Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 2.0HDi 100kw by shark 17" nahodené + FOLIATEC

Recommended Posts

Odesláno

Tak Vam predstavim moje vozitko.

Uz nejaku dobu som uvazoval nad kupou novsieho auta a hlavne vykonnejsieho. Auto som som si povodne chcel dat doviest cez kamarata, ale po dvoch mesiacoch ma to prestalo bavit, tak som zacal obvolavat inzeraty, zistovat VIN a historiu. 307 HDi 100kw bol naozaj problem zohnat nestocenu a zachovalu tak som uz pokukoval po inych modeloch. Uz som sa zacal bat ze sa budem musiet uspokojit so 407 :D. Nech si hovori kto co chce 307 je z vnutra vacsia a 2.0HDi 100kw je na 407 slabota :D.

Hned ako som tento konkretny kusok zbadal (ked na nom prichadzal predajca pred obchodne centrum), som si povedal ze 307 bude moja. Predajca mal zo mna \"radost\" kedze som okolo auta behal asi hodinu, najazdil asi 10km, prehrabal s diagnostikou a zjednal z ceny asi 300€.

Auto mam skoro 3 mesiace a cca 6tkm na nom a zatial som spokojny. Malo 124tkm servisku, nieco aj v historii podla VIN a na stitkoch datumy vymeny(napr. plenenie klimy) s najazdom km, no ajtak neviem ci mam tym km verit. Je dovezene z Nemecka. Rok vyroby 5/2006.

Vybava: svetelny a dazdovy senzor, el. predne okna, vyhrievane predne sedacky a spataky, samozatmavovacie zrkadlo, klimatizovana priehradka, vyskovo nastavitelna sedacka vodica, nastavitelny volant, tempomat(dorobeny) a podobne. Trochu ma mrzi ze to nema zadne el. okna a laktove opierky.

Fotky:

67110744.jpg

36907252.jpg

46216580.jpg

28355894.jpg

26099129.jpg

58318345.jpg

79305405.jpg

30200304.jpg

28226714.jpg

A takto ta cierna vyzerala po 4 dnoch :D

12362602.jpg

[upravil dne 26/12/13 23:20 od shark734]

[upravil dne 24/2/14 10:12 od shark734]

Odesláno

Krásná 307 ma se super motorem.Také jsem ji měl, ale v benzínu.Nuto dodat, že čím novější auto, tím posun kupředu, protože i podvozek na 308 je zase o něco lepší ne 307, byť je v podstatě hodně podobný.

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak som 307 po zime prvykrat umyl (dufam ze to nieje posledny krat :D ) a pred casom som namontoval MP3 prehravac z dealextreme a napojil na origo radio cez AUX vstup. Prehravac cita z SD karty alebo USB flashky, dokonca je k nemu aj dialkove a dokopy ma to vsetko stalo asi 14€. Hra to celkom dobre, len tomu chybaju basy, ale kedze nepocuvam hop-hop a podobne tak to staci, zatial :aut. Za konzultacie s montazou ĎAKUJEM clenovi Edison;).

imag0308v.jpg

imag0320h.jpg

Odesláno

Skvělé, něco takového taky hledám...

A jen by mě zajímalo, jestli bych dostal panel automatické klimy z auta r.v. 2005 a výše do mého Puga roku 2002... Asi to nepůjde. že?

Odesláno

cierna ostala preto, lebo ten co to auto predaval zatrel vsetky skrabance ciernou pastou...

no a ked to budes takto drhnut tak ta farbena pasta ti zleze zachvilu dole :D

pekny kusok, drzim palce :super

Odesláno

praveze skrabance su viditelne len tie co som uz videl pri kupe a odvtedy sa 3x umyvalo tak ta pasta si myslim ze tam uz moc nebola... no a co to vlastne je za pastu? :D na soferovych dverach mam tych skrabancov pozehnane

a diky:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...