Gotrek Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Tak jsem dnes cestou z obedu zažil šok. Potkal jsem 406 (což není až tak neobvyklé), ale pořád mi na ní něco nesedělo. Nějakou chvilku jsem přemýšlel, co mě to trklo do očí a pak mi to došlo. Na kolech to nebohé auto mělo nasazené poklice se známým okřídleným šípem. No hnus jeden fialovej... P.S. Nejsem samozřejmě odpůrce Škodovek, přece jen jsem patriot a než jsem si pořídil mazlíka, tak jsem vozy této značky sedlal také, ale tohle míchání značek nemusím... Citovat
Operator Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Nehledě na to, že poklice od fauvééé koncernu jsou fakt \"povedený\"!!! Blé Blé Bléééééé! :( Citovat
Pinďa Odesláno 16. duben 2005 Odesláno 16. duben 2005 Nóóóó.......? Co už si nevymyslí v tom Prostějově aby upoutali pozornost. Citovat
Toman Odesláno 17. duben 2005 Odesláno 17. duben 2005 .. musim na sebe prasknout ze mam na zimacich discich taky poklice z feldy... no kdyz se valely v garazi tak proc je nevyuzit (za ty penize co tyto origo skoda stoji ) .. ale premazl jsem aspon skodovacky znaceky Citovat
Medvěd Odesláno 17. duben 2005 Odesláno 17. duben 2005 Myslím si, že jakýkoli značkový poklice poklice jsou LEPŠÍ než SHITpoklice z TESCA apod. Citovat
Tazman Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Napsán autorem Medvěd Myslím si, že jakýkoli značkový poklice poklice jsou LEPŠÍ než SHITpoklice z TESCA apod. Značový neznačkový to je jedno hlavně aby autu padly. Citovat
Bohouš Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Nejhezčejší jsou elektrony, ale na zimákách mám taky poklice, takže už mlčím. Citovat
Hadra Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 já mám poklice VIP z Polska za 4 kila, u nás stály 6. Jsou to \" jakože \" elektrony a vypadají pěkně... Na Elektrony nejsou penízky. Co se týče kvality, tak jsou fajn, akorát je bylo potřeba dodělat tavnou pistolí a je to. Citovat
Návštěvník Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Brrr, puklice... to radsi holej plech Citovat
sipka Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Já nedávno viděl 405 s poklicema z Toyoty. A taky to nebylo ono. A dneska ráno jsem viděl zelenou Xantii a měl origo alu Peugeot. Ty lidi už neví jak by ty auta zničili Citovat
Návštěvník Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem sipka Já nedávno viděl 405 s poklicema z Toyoty. A taky to nebylo ono. A dneska ráno jsem viděl zelenou Xantii a měl origo alu Peugeot. Ty lidi už neví jak by ty auta zničili Hmm, snad by pomohl jeden z originalnich potahu volantu od nektere renomovane cerpaci stanice, ci nemene originalni napis TUNING na stinitku predniho skla Citovat
vector Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem sipka Já nedávno viděl 405 s poklicema z Toyoty. A taky to nebylo ono. A dneska ráno jsem viděl zelenou Xantii a měl origo alu Peugeot. Ty lidi už neví jak by ty auta zničili No myslim, že ta Xantie patří k Peugeot vrakáči, v Praze To mi zase nevadí.. chtěl Peugeota a neměl na něj peníze, tak alespoň citroen a kola Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.