Y2K Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Naskytla sa mi takato \"vymena\" zatial som prikloneny k tomu ze to spravim... no najskor chcem pocut vase nazory a potom poviem svoje dovody...zvedavy som Citovat
Qcko Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Ja by som do toho siel. Aj ked 406 ma podla mna krajsi tvar aj interier (nebite ma ) a je vacsia a vykonnejsia, ale 307 je mladsie auto, ktore sa vo verzii cc nestrati, zaujimave vozenie Hlavne je ci poznas povod tej 307 a aky je v tom motor Citovat
MilanF1 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Jakou motorizaci má to CC? Trochu nám to CC přibliž ... taky z toho důvodu, zda se ta výměna ekonomicky vyplatí (taky zda tam je nějaký doplatek) Citovat
Y2K Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 ceny mame priblizne rovnake, doplatok sme este nedohadovali ale bol by bud minimalny alebo ziadny...uvidime. CC je 2,0 16V...vybava zaklad akoze nechcem to auto ze ho chcem a uz vobec sa mi nehodi ale proste skor vymena z rozumu... pre mna na vozenie to ma malo valcov,slabu vybavu a podobne ale 90 tkm, serviska, servisovane iba v Pazote, a je od Pazot predajcu v podstate so? Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Zober to a v lete máš o parádne zvezenie postarané Nie som vôbec zaujatý Citovat
chechet Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 akoze nechcem to auto ze ho chcem a uz vobec sa mi nehodi ale proste skor vymena z rozumu... pre mna na vozenie to ma malo valcov,slabu vybavu a podobne so? podle mne blbost, ale ve tve situaci bych do toho sel. Citovat
Y2K Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 no najskor musime vyriesit jeden problem [upravil dne 6.1.2012 11:18 od Y2K] Citovat
Pechy Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Já bych do toho šel taky. Sice se mi líbí více 406, ale skoro bych si troufnul říct, že to CC pokud má v pohodě střechu se ti do budoucna bude prodávat lépe. Citovat
Y2K Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 , ale skoro bych si troufnul říct, že to CC pokud má v pohodě střechu se ti do budoucna bude prodávat lépe... ved preto vravim ze vymena z rozumu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Tieto modely, rocniky ,a tieto KM mas u nas od 5300 + dohoda, takze za 5 ... Ak to kupis, musis zaplatit vsetky nalezitosti, ked to chces z CR doniest sem, a prihlasit. Tym padom ti vzninknu naklady ... Potom to mozes predavat. Ak to das do inzeratu za 4500 - co je cena za tvoje coupe + naklady za prevoz, tak to predas ... Nie hned, lebo kupcov na tie auta je malo, ale predas ... Ak vsak spravisu klasiku, ze na to das cenu vyssiu ako trhovu, tak ti bude stat na inzerate rovnako ako coupe od septembra PS: Uz si to auto aspom videl ? Alebo veris niekomu cez telefon ze to 90 tis. KM a top stav ? Citovat
Y2K Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 ked mi das 4500 za coupe tak si ho dojdi hned zobrat cc som samozrejme videl, vyzera v pohode a vsetko tak ako vravi majitel 5300 je cena za prve CC na autobazare...ale to neriesim Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 za 4500 taky klido prodam ale za me ne, do 307 bych asi nesel, V6 je V6 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 ked mi das 4500 za coupe tak si ho dojdi hned zobrat cc som samozrejme videl, vyzera v pohode a vsetko tak ako vravi majitel 5300 je cena za prve CC na autobazare...ale to neriesim Ano, ale tu 307 pozeral znamej v mesici 10/2011 To znamena, ze uz tam tiez nejake 3 mesiace stoji Ja si myslim len, ze som pochopil, preco to chces menit. Menit to chces preto, lebo nevies predat svoje coupe ... A myslis, ze ked to vymenis za 307 CC, mladsie auto, tak svoje peniaze dostanes. Ja hovorim, ze podla mna ANO, ked je ta 307 v poriadku. Je scestne tu riesit, ci sa to auto Y2K hodi, bude ho mat pravdepdoobne len na vymenu a nasledny predaj ... Ja zase len doplnam, ze ked to teda vymenis, a das tam cenu druhej najlacnejsej na bazari, tj 5800 Eur, tak ti tam bude stat rovnako dlho, a asi s tym nic nevyriesis. Mozno iba to, ze ty na dvore bude stat auto, ktore ty menej vyhovuje ako sucasne Totizto ides menit auto, ktore sa tazko predava, za auto, ktore sa predava asi rovnako tazko, ked nie tazsie ... Cielova skupina ludi, co to auto \"chce\" je pomerne mala, a vecsinou nema prachy ... PS: Ak som sa nahodou pomylil, a ty sa chces na tom aute vozit, a vyuzivat ho, tak potom berem spet Citovat
Y2K Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 vies ze som sa na to nikdy takto nepozeral...ze dostat moje prachy spat to uz by som ho musel ako predat keby to tak bolo ale ano, s tym ostatnym mas pravdu a este je tu par dovodov preco ano ale to si necham pre seba Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Tak nemyslel som to tak, ako to viznelo. Z inzercie som pochopil, ze chces tu 4 ku Tak to bolo myslene tak, ze aby si aspom tu 4 ku dostal Citovat
Y2K Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 este mi tuto povedzte ake ma to cc ET, stredovu dieru a roztec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.