Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dnes cestou z obedu zažil šok. Potkal jsem 406 (což není až tak neobvyklé), ale pořád mi na ní něco nesedělo. Nějakou chvilku jsem přemýšlel, co mě to trklo do očí a pak mi to došlo. Na kolech to nebohé auto mělo nasazené poklice se známým okřídleným šípem.

No hnus jeden fialovej...

:bojim

P.S. Nejsem samozřejmě odpůrce Škodovek, přece jen jsem patriot a než jsem si pořídil mazlíka, tak jsem vozy této značky sedlal také, ale tohle míchání značek nemusím...

Odesláno

:( .. musim na sebe prasknout ze mam na zimacich discich taky poklice z feldy... no kdyz se valely v garazi tak proc je nevyuzit (za ty penize co tyto origo skoda stoji :o ) .. ale premazl jsem aspon skodovacky znaceky :cool:

:papa

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Myslím si, že jakýkoli značkový poklice poklice jsou LEPŠÍ než SHITpoklice z TESCA apod.

Značový neznačkový to je jedno hlavně aby autu padly. :cool:

Odesláno

já mám poklice VIP z Polska za 4 kila, u nás stály 6. Jsou to \" jakože \" elektrony a vypadají pěkně...:D Na Elektrony nejsou penízky.

Co se týče kvality, tak jsou fajn, akorát je bylo potřeba dodělat tavnou pistolí a je to.:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já nedávno viděl 405 s poklicema z Toyoty. A taky to nebylo ono.

A dneska ráno jsem viděl zelenou Xantii a měl origo alu Peugeot.

Ty lidi už neví jak by ty auta zničili :mad:

Odesláno
Napsán autorem sipka

Hmm, snad by pomohl jeden z originalnich potahu volantu od nektere renomovane cerpaci stanice, ci nemene originalni napis TUNING na stinitku predniho skla :P

Odesláno
Napsán autorem sipka

No myslim, že ta Xantie patří k Peugeot vrakáči, v Praze :) To mi zase nevadí.. chtěl Peugeota a neměl na něj peníze, tak alespoň citroen a kola :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...