Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co mu říkáte?? - Peugeot 406 Break 2.2 HDi - VIN už mám, zjištěna zajímavá fakta

Recommended Posts

Odesláno

Na fotkách vypadá vše dobře, ale neviděl jste ho někdo osobně? Napsal jsem si mailem o vin, ale nikdo neopověděl :D Jaké překvapení . . . Kilometry bych asi neřešil. Motor 2.2 HDi se nekupuje na ježdění kolem komína. Myslíte, že to má namotáno 2krát kolem zeměkoule?:) A asi nemá roletku do kufru. Pokud budete mít cestu kolem, mrkněte na to očkem. Dík

http://www.tipcars.com/#peugeot-406/22-hdi-14541254.html

[upravil dne 9/1/12 12:42 od Honza z Nera]

Odesláno

Vypadá to slušně, nicméně úplně chybí slušné vnější fotky. Roletku pořídíš za ruzumnej peníz. Na 1. pohled mi nesedí odstin od řidičovejch dveří dozadu ( tmavší oproti blatníku ) ale to se musí vidět na světle z bočního pohledu. Cenu nekomentuju, to je na tobě.

Odesláno

Charlie 1: no vracím :myslim trochu nad tím uvažuji, ale zkušenosti s motorem mám a moc dobré nejsou, ale to původní auto mělo najeto hodně přes 350tis. 406 s velkýnm nájezdem vypadají dobře i po letech pokud si dá člověk záležet. Jinak ten interiér jsem měl v první 406 a byl opravdu moc pěkný.

Odesláno

Osobne muzu rict, ze sem vydel 406ku s timhle motorem, byla krasna, interier super. Clovek by nepoznal, ze mela najeto pres 500tis :D

[Edited on 6/1/12 17:34 by mathas]

Odesláno

proto nechci nikdy starší naftaka je to kasička na peníze....to radši benzín se 250 000 km než naftu s 500 000 km :D:D

ten break má hezkou barvu moc jich nejezdí.....nejhorší je interiér kombinace\"kde co zbylo\" okrasné lišty ořech,šedivý sedačky,černá palubka se stříbrnejma doplňkama tak to je fakt.....:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

i když na černý je vidět každý smítko a prach....:grr:grr

Odesláno
proto nechci nikdy starší naftaka je to kasička na peníze....to radši benzín se 250 000 km než naftu s 500 000 km :D:D

ten break má hezkou barvu moc jich nejezdí.....nejhorší je interiér kombinace\"kde co zbylo\" okrasné lišty ořech,šedivý sedačky,černá palubka se stříbrnejma doplňkama tak to je fakt.....:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

i když na černý je vidět každý smítko a prach....:grr:grr

Kde máš vořech? :myslim

Jinak holt v ČR mají všechny auta 150 tis. ať jsou stará 3 nebo 13 let :D

Odesláno

Tak stan není vůbec k zahození, ale prostě jsem si nezvyknul ( žena velice rychle ). Parťák bylo v podstatě nové auto a já mám roční nájezd 35 - 40tis.km coč tehdy rozhodlo o koupi vozu. Ale ta 406 zde uvedená není nic rozhodujícího, navíc pokud si vzpomenu na předešlé 406 - to byl kolikrát porod a peněz v luftě :bojim Mě tak spíš zajímalo, zda-li to auto někdo neviděl na živo. Jsem už přeci jenom poučený \"mladý muž bez ideálů\":) Někdy příští týden už snad budu fungovat normálně, tak se tam mrknu a dám sem schválně vědět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...