Marcel00 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 ten ovladac mozes samozrejme skusit aj s SP2 ale urco by som dal SP3.. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 aku mas verziu win XP ? anlicku alebo cesku ? resp ked si ten win instaloval bola instalacka v anglivtine alebo cestine. http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=24 predpokladam ze update cez internet urobit nemozes... [upravil dne 7/1/12 22:20 od Marcel00] Citovat
Přema Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 XP home edition , ted aktualizaci zkouším.... ano zkouším přes W ma SP 3 tak uvidím [upravil dne 7-1-12 22:21 od Přema] Citovat
Marcel00 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 aha tak ten link som uz do vlakna dal, som si zeditoval svoj prispevok nad tebou tak nechaj ten upadte cez internet, hlavne si nechaj povolene aktualizacie nech sa ti udrzuje win aktualny. je to dobre a rozumne takto mat win v poriadku. uz nejedna aktualizacia win xp vyriesila problemy. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 zajtra rano sem nakuknem... bo uz odem drochmat Citovat
Přema Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 Tak ani ofiko SP3 nešla přitom je na notasu zespodu ofiko štítek ( je to kupovaný starší ntb ) a při stažení z Tvého odkazu mi to hodilo toto..... [upravil dne 8.1.12 01:52 od MJSytic] Citovat
Judes Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Přema neviem či to bude aj tvoj problém, ale mal som niečo podobné ako ti. Spojenie z WiFi-nou bolo ale nechcelo sa to pripojiť na net. Jeden kolega mi poradil aby som skúsil v kolónke \"protokol siete internet\" (kde sa zadáva IP adresa a DNS Server) zadal hodnoty napevno a nie \"automatické načítanie\". Neviem či som to dobre pochopil ale niekedy sa stáva že DNS Server neodpovedá a tak sa nedokáže automaticky načítať, po ručnom zadaní DNS Servra šľape v pohode. Dcéra dostala na Vianoce notebook a v tom som musel zadať tie hodnoty napevno v kolónke IPv4 a odvtedy jej notebook fičí a dovtedy nie a nie sa pripojiť na sieť. Tu je obrázok môjho XP Profesional a mám aj Service Pack 3. Citovat
Přema Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 Mě se nespojí vůbec s wifi....ale dík uvidím co ještě s tím.... Citovat
MJSytic Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Tak ani ofiko SP3 nešla přitom je na notasu zespodu ofiko štítek ( je to kupovaný starší ntb ) a při stažení z Tvého odkazu mi to hodilo toto..... Tipuju, že se ti ten balík špatně stáhnul. Nejdřív ho dej \"uložit\" a pak ho teprve spusť - má mít velikost kolem 315MB Citovat
Nanjua Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 To sem udělal........ Píši od Petry..... Citovat
koblih69 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Přemo tohle může mít asi jen tyhle důvody: 1. nekompletní nebo poškozený soubor při stahování- znovu stáhnout. 2. zavirovaný soubor Takže znovu stáhnout, z jiné adresy a mělo by to jít. Pokud ne prošel bych PC antivirákem po restartu. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 predpokladam Prema ze mas 32bit verziu WinXP. Sice mas verziu home tak snad hej. a ako pisu tunak nadomnou, balik sa ti zle stiahol, stiahnut este raz... kym nedas ten servicepack3 nema zmysel dalej riesit Tvoj problem. skus ho dat aktualizovat cez web, pouzi windows update pripadne. podla tvojho prilozeneho obrazku si to naozaj robil tak ze si to nedal ulozit ale otvorit. to sa tak robit nemoze pekne stiahni na plochu a az ked sa ti to na plochu ulozi tak az potom spusti... takze sup sup, jinak je to vesteni z kristalovy koule [upravil dne 8/1/12 15:05 od Marcel00] Citovat
Marcel00 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 ...aby som skúsil v kolónke \"protokol siete internet\" (kde sa zadáva IP adresa a DNS Server) zadal hodnoty napevno a nie \"automatické načítanie\"... toto nieje Premov problem. To co hovoris riesi problemy s vyhladavanim DNS dotazov. plati co som povedal o prispevok vyssie... Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 Stahnout sem to zkoušel vícekrát..... ani pokaždé to co sem hodil sken......ano zkoušel sem to uložit a potom spustit...výsledek pořád stejný.... Citovat
MJSytic Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 To je fakt divný No a jak je na tom to problémové PC s antivirem? Vzhledem k tomu, že tam máš SP2 a neběžely ti aktualizace, tak si troufám tvrdit, že tam máš nějaký \"blechy\" a proto ti to nejde nainsatlovat - jinak to není možný ... Stáhni si a nainstaluj Malwarebytes nech ho zaktualizovat a pak dej rychlou kontrolu. Následný TXT log sem dej na prozkoumání [upravil dne 8.1.12 15:52 od MJSytic] Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 mám tam eset smart sec. 5 je ale pravda že sem to tím neprojel.... Citovat
MJSytic Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 To máš jedno. Já používám taky NODa a tohle mám k tomu doplňkový. Ničemu to neublíží, když to tam nainstaluješ, projedeš to tím, a pak to můžeš zase klidně odinstalovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.