Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aha tak ten link som uz do vlakna dal, som si zeditoval svoj prispevok nad tebou

tak nechaj ten upadte cez internet, hlavne si nechaj povolene aktualizacie

nech sa ti udrzuje win aktualny. je to dobre a rozumne takto mat win v poriadku.

uz nejedna aktualizacia win xp vyriesila problemy.

Odesláno

Tak ani ofiko SP3 nešla přitom je na notasu zespodu ofiko štítek ( je to kupovaný starší ntb ) a při stažení z Tvého odkazu mi to hodilo toto.....

post-10760-14109621678096_thumb.jpg

[upravil dne 8.1.12 01:52 od MJSytic]

Odesláno

Přema neviem či to bude aj tvoj problém, ale mal som niečo podobné ako ti. Spojenie z WiFi-nou bolo ale nechcelo sa to pripojiť na net. Jeden kolega mi poradil aby som skúsil v kolónke \"protokol siete internet\" (kde sa zadáva IP adresa a DNS Server) zadal hodnoty napevno a nie \"automatické načítanie\". Neviem či som to dobre pochopil ale niekedy sa stáva že DNS Server neodpovedá a tak sa nedokáže automaticky načítať, po ručnom zadaní DNS Servra šľape v pohode.

Dcéra dostala na Vianoce notebook a v tom som musel zadať tie hodnoty napevno v kolónke IPv4 a odvtedy jej notebook fičí a dovtedy nie a nie sa pripojiť na sieť.

Tu je obrázok môjho XP Profesional a mám aj Service Pack 3.

post-27076-14109621685298_thumb.jpg

Odesláno
Tak ani ofiko SP3 nešla přitom je na notasu zespodu ofiko štítek ( je to kupovaný starší ntb ) a při stažení z Tvého odkazu mi to hodilo toto.....

Tipuju, že se ti ten balík špatně stáhnul. Nejdřív ho dej \"uložit\" a pak ho teprve spusť - má mít velikost kolem 315MB ;)

Odesláno

Přemo tohle může mít asi jen tyhle důvody:

1. nekompletní nebo poškozený soubor při stahování- znovu stáhnout.

2. zavirovaný soubor

Takže znovu stáhnout, z jiné adresy a mělo by to jít. Pokud ne prošel bych PC antivirákem po restartu.

Odesláno

predpokladam Prema ze mas 32bit verziu WinXP. Sice mas verziu home tak snad hej.

a ako pisu tunak nadomnou, balik sa ti zle stiahol, stiahnut este raz...

kym nedas ten servicepack3 nema zmysel dalej riesit Tvoj problem.

skus ho dat aktualizovat cez web, pouzi windows update pripadne.

podla tvojho prilozeneho obrazku si to naozaj robil tak ze si to nedal ulozit ale otvorit.

to sa tak robit nemoze

pekne stiahni na plochu a az ked sa ti to na plochu ulozi tak az potom spusti...

takze sup sup, jinak je to vesteni z kristalovy koule :D

[upravil dne 8/1/12 15:05 od Marcel00]

Odesláno
...aby som skúsil v kolónke \"protokol siete internet\" (kde sa zadáva IP adresa a DNS Server) zadal hodnoty napevno a nie \"automatické načítanie\"...

toto nieje Premov problem. To co hovoris riesi problemy s vyhladavanim DNS dotazov.

plati co som povedal o prispevok vyssie... :super

Odesláno

Stahnout sem to zkoušel vícekrát..... ani pokaždé to co sem hodil sken......ano zkoušel sem to uložit a potom spustit...výsledek pořád stejný....

Odesláno

To je fakt divný :myslim No a jak je na tom to problémové PC s antivirem? Vzhledem k tomu, že tam máš SP2 a neběžely ti aktualizace, tak si troufám tvrdit, že tam máš nějaký \"blechy\" a proto ti to nejde nainsatlovat - jinak to není možný ...

Stáhni si a nainstaluj Malwarebytes nech ho zaktualizovat a pak dej rychlou kontrolu. Následný TXT log sem dej na prozkoumání ;)

[upravil dne 8.1.12 15:52 od MJSytic]

Odesláno

To máš jedno. Já používám taky NODa a tohle mám k tomu doplňkový. Ničemu to neublíží, když to tam nainstaluješ, projedeš to tím, a pak to můžeš zase klidně odinstalovat ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...