není ani poznat že se jedná o silikon. Silikon má správnou tuhost a ten klíč používám dva a půl roku bez známek nějakého opotřebení. Původně sem chtěl postup nafotit ale bohužel sem neumím dávat fotky. :(:( Ale myslím že sem to vysvětlil celkem pochopitelně. ;) P.

napad je to dobry len mne chyba jedno tlacitko:(

Odesláno

mam tento kluc ale bez skrutky

http://www.dealextreme.com/p/replacement-2-button-transponder-smart-key-casing-for-peugeot-81409

neviete ako je to s dodanim na slovensko? nevieme to tam nikde vycitat,objednam ho a dam vyfrezovat a potom staci prehodit len cip alebo treba este nieco robit?dik za rady

[upravil dne 16/1/12 20:10 od Martin 1981]

Odesláno
Na Slovensko normálně pošta zdarma.

ziadne preclievanie a podobne ? nasiel som ho aj na ebay ale nieje tam foto loga cena je rovnaka ako s ciny ale stadial to dojde asi skor

Odesláno

tak na koniec som to objednal s ciny,dal som si taky ako mam planzetu a dam to vyfrezovat,,,,,,,,,,,cena bola 4e takze parada,potom dam vediet ako to vypada

• O 3 týdny později...
Odesláno

dnes mi prisiel kluc, som velmi spokojny ako vypada bal som sa ako bude na tom logo ale je to ok,a o cene ani nehovorim 4,40E cena v klucovej sluzbe 45E,tak ak niekto zhana kluc tak doporucujem:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...