koblih69 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 To ti bohužel já neporadím. Materiálově je to bezproblémů provrtatelný, ale jeslti ti rozměrově padne do obalu to nevím. Citovat
Vítek1 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 no ted jsem se dival na origo a dokonce tu diru ma akorat je v ni takovej nytek a ten plast tak by asi nemusel byt problem Citovat
Stosun Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 ja to tam mam nejaky zality satr.Klic VALEO [upravil dne 10/1/12 17:46 od Stosun] Citovat
Vítek1 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 no ja jsem se dival na klic kterej jsem objednaval v peugeotu dodatecne tak mozna kvuli tomu Citovat
Stosun Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 jo tak to bude asi tim ten muj je jeste asi od nova kdyz se auto kupovalo dedecek:) Citovat
Vítek1 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 jo ja mam taky jeste puvodni ale rozdelal jsem nahradni co jsem dokupoval kazdopadne si myslim ze bruska a vrtacka by to mohli dat kazdopadne kdyz by jsi koupil ten co jsem daval ja tak se vlezes do 40kč a muzes to zkusit. Popripade nechat zadni stranu a vymenit jen tlacitka Citovat
Dančák Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Ty z číny nejsou úplně stejný, to plastový vajíčko je u origo trochu menší, takže nejde použít tlačítka z novýho a ostatní nechat starý, jinak origo klíč je bez nýtku, šroubku atd. to jsou pouze ty čínský, tam to drží tu planžetu, origo je tam pouze nacvaknut v plastovém pouzdře. Takže vycvaknout planžetu z origa, u toho nového plastového vajíčka vybrousit trochu větší díru na tu origo planžetu, u prostřed trochu zbrousit ten šroubek co má držet planžetu aby tý origo nepřekážel, zasunout origo planžetu a přilepit, přeházet elektroniku, zašroubovat dohromady a je nový klíč, kde je nové plastové vajíčko a origo planžeta, jinak popisuji model klíče z novější 406, dvojtlačítko jako tento http://www.dealextreme.com/p/replacement-2-button-transponder-smart-key-casing-for-peugeot-81409 , jinak provrtat origo planžetu nejde, protože je kratší a dírka by ti vyšla úplně na krajíček a když by si ji trochu zatlačil dovnitř tak už klíč nezastrčíš do zapalování protože by byla planžeta krátká dělal jsem to před měsícem tak to mám vyzkoušený..... Citovat
Vítek1 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 tady je origo valeo doobednane minuli rok v peugeotu Citovat
Stosun Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 tady je origo valeo doobednane minuli rok v peugeotu JJ tak ted se mi to podarilo vytahnou a mam to taky jak mas na obrazku Citovat
Vítek1 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 no a to kolecko v tom plastu tak je derave ale je opravdu mozne ze to bude kratsi. ale vim ze nekdo u toho cinana menil jen ten predek s tlacitkama a sedel, mozna jak jakej Citovat
PítrR Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Zdravím. Mám ten samý klíč. Asi po roce mi vypadli tlačítka a tak sem přemýšlel jak to opravit. napadlo mne nahradit tlačítka silikonem. Obal klíče sem rozpůlil a do půlky s tlačítky natlačil černý akvaristický silikon a z vnitřní strany sem položil tenký mikrotén a přes něj do silikonu zatlačil plošný spoj dálkového ovládače a nechal přes noc vytvrdnout. Druhý den sem vyndal plošný spoj a odstranil mikrotén a ostrým nožem odřízl vytlačený silikon z otvorů tlačítek. Klíč vypadá dobře a na první pohled není ani poznat že se jedná o silikon. Silikon má správnou tuhost a ten klíč používám dva a půl roku bez známek nějakého opotřebení. Původně sem chtěl postup nafotit ale bohužel sem neumím dávat fotky. :( Ale myslím že sem to vysvětlil celkem pochopitelně. P. Citovat
Martin 1981 Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 Zdravím. Mám ten samý klíč. Asi po roce mi vypadli tlačítka a tak sem přemýšlel jak to opravit. napadlo mne nahradit tlačítka silikonem. Obal klíče sem rozpůlil a do půlky s tlačítky natlačil černý akvaristický silikon a z vnitřní strany sem položil tenký mikrotén a přes něj do silikonu zatlačil plošný spoj dálkového ovládače a nechal přes noc vytvrdnout. Druhý den sem vyndal plošný spoj a odstranil mikrotén a ostrým nožem odřízl vytlačený silikon z otvorů tlačítek. Klíč vypadá dobře a na první pohled není ani poznat že se jedná o silikon. Silikon má správnou tuhost a ten klíč používám dva a půl roku bez známek nějakého opotřebení. Původně sem chtěl postup nafotit ale bohužel sem neumím dávat fotky. :( Ale myslím že sem to vysvětlil celkem pochopitelně. P. napad je to dobry len mne chyba jedno tlacitko:( Citovat
PítrR Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Ale to staré tlačítko nepotřebuješ. Místo něho je tam jen silikon. Citovat
Martin 1981 Odesláno 16. leden 2012 Autor Odesláno 16. leden 2012 mam tento kluc ale bez skrutky http://www.dealextreme.com/p/replacement-2-button-transponder-smart-key-casing-for-peugeot-81409 neviete ako je to s dodanim na slovensko? nevieme to tam nikde vycitat,objednam ho a dam vyfrezovat a potom staci prehodit len cip alebo treba este nieco robit?dik za rady [upravil dne 16/1/12 20:10 od Martin 1981] Citovat
Martin 1981 Odesláno 16. leden 2012 Autor Odesláno 16. leden 2012 Na Slovensko normálně pošta zdarma. ziadne preclievanie a podobne ? nasiel som ho aj na ebay ale nieje tam foto loga cena je rovnaka ako s ciny ale stadial to dojde asi skor Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 Nevím jka u Vás, u nás je limit tuším 22 Euro, pod tento limit se nic neplatí. Citovat
Martin 1981 Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 tak na koniec som to objednal s ciny,dal som si taky ako mam planzetu a dam to vyfrezovat,,,,,,,,,,,cena bola 4e takze parada,potom dam vediet ako to vypada Citovat
Martin 1981 Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 dnes mi prisiel kluc, som velmi spokojny ako vypada bal som sa ako bude na tom logo ale je to ok,a o cene ani nehovorim 4,40E cena v klucovej sluzbe 45E,tak ak niekto zhana kluc tak doporucujem:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.