Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest karel-peugeot
Odesláno

Zdravím borci, možmá by vás mohlo zajímat, že to, co vymlátíte z fapu se dá ještě dobře prodat. FAP je normální katalizátor a tom vnitřku jsou obsaženy drahé kovy, které vykupují. Před peugeotem 307 jsem měl fabii RS a odešlo mi turbo. Po výměně mi bylo doporučeno rozříznout katalizátor a vymlátit ho, v tomto případě FAP. Potom mi poradil jeden známí, že ten vnitřek vykupují u Nymburka v kovošrotu (vesnice Straky).

K mému úžasu změřili takovým spešl zařízením kolik je tam vzácných kovů a vykoupili to tam ode mě za 2.200,-Kč. Teď když tu sleduju jak se toho všichni zbavujete tak by jste si na tom mohli i trošku vydělat. Ve fabii jsem měl takový malí katalizátor ale v tomto peugeotu je dobrý dělo. Asi to o víkendu vymlátím pojedu to tam prodat :D

Odesláno

timto bych chtel také ješte jednou podekovat straki007 za zruseni Fapu, halvne za ten cas :) muzu jen doporucit, auto jede mnohem lepe, necuka no proste super :) Diky moc:)

[upravil dne 26/4/13 21:07 od mrkarda]

Odesláno

Taky se pripojuji s podekovanim za fap-off a chip. Auto je znatelne zivejsi a spotreba mi klesla z dlouhodobych 6,2 na 5,0 l a to lvicka moc nesetrim :)

Dik straki ses borec a vis co delas!

• O 3 týdny později...
Guest Jirka 206
Odesláno

Ahoj Straki007, mám dotaz moje 307SW 1,6HDi jezdí za 6,2l/100km.

Doporučíš mi nějakou ověřenou úpravu motoru, nebo tak něco.

Díky

Dost lidí jezdí za 4,5lit.

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ďakujem Strakimu007 a jeho kolegovi Michalovi zo Sabinova za odstavenie EGR na mojom Picasse 1,6HDi 66kW. Šlape autíčko bez zasvietenej kontrolky a bez chybových hlášok na diagnostike.

Veľké ĎAKUJEM!

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Aj ja dakujem za fap off a chip a vyradenie egr a klapiek. Auto fajnovo ozilo a tahaaa. :super

Chalanisko naozaj vie co robi aj priebeh vykonu je velmi pekny. :roker

Este raz dik.

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Chtěl bych poděkovat Strakimu za Fapoff a pár dalších důležitých věcí..........když jsem viděl co vše při práci zvládá tak smekám..

asi by ale potřeboval aby měl den 30 hodin..:D:D:D

zdravím Straki....:papa:papa

ještě pár foto:

[upravil dne 14/10/13 19:00 od celda1970]

post-50808-14109633730821_thumb.jpg post-50808-14109633731025_thumb.jpg

P.S. i na auto se dá jít s kladivem a někdy je to i nutné...:D:D

[upravil dne 14/10/13 19:04 od celda1970]

• O 2 týdny později...
Odesláno

He, tak moc děkuju že jsi si našel čas na mě a vykuchal to :)

Supr práce, supr přístup a hned nápady kde a jak vyřešit jaký problém jen tak někdo neumí :)

Pokud budu mít další nějaký problém, který nevymění nějakej farmář odsud tak se určitě ozvu :) Díky :)

P.S.: Super vystupování a jednání :papa

[upravil dne 26/10/13 23:05 od 3Run]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte, takže mal som tú česť sa stretnúť so Straki-m007, bol veľmi príjemný a je to skutočný odborník ... a prišiel úplne načas :D

Maximálna priorita bola CHIP, ale najprv mi robil toto:

-aktivace grafického parkovacího asistenta RT3/4/5

-aktivace snímačů tlaku a teplot na RT3 obrazovce

-aktivace navigačních šipek při navigaci na malém displeji mezi budíky

-deaktivace hlášení nezapnutých bezpečnostních pásů

-aktivácia lavých alebo pravých obrysových svetiel

+ \"jako dárek ode mňe dostaneš EGR OFF\" :-)

... a potom sa vrhol na CHIP ... \"koukám, že máš hodňe ucpanej FAP, to ti nemužu udelat ten CHIP tak supr jak bych chtel, protože ho víc zabiju\" ... Neakceptovateľné, takže nakoniec aj FAP OFF :D ... čiže som kompletný :-)

Takže mám CHIP, EGR OFF a FAP OFF :aut

Svoju prácu spravil perfektne, boli sme sa aj previezť, auto išlo o poznanie lepšie ... len je tu ešte moja časť práce, a to vymlátenie FAPu ... nerozumel som presne tomu, čo hovoril, ale protitlak má byť cca 60-70 a ja som mal miestami až 230, čiže keď pôjde výplň FAPu preč, tak až potom to bude raketa :P

Takže Straki, veľmi pekne ďakujem za kompletku a za vynikajúcu cenu :papa

... ešte napíšem ako to šľape po vytrieskaní FAPu ...

Tak, dnes poobede som si vytrieskal FAP a auto ide o poznanie lepšie ... pri 3000ot. plyn reaguje ako pri benzínovom motore, pekne hvízda turbo, ale pritom je CHIP spravený elegantne a priebeh výkonu je rovnomerný, žiadne kopance nadmerne zaťažujúce spojku ... v podstate na to prídete len tak, že v miestach, kde ste vtedy išli na plný plyn 130, teraz idete 170 :D

Superstraki007 :super

[upravil dne 1/12/13 22:07 od Balachar]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Taky připojuji poděkování straki007 za fapoff a chip + egr. díky. Dnes jsem se dočkal a fakt super jednání i vystupování. Opravdu ten člověk ví co dělá.

Ještě jednou moc díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...