Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Komedialna scenka Ivana mladka - Rodina (TV Nova)

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

mam na Vas prosbu. Asi pred 15 rokmi bolo v Silvestrovskom programe na TV Nova odvysielana scenka s Ivanom Mladkom, v ktorej aj hral aj ju reziroval. Herecke obsadenie bolo to jeho klasicke s ktorym vzdy vystupuje. Bolo to o takej \"nepodarenej\" rodine, v ktorej si dcera nasla za frajera bezdomovca (predstavil sa ako Kvasnicka Hary, Jidelni 9, Karlovy Vary), Potom babicka ktora po kazdom vykrikovala (Batinky perezuj ty adin stary chuj...). Syn ktory so sluchatkami na usiach neposluchal, a fnukal (Ja chci take polivcicku, kde mam talir, kde mam lyzicku...)

Neviem sa nikde dopatrat k videu, pisal som aj do TV nova (bez odozvy), navyse neviem ako sa presne ta scenka volala. Vedl by mi niekto pomoct ? Vdak za kazdu stopu :)

[upravil dne 9/1/12 15:02 od Marcel00]

Odesláno

Ivan Mládek i jego komanda byli průkopníky na poli českého sitcomu již v 90. letech 20. století. Konkrétně v roce 1997 natočili pro TV Nova dva, zhruba dvacetiminutové díly původního Sitcomu Rodina - základ společnosti. Forma byla pojata s revolučním převratným prvkem - všechny dialogy byly vedeny ve verších (ano!). Nový formát byl nazván VERsitcom. Jednalo se o skutečné samostatné inscenace (tedy nikoliv jen součást jiného pořadu). Pro skutečné odvážlivce přikládám i zvukovou podobu (video nemám) obou dílů, doplněnou o několik screenshotů, pro dokreslení atmosféry.

Pod timhle byl odkaz ke stažení, link je ale mrtvej:(

[upravil dne 9/1/12 15:22 od Radek Hurvajz]

• O 9 měsíců později...
Odesláno

ahoj,

psal jsem ti SZ, ale vubec nevim, jestli dosla, tak to napisu i sem. Uz nejakou dobu vehemetne hledam prave tuto scenku - Rodina zaklad spolecnosti, pomatuji si, jak to vysilali na Nove, pak jsem to jeste nekolikrat videl na VHS :), opravdu to bylo super. Bohuzel at hledam jak hledam, tak to nikde nemuzu najit a jedina kloudna stopa me zavedla sem na toto forum. V zaveru vlakna jsi psal, ze se ti pan Upir Krejci vynasnazi pomoct, pak uz to nijak dale nepokracovalo. Proto by me zajimalo, jak to dopadlo a pripadne timto i zadam, jeslti by jsi mne mohl poskytnout informace, kde tyto scenky najdu. diky

Odesláno

s p. Upir Krejcim som pisal asi 3x a slubil mi ze material doda, a viac sa neozval a ani na maily nereaguje.

Pisal som mu niekolko krat, trpezlivost moja trvala asi 8 mesiacov...

Tak som sklamany a pustil som to z hlavy. :(.

Odesláno

Pod timhle byl odkaz ke stažení, link je ale mrtvej:(

[upravil dne 9/1/12 15:22 od Radek Hurvajz]

To je ale opravdu jenom audio, dá se najít i dnes, stačí googlit \"VERSitcom\".

Video nemám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...