Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny , nevíte proč tempomat , který jsem dodělával funguje jen na čtvrtý nebo pátý rychlostní stupeň. Žádný spínač ani dráty u převodovky nebo kulisy řazení jsem nenašel. Je možné že by řídící jednotka podle otáček motoru a rychlosti věděla co je zařazeno.

Odesláno

Hm :myslim tak čím to ale je. Docele mě to vadí protože když chci jet ve městě 50 tak na čtyřku je to málo a na trojáka to nafunguje.

Odesláno
To že je na čtyřku 50 málo??? Ani neee...

Na 4 50? to už pěkne auto začíná brnět éee.Po městě mužu jetzdit tak na 3 2000 ot.4 se da tak až od 70..

[upravil dne 8/1/12 15:59 od Stosun]

Odesláno

Bublá... krásně bublá.... Je to pod turbem, ale v poho. Kolem 1500 ot./min. Není s tím nejmenší problém. Není to benzín, kterej se musí točit, nebo musí mít 250 kobyl, aby to táhlo pěkně odspoda... A s 2,2 to musí být ještě lepší než s 2,0, kterej mám já.

[upravil dne 8.1.2012 17:03 od Edison]

Odesláno

Dokonce jsem někde četl že takto nízké otáčky v tahu neprospívají dvojhmot. setrváku. ale i tak prostě to dělá špatné zvuky a je slyšet že mu to nelíbí.

Odesláno
Dokonce jsem někde četl že takto nízké otáčky v tahu neprospívají dvojhmot. setrváku. ale i tak prostě to dělá špatné zvuky a je slyšet že mu to nelíbí.

Presne tak

Odesláno

Jezdil jsem se 406 na 4 po městě úplně běžně a když jsem v 200 tis. měnil spojku tak setrvačník výměnu nepotřeboval. Kolik mělo auto v raálu těžko říct...Pokud už můžu jet tak plynule, že na 50 chci dát tempomat tak v tom teda vůbec problém nevidím. Problém vidím v tom, že se jede na nízké otáčky a šlápne se plný plyn a za mohutného třepání se čeká až zabere turbo... Pokud někdo ten motor necítí pak ať jezdí ve městě na 3....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...