shark734 Odesláno 17. září 2013 Autor Odesláno 17. září 2013 Aby sa nepovedalo, ze sa nic nedeje tak: stara 307 dostala nove silenty motora (3ks), stabilizacne tycky Mayle HD, vymena oleja s filtrom... Novsia dostala olej s filtrom + nova skrutka s podlozkou na vanu, palivovy, vzduchovy a pelovy filter. Dalej dezinfekcia klimy a TEC2000. Dakujem za konzultacie a pomoc clenovi koblih69 pri aplikacii toho zazraku:super. Cakal som, ze z trysiek vyleze pekny bordel a ono nic. Pre istotu som pridal aj dalsi filter a v nom neostavalo nic, akurat v starom filtry bolo na dne par usadenin, ale to bude tym, ze sa menil 30tkm dozadu. Subjektivne som ziadnu zmenu ani v hlucnosti, ani v chode a na spotrebe nezaznamenal . Pri vymene oleja som pri vjazde do garaze musel pouzit fošne, aby som si neodtrhol naraznik . Aplikacia TEC2000: Dnes prebehla TK a EK na novsej 307. Chyba bola, ze hmlovky svietili prilis nizko. To bude tym znizenim . A este prave stretavacie svetlo svieti trochu vysie ako lave. Inak vsetko OK. No a este som si vymyslel peknu hovadinu, viď foto...nikdy viac to na ziadnom aute robit nebudem . [upravil dne 17/9/13 19:24 od shark734] Citovat
Grlik Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 jo o tom jsem taky uvažoval ale nějak jsem nenašel tu správnou odvahu, navíc se mi nechcou hledat kable které bych k tomu napojil Citovat
Grlik Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 jj to mě právě napadlo ale neche se mi rozebírat k vůli tomu půl auta pač ty dráty jsou snad někde i dole ne? pod volantem? Citovat
wojtěch Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 půl auta nemusíš stačí A sloupek pod tapec to tam zepředu dostaneš a palubovkou taky protáhneš... vespod se mi to nechtělo hledat..... Citovat
Tony Stark Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 ty světla vespod dveří jsou luxusní, už dlouho nad tím uvažuju ale jaksi před zimou se mi do toho moc nechce Citovat
TomSQ Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 shark: Ak by si si našiel čas tak by si mohol spraviť nejaký návod ako to spraviť. Na C4ke sú tam už predpripravené otvory na lampičky, len neviem ako by to bolo s kabelážou, každopádne napojiť by som to chcel na stropné svetielko. Avšak neviem či tahať kábel až priamo do neho alebo je v okolí poistkovej skrine nejaký vývod kde by sa to dalo napojiť. Prípadne to napojiť priamo ako originál. Citovat
shark734 Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 dakujem pani Navod? Na predne dvere som tahal kable od predneho stropneho svetla cez A stlpiky cez prechodky do dveri. Tie prechodky bol pôrod hlavne na soferovej strane kedze mi tam zavadzala BSI. Odmontoval som tapacire (kupil som si 10ks rezervnych prichytiek) a jemne orezavatkom odlepil izolaciu tak aby sla pekne nalepit nazad. Do tapacirov som navrtal 4mm dierku a cez to napajam LED pasiky 300LED/5m 3528 ledky. Zadne dvere su napajane od zadneho stropneho svetla cez C stlpik po prahoch k B stlpiku, dalej prechodky atp. V predu som pouzil 45cm LED pasiku a v zadu 35cm ak si dobre pamatam. Kabel som kupil 2x0,35 audio - ten je odolnejsi na ohybanie. Predok a zadok som napajal zvlast z dovodu prudoveho zatazenia. Original ziarovky v stropnych svetlach su w5w a maju odber cca 400mA a tie vodice k nim su dost tenke. V stropnych svetlach som tieto ziarovky nahradil LED ziarovkami s paticou T10 s chipmi 5050(na ziarovke je 5ks LED). Tieto maju odber cca 40mA co je 10 nasobne menej. Ked som si zmeral prudovy odber uz aj s komplet LEDkami na dverach tak to bolo nieco okolo 300mA v predu, takze stale niesom na prude aky tadial tece ked su tam klasicke celosklenne ziarovky. Takze ak to budete robit, nenechavajte tam klasicke ziarovky. Este odporucam LED pasiky prilepit nejakym lepidlom, 3M paska sa posobenim tepla odlepi. Pouzil som MAMUT. Odporucam nezabudnut pouzit nejake konektory, v pripade ak niekedy v buducnosti budete davat dole tapacire, aby ste nemuseli strihat kable a potom spajkovat. Nezodpovedam za ziadne skody na majetku. Vsetko robite na vlastne riziko. Ak sa v tom nevyznate a ak Vam vyhori auto, u mna sa nestazujte. [upravil dne 20/9/13 09:42 od shark734] Citovat
shark734 Odesláno 26. prosinec 2013 Autor Odesláno 26. prosinec 2013 Aby sa nepovedalo, ze sa nic nedeje tak sem nieco pridam. Zajtra sem hodim video, neviem aka bude kvalita za dazdivej noci z onboard kamery. Este by to chcelo na regloskop, potom to bude OK Stretavacie Dialkove Na vrchu su nove bixenonove sosovky, dole je origo. Bolo treba upravit uchytenie, nikdy viac sa na takuto kravinu nedam . [upravil dne 26/12/13 23:32 od shark734] Citovat
shark734 Odesláno 27. prosinec 2013 Autor Odesláno 27. prosinec 2013 Video za dazda nieje nic moc, tak to sem ani nebudem davat. Za tie mesiace mam este nejake novinky ako DEKEL na prednu masku, priskrutkovane znacky bez podloziek a tak podobne... Citovat
MirekCC Odesláno 27. prosinec 2013 Odesláno 27. prosinec 2013 Chtělo by to fotku cesty, bylo by lépe vidět ten rozdíl Citovat
shark734 Odesláno 27. prosinec 2013 Autor Odesláno 27. prosinec 2013 na fotkach to v noci moc nevynikne...oproti origo sosovkam je tam jas tak o 15-20% vyssi, hrana je ostrejsia a ked sa pripoja povodne dialkove k bixenonovym sosovkam tak je predomnou denne svetlo Citovat
shark734 Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 Tak este raz, je mokro, tak to na fotkach moc nevynikne, ale rozdiel tam je obrovsky... Stretavacie Dialkove Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 asi jo dělám si srandu,chtělo to foto před a po - nepředěláš to kvůli nám ještě jednou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.