Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 2.0HDi 100kw by shark 17" nahodené + FOLIATEC

Recommended Posts

Odesláno

nakoniec som to dnes stihol, po skusobnej jazde to vyzera byt sakra tvrde :D..... bude treba ist na geometriu lebo nad 130km/h citit vibracie vo volante a pri prudkom brzdeni to trase este viac, no s tou geo som ratal...

imag0173b.jpg

imag0174hz.jpg

imag0176et.jpg

imag0179yq.jpg

imag0180ix.jpg

predok stara/nova pruzina :D

imag0172uz.jpg

[upravil dne 9/3/13 19:46 od shark734]

Odesláno

Nejsem příznivec snižování (praktický důvod), ale takto to vypadá velmi, ale opravdu velmi dobře. :super

O kolik jsi to hodil dolů?

Odesláno

Ja ty želám vela šťastia na tých naších fajních cestách :papa inak vyzerá to parádne ! ale buhužial to bude mať aj svoju daň v podobe nekomfortu :( ja už takto trpím takmer 5 rokov a už by som to veru nespravil :bojim

Odesláno

vdaka pani

mam po geo, na lavej strane som sa s naklonenim sekol o 3° a na druhej o 15´, zbiehavost bola rozladena kvalitne, takze ked sa meni podvozok musi sa ist na geo..posledna geo bola 8tkm dozadu tak moc sa to rozladit nemohlo...aj pri zmene vysky sa to meni, len nie tak zasadne

Moral3z: mal som to v plane ale je to babracka: dvihnut, zlozit koleso, nastavit, nahodit koleso, zlozit x 4 a este 4 ked to chces dat spat :D

wojtěch: kludne sa zastav :aut

lacek206: 307 je tvrdsia uz origo, da sa to vydrzat :D

no a par postrehov: je to o nieco tuhsie, pri jazde mam lepsi pocit a hlavne v zakrutach, pri plnom vytoceni kolies sucham jemne plastove podblatniky :nevim a co mi trochu vadi je, ze vo volante skurvene citit kazdu nerovnost :D

[upravil dne 11/3/13 19:34 od shark734]

• O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...